به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، وحید ضیائیان احمدی اظهار کرد: طرح پهنهبندی کشاورزی در مراکز خدمات کشاورزی درمیان در چهار مرکز طبس مسینا، میاندشت، قهستان و حومه شهرستان، در قالب 7 پهنه و در 177 روستا در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح نوین ترویج کشاورزی در مراکز دهستانها است، افزود: بروز رسانی اطلاعات بهرهبرداران کشاورزی در حوزههای مختلف زراعی باغی و دامی، افزایش تعامل بین کشاورزان و کارشناسان جهادکشاورزی متخصص، کمک به شبکه ترویجی برای انتقال یافتههای نوین تحقیقاتی و علمی گسترش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و توزیع عادلانه خدمات از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان بیان کرد: همچنین ایجاد بانک اطلاعاتی بروز عرصههای کشاورزی و برنامهریزی در ارائه خدمات ترویجی و مستندسازی اقدامات انجام شده از دیگر اهداف این طرح است.
ضیائیان احمدی در خصوص تحلیل SWOT اظهار کرد: این تحلیل، در واقع تدوین استراتژیها یا راهبردها در یک فرآیند است که از وجود فرصتها برای کاهش تهدیدها و از وجود قوتها برای رفع ضعفها بهرهمند میشود.
وی افزود: در این راستا مدیریت جهادکشاورزی درمیان اقدام به برنامهریزی استراتژیک (تحلیل swot ) برای سایت الگویی گندم شهرستان درمیان کرد.
مدیر جهادکشاورزی درمیان ادامه داد: مناسب بودن جنبههای آموزشی سایت الگویی، در اختیار گذاشتن زمان کافی کارشناسان جهاد کشاورزی وقت برای سایت الگویی و تبادل نظر بین کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی در حد مطلوب از نتایج این تحلیل بوده است.
ضیائیان احمدی بیان کرد: همچنین برداشت سهل و مناسب گندم با ادوات مکانیزه کشاورزی ، ترغیب کشاورزان تابعه سایت به جذب ادوات مکانیزه کشاورزی از دیگر نتایج حاصله از این تحلیل است.
وی یادآور شد: افزایش سطح عملکرد ارقام اصلاح شده در سایت الگویی نسبت به سایر ارقام محلی از جمله نقات قوت و فرصت سایت الگویی گندم است که باید در برنامهریزی سال آتی مدنظر و توجه مدیران و کارشناسان قرار گیرد و در راستای تقویت آن تلاش شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , زراعت , کشاورزی