يکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۵۵
معاون دادگستری خراسان جنوبی:

نداشتن مهارت‌های زندگی مشترک مهم‌ترین عامل طلاق در خراسان جنوبی است

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه در۲۱۲ مورد از طلاق‌های سال گذشته زوجین جزو خانواده‌های طلاق بوده و به نوعی قبح طلاق در خانواده آنها شکسته شده بود گفت: عدم تسلط بر تکنیک‌های مهارت زندگی بیشترین علت طلاق‌ها در استان است.
نداشتن مهارت‌های زندگی مشترک مهم‌ترین عامل طلاق در خراسان جنوبی است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، یدالله وحدانی‌نیا شامگاه شنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان خراسان جنوبی اظهار داشت: جایگاه خانواده در ثبات امنیت روحی و روانی جامعه بر کسی پوشیده نیست.
وی با بیان اینکه خانواده‌ای مطلوب است که زن و شوهر از نحوه ارتباطاتی که با هم دارند آگاهی و اطلاعات داشته باشند افزود: خراسان جنوبی با توجه به ظرفیت جمعیتی که دارد در بحث طلاق در جایگاه زیاد خوبی قرار ندارد.
وحدانی‌نیا از انعقاد تفاهم‌نامه بین دادگستری و بهزیستی خراسان جنوبی خبر داد و افزود: مهم‌ترین آسیب‌ها عدم آگاهی و ناآگاهی زوجین از مهارت‌های ارتباطی با یکدیگر است و باید تدبیر شود طبق تحلیل‌ها اختلافات از همان شروع زندگی مشترک شروع می‌شود که نیازمند آموزش است و در این راستا بهزیستی طرح آماز را دنبال می‌کند.
معاون  پیشگیری از وقوع جرم  دادگستری خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 218 مورد زوجین مراجعه به دادگاه داشته و 734 مورد زوجین هر دو درخواست طلاق توافقی داشتند.
وحدانی‌نیا با بیان اینکه 154 مورد طلاق‌ها در عقد بوده و 88 مورد کمتر از یک سال زندگی مشترک داشتند افزود:160 مورد در 3 تا 5 سال اول زندگی و 296 مورد در 5 تا 10 سال زندگی مشترک بوده است.
وی با اشاره به برخی دلایل طلاق در خراسان جنوبی اظهار داشت: اعتیاد، خیانت، بیکاری، مسئولیت‌پذیر نبودن و عدم رضایت از روابط جنسی و عدم تسلط بر تکنیک‌های مهارت زندگی بیشترین درصد اختلاف‌ها است.
وحدانی افزود: در 154 مورد طلاق‌ها زوجه شاغل، 509 مورد زوجه خانه‌دار و 212 مورد از طلاق‌ها آقا و خانم جزو فرزندان طلاق بودند و برایشان قبح طلاق شکسته شده بود.
60 درصد جوانان جویای کار فاقد مهارت هستند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: جمعیت جوان در خراسان جنوبی بین 15 تا 35 سال است که این جمعیت 35.5 درصد از مردم استان را تشکیل می‌دهند.
محمد سنجری افزود: بر اساس آخرین سرشماری 273 هزار و 585 نفر جمعیت استان خراسان جنوبی جوانان هستند که از این تعداد 141 هزار نفر مرد و 131 هزار نفر زن است.
وی اظهار داشت: یکی از چالش‌های موجود در بین جوانان پایین بودن اعتماد به نفس است که این امر مانع اصلی بر سر راه جوان است که در این راستا باید به توانمندی‌های حرفه‌ای جوان توجه شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه 90 درصد جویندگان کار جوانان 15 تا 35 سال هستند افزود: 60 درصد جوانان جویای کار فاقد مهارت بوده و 36 درصد جوانان فارغ التحصیل‌اند و مهارت‌های لازم برای استخدام را ندارند.
سنجری بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات جوانان اوقات فراغت است چون در استان ظرفیت زیای برای اوقات فراغت جوانان نداریم و اشتغال یکی از مهمترین مشکلات و در واقع چالش اصلی جوانان است.
وی افزود: سال گذشته 6 هزار جوینده کار در کاریابی‌های خراسان جنوبی ثبت‌نام کرده که 9 هزار فرصت شغلی فراهم بود اما تنها 2 هزار و 500 نفر توانستند به واحدهای صنفی معرفی شوند چون مابقی فاقد مهارت بودند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۸۸۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مهارت‌های زندگی , طلاق