نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی:
تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و محروم نیازمند حرکت جهادی است/آبرسانی به ۴۰ محله عشایری زیرکوه به نتیجه رسیده است
24 مهر 1396 ساعت 18:41
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی از به نتیجه رسیدن بحث آبرسانی به ۴۰ محله عشایری زیرکوه خبر داد و گفت: برای تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و محروم چارهای جز یک حرکت برنامهریزی شده و جهادی نداریم.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، فرهاد فلاحتی صبح امروز در دیدار رئیس سازمان امور عشایری کشور با نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی اظهار داشت: به دلیل خشکسالی چند ساله در خراسانجنوبی فشار زیادی بر روی قشر کشاورز و دامدار استان قرار دارد زیرا عمده مردم این استان از طریق فعالیت دامداری و کشاورزی امرار معاش میکنند.
وی با بیان اینکه خراسانجنوبی با تجربه ۱۸ سال خشکسالی جزو مناطق کمبارش کشور قرار گرفته است، تصریح کرد: این امر سبب خالی شدن روستاها از سکنه، خشک شدن قنوات و تحمیل فشار اقتصادی زیاد بر مردم استان شده است.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت درآمدی مردم این دو شهرستان بیشتر از بخش کشاورزی و دامداری تأمین میشود، افزود: با توجه به خشکسالی درحال حاضر حدود ۵۰۰ روستای خراسانجنوبی به وسیله تانکر و به صورت سیار آبرسانی میشوند.
فلاحتی با بیان اینکه برای تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و محروم چارهای جز یک حرکت برنامهریزی شده و جهادی نداریم، گفت: خوشبختانه مجلس قوانین خوبی برای محرومیتزدایی در مناطق محروم روستایی و عشایری مصوب کرده و برداشت از صندوق توسعه ملی برای این امر امکانپذیر شده که این موضوع دست مسؤولان ذیربط برای کمک به روستائیان و عشایر در مناطق محروم را باز کرده است.
وی به موضوع توانمندسازی روستاییان و عشایر اشاره کرد و افزود: سازمان امور عشایری کشور در این دو رویکرد هم برنامه داشته و هم برنامه اجرا کرده است.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عشایر خراسانجنوبی جزء محرومترینها هستند، اضافه کرد: متأسفانه عشایر این استان به سبب فقر و محرومیت از بسیاری از استانداردهای زندگی عقب هستند.
فلاحتی از به نتیجه رسیدن بحث آبرسانی به ۴۰ محله عشایری زیرکوه خبر داد و افزود: این پروژه که چهار سال گذشته آغاز شده بود ولی به دلیل کمبود اعتبار خوابیده بود امروز شاید جزو محدود پروژههایی بوده که تخصیص نقدی گرفته است.
وی اضافه کرد: باور ما این است که توجه به جمعیت روستایی و عشایری جزء اولویتهای نظام است و فارغ از هر شعاری باید برای کمک به این اقشار جهادی وارد عمل شویم که برنامههای برنامه توسعه ششم و فرمایشات مقام معظم رهبری خود گویای این موضوع است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 9646