۳
 
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۵
یادداشت اختصاصی خراسان تایم - سید مصطفی موسوی نژاد

آقای استاندار! اندکی عدالت، اندکی انصاف!

این روزها استاندار محترم خراسان جنوبی، جناب پرویزی سخنان جالبی را در جلسات مختلف مطرح می کنند. سخنانی که هر کدام شان در جای خود حاشیه ساز و البته در جای خود قابل پاسخ است.
آقای استاندار! اندکی عدالت، اندکی انصاف!
 
این روزها استاندار محترم خراسان جنوبی، جناب پرویزی سخنان جالبی را در جلسات مختلف مطرح می کنند. سخنانی که هر کدام شان در جای خود حاشیه ساز و البته در جای خود قابل پاسخ است. روز گذشته سخنان ایشان در جلسه شورای اداری شهرستان زیرکوه و در جمع مدیران استانی و شهرستان را مطالعه می کردم. باز هم نکات زیادی در این سخنان را رویت کردم که پاسخی اجمالی بر آن سخنان را بر خود لازم دانستم.

آقای پرویزی فرموده بودند:« تحریم های ظالمانه در کنار فشارهای اقتصادی در سالهای پابانی دولت دهم، دولت یازدهم را در ابتدای کار با شرایط سختی مواجه ساخته بود.»

برای من یکی دو سوال در این زمینه مطرح است که اگر پاسخ آن را از استاندار عزیزمان بگیرم بد نیست. اول اینکه ایا آقای روحانی این شرایط را می دانست و قول تحول اقتصادی در 100 روز را داد؟ اگر این شرایط را می دانست و این قول را داد آیا ایشان را می توان به فریب مردم متهم کرد؟ اگر هم نمی دانست که این نیز عیبی دیگر است که فردی با عدم درک شرایط موجود خود را برای ریاست جمهوری کاندیدا می کند.

سوال دومم آن است که آقای روحانی در تبلیغات تلویزیونی خود فرمودند که مشکل فعلی کشور تحریم ها نیست بلکه سوء مدیریت هاست و ایشان بودند که اگر بر سر کار بیایند با مدیریت خود و ژنرال های کابینه شان می توانند کشور را نجات دهند. چطور شد که تا ایشان رای آورد مانند امروز شما تمام مشکلات را از تحریم ها دانست و هر روز بدنبال مذاکره برای حل مشکلات کشور از طریق رفع تحریم ها بود؟

آقای استاندار در ادامه سخنان خود گفتند:« اینکه ایجاد یاس و ناامیدی در مردم پایه های اعتماد عمومی را نسبت به نظام و حاکمیت از بین خواهد برد. متاسفانه برخی به بهانه نقد افراد و یا ارائه نگرش های سیاسی خود، چنان نشان می دهند که گوئی تمامی مسوولین در همه بخش ها در کشور دچار فساد و انحراف هستند، که این امر نه تنها هیچ کمکی به بهبود امور نمی کند، بلکه باعث بی اعتماد شدن مردم به مجموعه حاکمیت است.»

در مورد این سخنان ایشان نیز برایم چند سوال مطرح شده است. اول اینکه شما از یاس و ناامید کردن مردم گفتید که موجب از بین رفتن پایه های اعتماد عمومی به نظام می شود. در این جهت با شما موافقم و این حرف شما که حرف رهبری نظام نیز هست را تقدیر می کنم.

در ادامه نیز گفتید اگر نشان بدهیم مجموعه دولت غرق در فساد است این نیز بی اعتماد کننده مردم نسبت به کلیت حاکمیت می شود. در این مورد نیز با شما موافقم. حال می خواهم باز اشاره ای داشته باشم به برخی جملات اقای روحانی در ایام تبلیغات سال 92 و بعد از آن که بر سر کار آمدند و البته بسیار علاقه مندم نظر شما را نیز در این مورد بدانم.

وقتی آقای روحانی می گوید ((خزانه مملکت خالی است)) در حالیکه در آن زمان چیزی حدود 33 میلیارد دلار در صندوق توسعه ملی ذخیره داشته ایم، وقتی آقای روحانی می گوید تحریم ها زندگی مردم را مختل کرده است و اگر از بین نرود شرایط زندگی مردم سخت تر هم می شود، وقتی آقای روحانی سعی در غرق در فساد بودن دولت قبل داشتند، وقتی گاه و بیگاه برخی فسادهای رخ داده در دولت قبل را بعنوان دزدی های سابق جلوی چشم مردم می کشید آیا اینها مصداق حرف های شما نیست؟ آیا این ناامید کردن مردم نیست؟ آیا این دلسرد کردن مردم نیست؟ آیا این موارد پایه های اعتماد عمومی نسبت به نظام را متزلزل نمی کند؟

پرویزی در بخش پایانی سخنانش گفت:«دولت ها در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از ارکان موثر سه قوه هستند. تخریب دولت ها تضعیف نظام و حاکمیت است. سیاه نمایی را در هر رده و بخشی که باشد مورد نکوهش است.»

این بخش از سخنان آقای استاندار نیز قابل تقدیر است، به شرطی که مرغ همسایه غاز نباشد. این تخریب ها در دولت قبل که صورت می گرفت نقد بود، اما در دولت کنونی هرگونه نقدی تخریب محسوب می شود از سوی برخی آقایان تا جایی که به منتقدان صفات بی شناسانامه، افراطی، از جای معدود تغذیه شونده، حواله شده به جهنم و بسیاری از برچسب های دیگر نسبت داده می شود. وقتی در دولت قبل و حتی در دولت کنونی تخریب ها با موج شدیدی علیه دولت های نهم و دهم صورت می گرفت آن موقع اینها سیاه نمایی و تضعیف دولت و حاکمیت نبود و حالا اینطور شده؟

امید است هر گاه منتقدین وقتی به قدرت می رسند از نقد استقبال کنند و هرگاه صاحبان قدرت در جایگاه منتقدین قرار می گیرند آن چنان پر شتاب و بی مهابا نقد نکنند که نقدشان صورت تخریب به خود بگیرد.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۸۳۱
کلمات کليدی: استاندار ، خراسان جنوبی ، سید مصطفی موسوی نژاد ، عدالت ، انصاف ، روحانی ، دولت ، موسوی نژاد ،


مطهره
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۳ ۱۰:۳۱:۵۸
👏👏👏
 
عاشق زهرا
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۰۳ ۱۲:۴۱:۱۹
واقعا جای تاسف داره برای استادار.
 
salman
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۳ ۱۶:۳۰:۳۲
فوق العاده منطقی