9 دی نقطه پایان فتنه(2) - یادداشت اختصاصی خراسان تایم

9 دی، روز بصیرت، کلید واژه کلیدی و راهگشا برای انتخابات 96

6 دی 1395 ساعت 11:02

هنوز دو سه ماه به شروع انتخابات مانده بود که رهبری در سخنرانی خود بصورت قاطع فرمودند چرا برخی از همین الان شروع کردند به انتخاباتی که هنوز برگزار نشده خدشه وارد می کنند؟ چرا تشکیک و تردید ایجاد می کنید و مردم را متزلزل می نمایید؟


سید مصطفی موسوی نژاد- 9 دی در تاریخ خواهد ماند. این سخن تاریخی مقام معظم رهبری چندی پس از راهپیمایی عظیم مردم در 9 دی سال 88 بود.
جمله ای که برخی آن را به تمسخر گرفتند و مدعی شدند بعد از یکی دو سال این روز نیز از حافظه تاریخی مردم پاک خواهد شد. اما آنچه در واقعیت ماجرا رخ داده است به وضوح روشن است که پس از گذشت 7سال از آن واقعه، همچنان یاد و نام آن روز آنچنان یادآوری می شود که انگار رخ دادن آن حماسه ی از روی عشق و بصیرت همین چند روز پیش بود. در این مجال قصد داریم در 4 پلان بررسی کوتاهی بر آنچه در این مدت گذشت داشته باشیم.

پلان اول- پیش از انتخابات سال 88
از ماه ها قبل از شروع انتخابات سال 88 بود که عده ای شروع کردند به تردید افکنی در نتایج انتخاباتی که هنوز آغاز نشده بود. از سخنان هاشمی رفسنجانی در منابر مختلف و ابراز نگرانی های بیجا برای نتایج انتخاباتی که قرار است چندین روز دیگر برگزار شود تا تشکیل کمیته صیانت از آرا توسط موسوی و کروبی بگیرید تا برنامه جامع ضد انقلاب و پخش مداوم برنامه های مختلف مبنی بر احتمال تقلب در انتخابات ایران که همه و همه برای شروع یک انقلاب مخملی کاملا ضروری به نظر می رسید.

هنوز دو سه ماه به شروع انتخابات مانده بود که رهبری در سخنرانی خود بصورت قاطع فرمودند چرا برخی از همین الان شروع کردند به انتخاباتی که هنوز برگزار نشده خدشه وارد می کنند؟ چرا تشکیک و تردید ایجاد می کنید و مردم را متزلزل می نمایید؟
اما تیر خلاص در این بازه زمانی را نیز عفت مرعشی، همسر هاشمی رفسنجانی با بیان جمله تاریخی ((اگر تقلب شد بریزید تو خیابونا)) از خود متساعد نمود.

پلان دوم- پیش از سخنرانی تاریخی مقام معظم رهبری
بعد از انجام فرآیند انتخابات و مشخص شدن آرا بود که توپخانه از قبل مهیا شده دشمن به همراه مردمی که مانند کمانی فشرده شده آماده رها شدن بودند در کنار حرکات خارج از عرف موسوی و کروبی همه چیز را مهیای یک فضای ناآرام و مشوش کرده بود.
در این شرایط بود که تعداد کثیری از مردم در تهران به نشانه اعتراض نسبت به نتایج انتخابات به خیابان ها ریختند و خسارتهای میلیاردی در همان روز اول به اماکن عمومی وارد ساختند.

پلان سوم- پس از سخنرانی مقام معظم رهبری و پیش از عاشورای 88
بعد از آنکه مقام معظم رهبری سخنرانی تاریخی خود را انجام دادند و روشنگری ها و اتمام حجت ها و ارائه راهکارهای قانونی صورت پذیرفت، دیگر هیچ بهانه ای برای اغتشاش و اعتراضات خیابانی باقی نمی ماند. اما متاسفانه در این شرایط سران فتنه و بسیاری از مسئولین کنونی مملکتی که در پست های حساسی چون معاونت رئیس جمهوری حضور دارند، همچنان بر طبل فتنه کوبیدند و نامه نوشتند و در اعتراضات و تحصن های غیر قانونی حضور پیدا کردند و بر آتش فتنه بنزین ریختند.

این سیر هر روز ادامه پیدا می کرد و از جمعیت معترض کاسته و بر افراطی گری ها افزوده می شد. هر روز دست کمک های غربی و سعودی بیشتر رو می شد و مردم اگاهتر تا کار بدانجا رسید که عکس امام خمینی(ره) را پاره کردند، چادر از سر زنان کشیدند، به افرادی که ظاهر مذهبی داشتند حمله ور شدند، مسجد آتش زدند. این سیر هر روز رشد می کرد و هر روز عده ای از این جمع خود را جدا می کردند اما جالب آنجا بود که بسیاری از نخبگان بی بصیرت همچنان بر لجبازی خود اصرار ورزیدند و کوتاه نیامدند و به قول مقام معظم رهبری در خفا می گفتند تقلب نشده است اما حاضر نبودند در مقابل مردم آن را بیان کنند.

اوج این داستان هم در عاشورای 88 بود که بر نمازگزاران ظهر عاشورا با سنگ حمله ور شدند و خیمه های امام حسین(ع) را آتش زدند و با سوت و کف و هلهله هویت واقعی خود را نشان دادند. اینجا بود که خشم فروخفته مردم بر جماعتی که حتی در بازی های سیاسی شان به دین و مذهب مردم رحم نکردند فائق آمد و حماسه 9 دی بوجود آمد.

پلان چهارم- 9 دی 95 تا انتخابات اردیبهشت 96
اما آنچه در 9 دی شاخص قرار گرفت کلید واژه بصیرت بود. کلید واژه ای که مقام معظم رهبری چندی پیش در روزهای پایانی آبان ماه در دیدار با مردم اصفهان نیز به آن اشاره ای داشتند و اینطور فرمودند: ((توقع ما این است که نخبگان ما این بصیرت را داشته باشند. مردم خوشبختانه این بصیرت را دارند اما برخی نخبگان با تکیه بر توهماتی که دارند، این بصیرت را ندارند.))

بصیرت در ایام باقیمانده منتهی به انتخابات می تواند راهگشای ملت ایران در وضعیت نابسامان کنونی باشد. مردمی که باید بصیرت لازم در این ایام باقیمانده را حفظ کنند و نگذارند دغدغه های کاذب آن ها را از راه اصلی انقلاب و روحیه انقلابی گری دور کند و نخبگانی که نباید فراموش کنند بی بصیرتی آنها می تواند بر قشر فراوانی از مردم اثر بگذارد.

آنچه در ایام باقیمانده برای جناح انقلابی کشور اهمیت فوق العاده ای دارد آن است که باید همگی اهداف و آرمان ها را در نظر بگیرند و آن را اصل بگیرند و سپس با تکیه بر آن اصل وحدت لازم را بوجود بیاورند. لذا اینکه باید وحدت نیروهای انقلابی رخ بدهد امریست که بسیار مهم و ضروری به نظر می رسد اما از آن سو باید دقت لازم را داشت که اصل را نباید بجای ارزش ها بر وحدت بگذارند چرا که بنا بر نکاتی که علامه بصیر، مصباح یزدی در سخنان اخیر خود فرمودند اگر اصل را بر وحدت بگذاریم و نه بر ارزش ها، نتیجه آن می شود که آرام ارام حاضر می شویم بر سر هر گزینه ای بنا بر چیزی به نام مصلحت وحدت کنیم که با ارزش ها فاصله ای گزاف دارد.
 


کد مطلب: 2386

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/note/2386/9-دی-روز-بصیرت-کلید-واژه-کلیدی-راهگشا-انتخابات-96

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir