شنبه ۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۰
محسن نخعی:

9 دی مهر تاییدی بر مشروعیت نظام

محسن نخعی: حماسه نه دی مهر تاییدی بر مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران و نمایش شکوه و اقتدار ملت ایران است و شکست این فتنه آمریکایی جز با حضور مردم ممکن نبود.
9 دی مهر تاییدی بر مشروعیت نظام
 
حماسه 9 دی نماد عزّت ، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستادند و آتش فتنه‌ای که هدفش گمراه کردن مردم و قرار دادن آنان در برابر نظام اسلامی بود را خاموش کردند .
حماسه نه دی مهر تاییدی بر مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران و نمایش شکوه و اقتدار ملت ایران است و شکست این فتنه آمریکایی جز با حضور مردم ممکن نبود.
مقام معظم رهبری درخصوص یوم‌الله بودن این روز می‌فرمایند: «هر چه انسان در اطراف این قضایا فکر می‌کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین‌بن‌علی‌(ع)  را می‌بیند. این کارها، کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد، این کار خداست، این دست قدرت الهی است.»
ما جوانان وظیفه خود میدانیم که بارها این پدیده شوم را به طور منطقی و مستدل بازخوانی تحلیل و تبیین کنیم تا ابعاد مختلف آن را ببینیم و به آیندگان به طور‌صحیح منتقل کنیم  چون دشمنی که توانست آن فتنه عظیم را در کشور پیاده سازی کند چه بسا قادر باشد در آینده نیز همین مدل فتنه را با شکلی دیگر برای نظام اسلامی ایران داشته باشد و با این کار باعث میشویم تلاش دشمنان که سعی در تحریف تاریخ دارند ناکام بماند.
اگر میخواهیم بصیرت جامعه بالا برود باید ابتدا بصیرت خودمان را بالا ببریم، هر کجا هم که احساس کردیم گم شدیم مسیری را انتخاب کنیم که ولی فقیه به آن اشاره می‌کند.
کتاب‌های زیادی در زمینه فتنه ۸۸ چاپ شده که چند نمونه رو ذکر میکنم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد
کتاب هایی مانند : نگهبان آرا، شنبه پس از انتخابات، 8 ماه بحران آفرینی اصلاحطلبان، نه‌دی .
 کتاب‌هایی که در مورد فتنه چاپ شده اغلب در سالهای 88 تا 90 بوده تعریف و تمجیدهای نامناسبی از شخص رئیس دولت نهم و دهم دارند آن هم به خاطر قدرت سیاسی ایشان در آن برهه خاص می‌باشد ولی در مجموع کتاب‌هایی که از سوی انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ شده همه مستند و دارای تصاویر نامه‌هایی هست که شبهه‌های زیادی را برطرف کردهاست.
این کتاب هایی که بالا نام بردم مواردی هستند که در همان سال در غالب منشورات مشخص و منظمی چاپ شد و در دسترس همه قرار گرفت.
امام علی(ع) می فرمایند:« كن فی الفتنه كابن اللبون لا ظهر فیركب، ولاضرع فیحلب»
در زمان فتنه مانند بچه شتر باش كه نه پشت دارد بر آن سوار شوند(توانایی سواری دادن ندارد) و نه پستانی كه از آن شیر بدوشند. (بچه شتر در بین شتران زندگی می‌كند؛ ولی نه به كسی سواری می‌دهد؛ چون قدرت آن را ندارد و نه شیر می‌دهد چون پستانی  ندارد.)
مقام معظم رهبری در همین زمینه می‌فرمایند :  بعضی در فضای فتنه این جمله را بد می‌فهمند و خیال می‌کنند معنایش این است که وقتی فتنه شد و اوضاع مشتبه شد، بکش کنار! اصلاً در این جمله این نیست که: «بکش کنار». این معنایش این است که به هیچ وجه فتنه‌‌گر نتواند از تو استفاده کند؛ از هیچ راه. «لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب»؛ نه بتواند سوار بشود، نه بتواند تو را بدوشد؛ مراقب باید بود /.
آقای هاشمی برای من محترم هستند و زحمت‌هایی که برای انقلاب کشیدند بر هیچ کس پوشیده نیست ولی در جریان فتنه ۸۸ مسیری رو در پیش گرفتند که خیانت به کشور و نظام بود.
حرف ما خطاب به دشمنان نظام و انقلاب این است که بوی ۸۸ بشنویم ۹ دی به پا میکنیم ،گاهی اوقات زمزمه هایی از رفع حصر به گوشمان میرسد که با توجه به خیانت بزرگی که به کشور کردند این حصر بزرگترین لطفی بود که در حقشان شد.
امام علی (ع) میفرمایند:«هر فریب خورده ای را نمی شود سرزنش کرد.»
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۲۰۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فتنه , نه دی