به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، علیاصغر کاراندیش مروستی صبح امروز در دیدار با نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی، اظهار داشت: در دولت قبل به همراه برخی از همکاران به چند استان کشور سفر کردیم و در جریان این سفرها با مسؤولان ارشد استانها شامل استاندار، نماینده ولیفقیه و امام جمعه دیداری صورت پذیرفت.
وی بیان داشت: ماحصل سفرهای دولت قبل در قالب سه کتاب به چاپ رسید که در این کتب مشکلات، کمبودها و اقدامات انجام شده تشریح شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اولین سفر کاری خود به خراسانجنوبی طی دولت دوازدهم خبر داد و افزود: امیدواریم در این دولت بخشی از مشکلات فرهنگی استان را با همکاری نماینده ولی فقیه و استاندار مترفع نماییم.
کاراندیش مروستی تأکید کرد: وظیفه داریم در راستای افزایش و پیشرفت فرهنگ خراسانجنوبی با تمام توان تلاش کنیم.
وی وزارت فرهنگ و ارشاد را وزارتخانهای حساس، عریض و طویل دانست و بیان داشت: این وزارتخانه دارای شش معاونت است و همچنین بخشهای اوقاف و امور خیریه، امور سینمایی، حج و زیارت، نهاد کتابخانهها و مراکز دیجیتال زیر نظر فرهنگ و ارشاد اداره میشوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در دولت یازدهم اقدامات خوبی در این وزارتخانه انجام شده است، تصریح کرد: طی چهار سال گذشته کانونهای فرهنگی هنری از ۱۷ هزار کانون به ۲۳ هزار کانون رسیده است.
کاراندیش مروستی با اشاره به اینکه در حوزه قرآنی تعداد مؤسسات قرآنی از ۳۰۰ مؤسسه به یک هزار مؤسسه افزایش یافته است، ادامه داد: همچنین در بخش فیلمهای سینمایی تعداد فیلمها از ۷۰ عدد به ۱۸۰ عدد رسیده است.
وی اضافه کرد: همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد از دو هزار مؤسسه قرآنی حمایت میکند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بیان اینکه در دولت یازدهم تعداد مطبوعات در سطح کشور از دو هزار به ۷ هزار رسیده است گفت: در بخش فرهنگی ۸۰ هزار کتاب به چاپ رسیده است که سبب ارتقاء کمی و کیفی کتابخانههای عمومی شده است.
کاراندیش مروستی بیان داشت در حوزه فرهنگی به دلیل تکثر فعالیتهای فرهنگی بودجهای که به فعالیتهای فرهنگی فرهنگ و ارشاد اختصاص مییابد بسیار ناچیز است.
وی تعداد بخشهای فرهنگی را زیاد ارزیابی کرد و گفت: بین ۳ تا ۳.۵ درصد از بودجه عمومی دولت در حوزه فرهنگ اختصاص پیدا میکند و از این مقدار بین ۱۳ تا ۱۵ درصد به وزارت فرهنگ و ارشاد اختصاص مییابد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مابقی اعتبارات به سازمانها و دستگاههای دولتی و غیردولتی که فعالیتهای فرهنگی انجام میدهند اختصاص مییابد.
کاراندیش مروستی بر لزوم هماهنگی بین دستگاههای اجرایی تأکید کرد و افزود: باید دستگاههای اجرایی در راستای استفاده از بودجه فرهنگی نهایت استفاده را ببرند.
وی با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا پایان سال ۹۵ به ۱۰۰ درصد تعهداتی که در استانها داشته عمل کرده است، اظهار داشت: همچنین تعهداتی را در خراسانجنوبی داشتهایم که انجام شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: خلأ نبود مرکز هماهنگی جهت انجام برنامههای مختلف در وزارت فرهنگ و ارشاد احساس میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/4