مدیر جهاد کشاورزی سرایان خبر داد:

تولید بیش از 56 هزار قطعه مرغ سبز در مرغداری‌های سرایان

29 مهر 1396 ساعت 14:18

مدیر جهاد کشاورزی سرایان گفت: در شش ماهه نخست امسال، 56 هزار و 800 قطعه مرغ سبز در مرغداری‌های شهرستان سرایان تولید و وارد بازار مصرف شده است.


به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، موسی سلیمانی اظهار کرد: در سال گذشته، 179 هزار و 700 قطعه مرغ سبز در مرغداری‌های شهرستان سرایان تولید و وارد بازار مصرف شده است.
وی افزود: مرغ بدون آنتی‌بیوتیک که با برند مرغ سبز نیز نامگذاری می‌شود، مرغی است که در تمام طول دوره پرورش هیچ‌گونه آنتی‌بیوتیک خوراکی، تزریقی و داروهای تقویتی دریافت نکرده‌اند و شرایط پرورش و قرنطینه این‌گونه مرغ بسیارسخت‌تر و شدیدتر از مرغ‌های معمولی است.
  مدیر جهاد کشاورزی سرایان بیان کرد: شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان در طول دوره پرورش در بازه زمانی 15 تا 25 روزگی، 25 تا 35 روزگی و در حین بارگیری سه بار نمونه‌گیری و آزمایشات لازم انجام می‌شود.
سلیمانی ادامه داد: اگر در هر سه بار نوبت داروهای آنتی‌بیوتیکی در بدن مرغ‌ها مشاهده نشد مجوز مرغ سبز به مرغدار داده می‌شود.
وی هدف از پرورش مرغ سبز یا بدون آنتی‌بیوتیکی را افزایش تولید محصولات سالم و تضمین سلامت جامعه مصرف کننده دانست و افزود:  و تولید مرغ سبز از طرح‌های بالا بردن کیفیت گوشت مرغ است.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان در خصوص فواید مصرف مرغ سبز، افزود: وجود آنتی‌بیوتیک در گوشت مرغ و مصرف آن توسط انسان باعث بروز طیف وسیعی از مشکلات می‌شود که یکی از مهم‌ترین عوارض آن ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی در مصرف کننده خواهد بود.
سلیمانی اظهارکرد: قیمت مرغ سبز از مرغ‌های معمولی بیشتر است که این افزایش قیمت به دلیل نحوه و مدیریت پرورش و عاری بودن آن از آنتی‌بیوتیک لحاظ می‌شود.

انتهای پیام/4


کد مطلب: 9823

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/9823/تولید-بیش-56-هزار-قطعه-مرغ-سبز-مرغداری-های-سرایان

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir