به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، احمد یارمحمدی صبح امروز در همایش هماندیشی اساتید دو واحد درسی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس اظهار داشت: گفتمان دفاع مقدس بستری مناسب برای نهادینهسازی فرهنگ جهاد و ایثار در کشور است.
وی با بیان اینکه جهاد و ایثار بهعنوان یک ثروت عظیم فرهنگی در کشور است، گفت: دوران دفاع مقدس برکات بسیاری داشت و این برکات باید تبدیل به گفتمان شود.
معاون آموزشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: بزرگترین ثروت در کشور ثروت فرهنگی است و بالاترین ثروت فرهنگی نیز در جامعه، جهاد است.
یارمحمدی با بیان اینکه خاطرات دفاع مقدس بهعنوان یک ثروت به شمار میرود، تصریح کرد: قصد دشمن در زمان دفاع مقدس قطع کردن نفس کشور بود و همانطور که در جنگ جهانی اول این کشور را قطعه قطعه کردند، میخواستند در دفاع مقدس نیز این کار را تکرار کنند.
وی ادامه داد: دشمن در زمان دفاع مقدس تنها بر روی جمهوری اسلامی ایران تمرکز کرد و میخواست ریشه این کشور را قطع کند و فرهنگ عظیم جهاد و ایثار و دفاع مقدس را از ما بگیرد اما موفق نشدند.
معاون آموزشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه فرهنگ عظیم جهاد، ایثار و دفاع مقدس باید وارد متون درسی شود، خاطرنشان کرد: قطعه قطعه کردن ایران از اهداف اصلی دشمن بود و آنها میخواستند مانند جنگ جهانی اول کشور را نابود کنند.
یارمحمدی اظهار کرد: آمریکاییها در زمان جنگ جهانی اول به یهودیهای داخل ایران بسته غذایی میفرستادند اما اجازه نمیدادند مسلمانان برای خود آذوقه تهیه کنند.
وی افزود: آمریکا در زمان جنگ جهانی اول بروکراس را به ایران تحمیل کردند و امروز نیز با برجام و تحریمهای مختلف میخواهند دوباره بروکراس را به کشور تحمیل کنند و نفس را از این ملت بگیرند.
معاون آموزشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس و دفاع جانانه رزمندگان اسلام از ذلت و هزیمت معنوی مردم جلوگیری کرد و رمزگشایی از این فرهنگ غنی و توسعه آن با گفتمانسازی در این حوزه کمک میکند.
یارمحمدی با بیان اینکه دفاع مقدس برای تکرار نشدن بروکراس دیگری بود، عنوان کرد: باید درس آشنایی با فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس در تمام دانشگاهها ارائه شود.
وی تصریح کرد: بیش از ۴ میلیون نفر طلبه، دانشجو و کارمندان دولت از مهرماه سال ۸۷ تا مهرماه سال جاری این درس را گذراندهاند.
معاون آموزشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: در حال حاضر در هر نوبت تحصیلی بیش از ۶ هزار کلاس درس در سراسر کشور با بیش از ۲ هزار استاد برگزار میشود.
یارمحمدی با بیان اینکه مباحث دفاع مقدس باید به صورت نظاممند و علمی وارد فضای کشور شود، اظهار کرد: اگر دفاع مقدس صادقانه، بدون تعصب، منطقی و با بیان و روش خوب به دانشجو منتقل شود حجاب نورانی برداشته خواهد شد.
وی ادامه داد: برخی از کشورها نداشته خود را به رخ میکشند اما ایران با این همه دارایی و ثروت ملی و فرهنگی چه کاری انجام میدهد، آنها همچنان با دست مایههای جنگ جهانی اول و دوم قدرت خود را با زبان هنر به رخ کشورهای دنیا میکشند.
معاون آموزشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: این کشورها از افراد فاسد و کودتاچی قهرمان درست کرده و به عنوان الگو معرفی میکنند.
یارمحمدی تصریح کرد: اطلاع کلی از آنچه که در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاده کمترین مطالبه نسل حاضر و آینده است.
انتهای پیام/4