پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۱۷
رئیس سازمان دامپزشکی کشور خبر داد

تولید ۲۵ درصد پروتئین حیوانی کشور توسط عشایر/ باید وابستگی خود را از حیث غذا به کشورهای بیگانه کم کنیم

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ۲۵ درصد پروتئین حیوانی کشور توسط عشایر تولید می‌شود،گفت: محصول روستایی و عشایری محصولی پاک‌تر و با ارزش‌تر است زیرا در آنجا آلاینده‌های کمتری استفاده می‌شود.
تولید ۲۵ درصد پروتئین حیوانی کشور توسط عشایر/ باید وابستگی خود را از حیث غذا به کشورهای بیگانه کم کنیم
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، علیرضا رفیعی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه خراسان‌جنوبی هرچند استان تازه تأسیسی است اما از فرهنگ بسیار غنی برخوردار است، اظهار داشت: مردم باید بدانند که اجداد ما ۱۴ هر ماه برای سلامتی فرزندان و نیز دام‌های خود دعا می‌کردند که این روز در تقویم با روز دامپزشکی مصادف شد.
وی افزود: سالانه ۸۲۰ هزار تن گوشت قرمز، دو میلیون تن گوشت مرغ، ۹۴۰ هزار تن تخم‌مرغ، ۴۰۰ هزار تن محصولات آبزیان و ۸۱ هزار تن عسل در سال مورد نظارت و مراقبت همکاران دامپزشکی کشور قرار می‌گیرد.
رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه ۱۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایه ثابت و در گردش روزانه کشور است، گفت: سرمایه‌‌ دامی، سرمایه‌ای مولد، پایدار و دائمی است که اشتغال در کنار آن پایدار می‌شود، تنها جایی که باید به خودکفا بودن در آن حوزه بیشتر اهمیت داد، حوزه تولید غذا است.
رفیعی ادامه داد: باید وابستگی خود را از حیث غذا به کشورهای بیگانه کم کنیم که در این صورت می‌توان حوزه سلامت و امنیت عمومی جامعه، اقتصاد ملی، اشتغال، بهداشت عمومی و همچنین تجارت بین‌المللی را ساماندهی کرد که خوشبختانه ما در این عرصه موفق هستیم.
وی تأکید کرد: اگر به جای وام برای خرید وسایل نقلیه و خریدهای تجملاتی به مردم شتر و بز می‌دادیم به طور قطع خراسان‌جنوبی با مشکل اشتغال مواجه نبود.
رئیس سازمان دامپزشکی افزود: خراسان جنوبی در حوزه فرآورده‌های دامی، حوزه‌ای پاک و پیشتاز است و باید از این استان به عنوان یک الگو استفاده کرد.
رفیعی با بیان اینکه ۲۵ درصد پروتئین حیوانی کشور توسط عشایر تولید می‌شود، اضافه کرد: محصول روستایی و عشایری محصولی پاک‌تر و با ارزش‌تر است زیرا در آنجا آلاینده‌های کمتری استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه سه عامل در موفقیت حوزه بهداشت عمومی و اقتصاد در بخش غذا و دام دخیل هستند یادآور شد: اگر به دنبال موفقیت در حوزه بهداشت عمومی و اقتصاد در بخش غذا و دام هستیم باید توجه داشته باشیم همان میزان که تولیدکنندگان و حاکمیت با ایمن سازی حوزه تولید بر علیه بیماری‌ها مسؤول هستند به همان میزان مصرف کنندگان هم نقش مؤثری در این حوزه دارند.
رئیس سازمان دامپزشکی خاطرنشان کرد: خدمات دامپزشکی توسط دو طیف، حاکمیت بخش دولتی و بخش خصوصی انجام می‌شود، بیش از ۳۶ هزار نفر عضو سازمان دامپزشکی هستند که در استان از تعداد ۳۱۹ نفر، ۱۸۴ نفر در بخش دولتی و ۱۳۵ نفر در بخش خصوصی خدمت می‌کنند.
 
انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۵۳۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دامپزشکی , پروتئین