به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر محمد مهدی مروجالشریعه اظهار داشت: یکی از ارکان توسعه استانها منوط به سرمایهگذاری خارجی است و در عین حال باید از سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ کشور همچون ایمیدرو، ایدرو، بنیادبرکت، آستان قدس و غیره جهت توسعه استان حداکثر بهرهبرداری را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاران خارجی دروازههای جدیدی را برای عرضه محصولات و تولیدات ما برای توسعه صادرات خواهد گشود، افزود: یکی از ظرفیتهای مهم در این زمینه، استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار خراسانجنوبی ضمن تشکر از سرمایهگذاران داخلی و بومی و اینکه باید با اولویت تمام از آنان حمایت شود، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود ممکن است در فروش محصولات خود در داخل با مشکلاتی مواجه باشند، بنابراین استفاده از توان بازاریابی سرمایهگذاران خارجی برای فروش و صادرات محصولات تولید شده در داخل میتواند یکی از راهحلهای موجود در این زمینه باشد.
مروجالشریعه راه تلفیق هوشمندانه این امر را بهکارگیری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: با استفاده از راهبردهای کلان اقتصاد مقاومتی میتوان به طرزی هوشمندانه و عالمانه این را با یکدیگر تلفیق نموده، بهگونهای که بتوان هم از سرمایههای داخلی و هم از سرمایهگذاری خارجی به نحو مطلوب و مناسب بهره گرفت.
وی بر لزوم پیگیری امور در جذب سرمایهگذار تاکید کرد و ادامه داد: برای جذب سرمایهگذار خارجی باید به انسجام اطلاعات، نظم کاری و پیگیری توجه زیادی شود، به ویژه اینکه امروز پیگیری امور به عنوان یک اصل مهم علمی مورد توجه است بهگونهای که بدون پرداختن به آن کاری انجام نخواهد شد.
استاندار خراسانجنوبی فعالسازی مرکز حمایت از سرمایهگذاری خارجی را با حضور نمایندگان تام الاختیار دستگاه های اجرایی مورد تاکید قرارداد و افزود: دستگاههای اجرایی ذی ربط باید در اسرع وقت نمایندگان ثابت خود را برای حضور در این ستاد معرفی نمایند.
مروجالشریعه خاطر نشان ساخت: نمایندگان معرفی شده باید علاوه بر فراگیری آموزشهای لازم و کسب اطلاعات کافی به سایر کشورها سفر کنند و پتانسیلها و فرصتهای سرمایهگذاری و نیز روشهای حمایت از سرمایهگذاران را شناسایی و آن را در راستای جذب سرمایهگذار در استان به کار گیرند.
وی یادآورشد: ورود سرمایهگذار خارجی به استان با وارد شدن دانش فنی، سرمایه، تکنولوژی، تجربه و یا تلفیقی از همه آنان همراه خواهد بود که همه آنها برای استانی همچون خراسانجنوبی که تشنه سرمایهگذاری خارجی است لازم و ضروری است.
استاندار خراسانجنوبی ضمن تاکید بر خلق مزیت در استان در حوزههای مختلف در راستای جذب سرمایهگذار خارجی گفت: باید از مزیتهای موجود استان نیز برای جذب سرمایهگذار استفاده شود چرا که یکی از مهمترین راهحلهای کاهش بیکاری وایجاد اشتغال پایدار در استان توسعه سرمایهگذاری خارجی است.
مروجالشریعه با بیان اینکه مزیتهای سرمایهگذاری خارجی تنها به کشور افغانستان محدود نشود، افزود: باتوجه به زیرساختهای مناسبی که از حیث وجود فرودگاه بینالمللی و غیره در استان وجود دارد باید از ظرفیتهای سایر کشورهای منطقه و همسایه نیز استفاده شود.
وی موضوع شبکهسازی مشاغل خانگی را مورد تاکید قرار داد و افزود: احاطه بر قوانین و مقررات مربوط به رفع موانع تولید و سایر قوانین مربوطه میتواند مدیران و دست اندرکاران را در امر سیاستگذاری و تصمیمگیری کمک کند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , توسعه , سرمایهگذاری