به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، سجاد حسننیا اظهار کرد: دشمن از ابتدای انقلاب تا به امروز همواره قصد ضربه زدن به این نظام مقدس را داشته و از تمام توان خود برای این کار استفاده کرده است.
وی افزود: یکی از شیوهها و شگردهایی که همواره دشمن از ابتدای انقلاب به آن تاکید داشته و در سالیان گذشته بیشتر روی آن مانور دادهاند، تخریب نهادهای انقلابی نظام و در رأس آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.
مسؤول اسبق حوزه بسیج دانشجویی شهید مطهری دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه دشمن چندین هدف را از این تخریبها و هجمهها دنبال میکند، گفت: از جمله این اهداف فاصله انداختن بین مردم و این نهادهای مقدس است.
حسننیا ادامه داد: این تخریبها علیه سپاه پاسداران را میتوان ناشی از هوشیاری و دقت نظر سپاه در فتنه ۸۸، در حوادث منطقه و خنثی کردن توطئههای غرب و بالا بردن توان دفاعی کشور در سالهای اخیر دانست.
وی تصریح کرد: دشمن میداند که تخریب نهادهای نظام در واقع تخریب نظام است و این به این معنا است که با فاصله انداختن مردم با این نهادها میتواند مردم را از نظام دور کند و مردم را از انقلاب دلسرد و در مقابل حاکمیت قرار دهد.
مسؤول اسبق حوزه بسیج دانشجویی شهید مطهری دانشگاه بیرجند افزود: متأسفانه در سالیان اخیر معمولاً آقای روحانی یکی از کسانی بودهاند که آرامش کشور را برهم زدهاند و برای کسب سوت و کف عدهای، برخی اظهار نظرها را داشته و به برخی نهادها حمله کردهاند.
حسننیا خاطرنشان کرد: دولت قصد دارد اذهان و افکار مردم را از ناکارآمدی برجام در حل مشکلات اساسی کشور و دستگیری برخی افراد نزدیک به دولت دور کند و به جای اینکه در مورد مشکلات اساسی کشور مطالبه عمومی شکل بگیرد، ذهن مردم جامعه درگیر موضوعات حاشیهای و بعضاً شایعات شود و با دو قطبی کردن کشور فرار رو به جلو داشته باشند.
وی اذعان داشت: قوه قضائیه در سالهای اخیر سعی بر این داشته تا در پروندهها با دقت بیشتری عمل کند و با هر فردی از هر جناح که خطا کرد، برخورد کند و همچنین در برخورد با جاسوسها و دو تابعیتیها نیز از صلابت خوبی برخوردار بوده است.
مسؤول اسبق حوزه بسیج دانشجویی شهید مطهری دانشگاه بیرجند گفت: ریاست قوه قضائیه سعی کرده تا مشکلات گذشته این قوه را حل کند و هرچند اکنون نیز با قوه مطلوب فاصله داریم امّا عملکرد این قوه پیشرفت چشمگیری داشته است.
حسننیا ادامه داد: ایستادگی آیتالله آملی لاریجانی در مقابل نفوذ عوامل سرویسهای اطلاعاتی دشمن و مافیای قدرت و ثروت کشور را میتوان از جمله دلایل این هجمهها به شخص ایشان دانست.
وی با بیان اینکه یکی از اهدافی که آقای روحانی در بیان مطالب انحرافی و بعضاً ناصحیح و ناقص دارند توجیه عملکرد خود در مذاکره با دشمنان است، گفت: حتی از صحبتهای رئیس جمهور در آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه تهران و بیان مطالبی در مورد پیمانهای پیامبر اکرم(ص) نیز اینگونه برداشت میشود که ایشان هنوز از مذاکرات قبلی درس نگرفتهاند که نمیتوان به دشمن و در رأس آنها آمریکا اعتماد کرد و همچنین به دنبال آغاز مذاکرات جدید هستند.
مسؤول اسبق حوزه بسیج دانشجویی شهید مطهری دانشگاه بیرجند تصریح کرد: آقای روحانی به جای بیان این مطالب بیاید این حرفی که اخیراً آقای ظریف در نشست وزیران خارجه ۵+۱ زدهاند که گفتند:"ما هنوز نمیتوانیم در انگلستان یک حساب بانکی باز کنیم" را بیان کنند.
حسننیا افزود: بهتر است آقای روحانی و تیم مذاکرهکننده به طور علنی و صریح به مردم بگویند که نمیتوان به دشمن اعتماد کرد و راه حل عبور کشور از مشکلات را در داخل کشور جستو جو کنند.
انتهای پیام/4