به گزارش
گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمد کریمی ظهر امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مراکز جمعآوری شیر و کارخانه شیر سرایان اظهار داشت: کارخانه شیر در شهرستان سرایان در زمینه اشتغالزایی، اشتغال خوبی را در این شهرستان ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه جوانان سرایانی در کارخانه شیر شهرستان مشغول به کار هستند افزود: در حوزه رقابت کارخانه شیر باید به سمتی پیش رود که به نفع شهرستان باشد.
فرماندار شهرستان سرایان گفت: کیفیت تولید و اعتمادسازی باید در دستور کار کارخانه شیر قرار گیرد و هزینههای مراکز جمعآوری شیر که شامل هزینههای ثابت و جاری است باید کاهش پیدا کند.
کریمی از تولید روزانه 20 تن شیر در شهرستان سرایان خبر داد و افزود: باید سرانه مصرف شیر را در شهرستان سرایان بالا ببریم و این کار را از مراسمات مختلف میتوان آغاز کرد.
80 درصد شیر تولیدی شهرستان به کارخانجات استانهای همجوار ارسال میشود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان نیز اظهار داشت: تولید سالانه شیر شهرستان 7 هزار و 530 تن است و 20 درصد از شیر تولیدی شهرستان به کارخانه فرآوردههای لبنی سرایان تحویل میشود.
سلیمانی گفت: 80 درصد شیر تولیدی شهرستان سرایان به کارخانجات استانهای همجوار ارسال میشود و تغییر الگوی دامی از دام سبک به دام سنگین در این شهرستان ناشی از شرایط اقلیمی حاکم برمنطقه است.
پرداخت تسهیلات بیش از یک میلیارد تومانی به کارخانه شیر
وی افزود: در راستای حمایت از کارخانه شیر یک میلیارد و 160 میلیون تومان از محل تسهیلات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به کارخانه شیر پرداخت شده است که امید است با اصلاح برخی رویههای نادرست درخصوص پرداخت مطالبات دامداران و مراکز جمعآوری شیر در زمینه رونق صنعت شیر و تجهیز کارخانه اقدام کرده و از ظرفیت و پتانسیل آن کارخانه در راستای اشتغالزایی شهرستان استفاده شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان از مسئولان مراکز جمعآوری شیر و مدیرعامل کارخانه شیر سرایان خواست که با تعامل و همکاری با یکدیگر پروسه تولید و توزیع شیر و فرآوردههای لبنی شهرستان را فعال نگه دارند تا شهرستان در زمینه تولید لبنیات دچار رکود نشود.
2 مرکز جدید جمعآوری در روستاهای بغداده و بسطاق راهاندازی شد
سلیمانی گفت: در حال حاضر 5 مرکز جمعآوری شیر در شهرستان سرایان فعال است که 2 مرکز نیز جدیداً در روستاهای بغداده و بسطاق راهاندازی شده است.
وی افزود: با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت از محل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به سیستم شیر سردکن برای ارتقای کیفیت شیر و جلوگیری از آلودگیهای میکروبی مجهز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: برای حمایت از دامداران و تولیدکنندگان و مراکز جمعآوری شیر برنامهریزیهای لازم در زمینه انعقاد قرارداد شیرخام با کارخانجات فرآوردههای لبنی انجام شود و تمهیدات لازم اتخاذ شده و برای جلوگیری از هرگونه پیشامدی با یک کارخانه قرارداد منعقد نشود بلکه چند کارخانه در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , شیر , لبنیات