شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۰
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان‌جنوبی خبرداد:

کاهش 29 درصدی حوادث ناشی از کار در خراسان‌جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان‌جنوبی از کاهش 29 درصدی ناشی از کار طی شش ماهه اول امسال در استان در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
کاهش 29 درصدی حوادث ناشی از کار در خراسان‌جنوبی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمد سنجری امروز (15 مهرماه) در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در راستای تحقق اهداف فصل چهارم قانون کار ( حفاظت فنی و بهداشت کار ) و بمنظور نظارت برحسن اجرای قانون کار و ضوابط مربوط به حفاظت فنی و آیین نامه‌های ایمنی مرتبط، از کارگاههای مشمول قانون کار استان بازرسی صورت گرفته است.
وی با اشاره به 2616 مورد بازرسی در شش ماهه ابتدای امسال، افزود: از این تعداد 1751 مورد بازرسی ادواری و 865 مورد نیز بازرسی‌های موردی بوده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان‌جنوبی ادامه داد: به منظور کاهش حوادث و با توجه به ضرورت موضوع، در زمینه ارتقاء ایمنی در کارگاه‌های پرخطر حدود 30درصد از بازرسی‌های انجام شده در این بخش متمرکز بوده است.
سنجری از 1600مورد بازرسی مرتبط با حفاظت فنی و ایمنی کارگاه‌ها در سطح استان خبرداد و تصریح کرد: طی بازرسی‌ها 681 مورد بازرسی از کارگاه‌های پخطر انجام شده که در این راستا با 9 کارفرمای ناقض قانون کار و دستورالعمل‌های ایمنی برخورد قانونی شده و منجر به تعطیلی سه کارگاه نیز شده است.
وی تعداد مشمولین قانون کار را در ابتدای امسال، 78 هزار و 698 نفر عنوان کرد و گفت: بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی وزارت متبوع برنامه‌هایی همچون اجرای مدل خودبازرسی در کارگاه‌ها، اجرای برنامه‌های تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران و با مشارکت تشکلهای مردمی انجام بازرسی‌های هدفمند از کارگاهها، آموزش مسائل ایمنی همراه با نظارت مستمر بازرسان کار از کارگاهها باعث ارتقای فرهنگ ایمنی کار شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان‌جنوبی اضافه کرد: در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تعداد حوادث ناشی از اتفاق در محل کار از کاهش 29درصدی برخوردار بوده است.
سنجری شناسایی کانون‌های پرخطر و برنامه‌ریزی به منظور آگاه‌سازی و انجام دوره‌های آموزشی مورد نیاز کارگران، کارفرمایان و پیمانکاران بویژه در کارگاه‌های پرخطر استان؛ تشکیل و فعال سازی کارگروه‌های ایمنی در بخش ساختمان و معدن با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مربوطه و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی مرتبط و وظیفه مدار، اجرای برنامه مدل خودبازرسی و استقرار مسئول ایمنی در کارگاه‌های مشمول و اجرای برنامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران را از عوامل موثر در کاهش حوادث و ارتقای ایمنی کارگاه ها برشمرد.
وی یادآورشد: بر اساس فصل چهارم قانون کار و وظایف کارفرمایان در مقوله ایمنی؛ مهمترین علت وقوع حوادث عدم آگاهی و عدم انتخاب شیوه صحیح و ایمن در انجام کار است که لذا توجه به مقوله آموزش بر اساس ماده 91 قانون کار و استفاده از افراد ماهر و تجربه گامی در راستای کاهش حوادث خواهدبود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۳۸۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کار , حوادث