صف آرایی مستکبران در مقابل مستضعفان، تقابل عدل و ظلم و رویارویی محرومان و چپاول گران همواره در کلام امام راحل موج میزد. در گفتمان امام خمینی (ره) محرومان کسانی هستند که حقوقشان پایمال شده و محرومیت محصول ضعف در اجرای عدالت است. به همین دلیل است که امام راحل خطاب به اعضای شورای نگهبان فرمان دادند باید احکام الهی را اجرا کنید چرا که وظیفه شما وضع قوانینی است که حقوق محرومان و فقرا به آنها بازگردانده شود.
امام خود را از این قشر و با این قشر میدانست و تا آخرین لحظه نیز بر این سیره زندگی کرد. امام (ره) یک تار موی کوخ نشینان را بر همه کاخ نشینان و مرفهین بی درد ترجیح میداد و بارها این موضع خود را اظهار کردند.
فشارها و تحریمهای ظالمانه، جنگ تحمیلی، تورم و رکود، برخی تصمیمات و سیاستهای غلط اقتصادی و اجتماعی و در مواردی هم سو مدیریت و ناکارآمدی برخی مدیران علی رغم موفقیتهای نظام جمهوری اسلامی به حجم و وسعت فقر در کشور افزوده است.
معضلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی مثل اعتیاد، طلاق، زندانی شدن سرپرست خانواده، حاشیه نشینی شهرها، مهاجرتهای بیرویه، تصادفات جادهای، بیماریهای صعب العلاج و بلایای طبعیی مثل خشکسالی بر شدت فقر و محرومیت در کشور افزوده است.
درمان اصلی برای ریشه کنی فقر و محرومیت در گرو رشد اقتصادی کشور است که این امر با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی محقق میشود.
وحدت همواره یک عامل بسیار موثر در رشد و پیشرفت اقتصادی کشور بوده است. قوم، زبان، مذهب در این نهاد جایگاهی ندارد. ورود به جناح بندیهای سیاسی جز خطوط قرمز است.
انتهایپیام/2/