۳
 
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۲
یادداشت اختصاصی خراسان تایم - حامد شبانی

واکاوی رسانه ای و تحلیل سخنان استاندار خراسان جنوبی

ما نگران استاندار هستیم. ما نگرانیم که چشمش آخرت پیش رو را نبیند. ما نگرانیم به استاندار استان تحلیل های غلط بدهند.
واکاوی رسانه ای و تحلیل سخنان استاندار خراسان جنوبی
 
هنر در جایگاه واقعی خود به تصویر کشیدن زالوصفتانی است که از مکیدن خون فرهنگ اصیل اسلامی، فرهنگ عدالت و صفا، لذت می‌‌برند. تنها به هنری باید پرداخت که راه ستیز با جهانخواران شرق و غرب، و در رأس آنان امریکا و شوروی، را بیاموزد. هنرمندان ما تنها زمانی می‌توانند بی‌دغدغه کوله بار مسئولیت و امانتشان را زمین بگذارند که مطمئن باشند مردمشان بدون اتکا به غیر، تنها و تنها در چهارچوب مکتبشان، به حیات جاویدان رسیده‌اند. امام خمینی(ره) 67.6.30
 
آنچه که در این چند روز استان خراسان جنوبی به خود دیده، در ده سال گذشته بی سابقه بوده است. اتفاقاتی که برای دشمنان مایوس کننده و برای مومنان انقلابی امید آفرین و اسباب سربلندی بود.

در طول چند سال گذشته هرگز مومنان این خطه، اینچنین همزمان و هم صدا علیه جریانی ضد دین به پا نخواسته بودند. این نشان می دهد مردم برای دینشان احساس خطر جدی کرده اند. سخنان اخیر جناب آقای پرویزی، استاندار خراسان جنوبی، شاید بدتر از سخنان بسیاری از سیاسیون یک جریان خاص سیاسی نباشد، اما این سخنان، در این برهه و از زبان یک مسئول اجرایی در یک استان مذهبی بسیار پرمعنا و هشدار دهنده است.
در این زمینه تحلیل های زیادی وجود دارد...

1- عده ای بر این گمان اند که هرگز منظور استاندار ترویج ابتذال و فساد نبوده است و مخالفان با انگیزه های سیاسی به این مسئله پر و بال داده اند!!! البته باید در پاسخ این طیف از اجتماع گفت، اولاً چرا شخص استاندار خود شخصاً در این زمینه و از طریق رسانه های استان با مردم سخن نمی گوید و برداشت های دیگران را که به زعم ایشان ناصواب و افراطی است، اصلاح نمی کند؟ چرا خود ایشان صراحتاً درباره ابتذال و فساد سخن نگفته و سخنانش را اصلاح و ترمیم نمی کند؟ این سکوت یعنی پا فشاری برسخنان قبلی!!! این سکوت یعنی علاقه به ادامه این فضا و جو روانی!!! پس مشخصاً این نمی تواند تحلیل درستی باشد.

2- عده ای دیگر در این میان، ضمن تاکید بر مسائل مطرح شده در مورد قبل، معتقد به تحریف سخنان استاندار بوده و معترضان را متعصبانی ضد هنر و صد البته دولت و شخص استاندار را اشخاصی حامی هنرمندان می دانند!!! البته نگارنده طی مقاله ای سابقاً گفته بود که برقراری تماس های دولتی ها با هنرمندان از این پس افزایش پیدا خواهد کرد ولی چطور عده ای اکنون دولت مردان را و استاندار استان را حامیان هنر و هنرمندان می دانند و معترضان به سخنان ایشان در باب رقاصی را مخالفان هنر؟؟؟ طی این ایام طولانی دولت یازدهم، که در زمان رای گیری نیز از حمایت قاطع هنرمندان کشور برخوردار بود، چه اقدام خاصی برای رفاه و معیشت و پیشرفت هنرمندان انجام شد؟؟؟ در همین استان چه اقداماتی برای هنرمندان انجام گرفت؟ چند درصد هنرمندان بیمه هستند؟ چه اسباب و وسایلی برای پیشرفت هنرمندان استان و معرفی ظرفیت های استانی به عرصه فرهنگ کشور و حتی جهان اسلام فراهم شده است؟

آیا هنر فقط و فقط موسیقی است؟ آیا مردم لزوماً با کنسرت شاد می شوند؟ آیا جوانی که از شدت بیکاری به همه چیز و همه کس بدگمان شده است با کنسرت شاد می شود؟ چند درصد مردم در استان ما کنسرت نشین هستند؟ چند درصد کسانی که بلیط های کنسرت را می خرند به واقع از هنر موسیقی سر رشته دارند؟

دولت و استانداری خراسان جنوبی و مسئولان فرهنگی استان پاسخ دهند؛ برای هنرمندان عرصه خط و نقاشی در استان چه کرده اند؟ برای فعالان حوزه صنایع دستی و هنرهای دستی چه فعالیت و بازارسازی انجام داده اند؟ برای نویسندگان؛ برای  شعرا، برای فرش بافان، برای مجسمه سازان، منبت کاران، کاریکاتوریست ها، فعالان عرصه هنر هفتم ، عکاسان و ده ها هنرمند در عرصه های گوناگون چه کرده اند؟

اینکه عده ای؛ معترضان به سخنان استاندار را مخالفان فرهنگ و هنر بدانند و اعلان کنند اینان مخالف رفاه و حل مشکلات معیشتی هنرمندان هستند خود دروغی بزرگ است. به قول رهبر عزیز انقلاب، آقایان مسئول اکنون باید بگویند چه شده و چه کرده اند نه انکه بیایند و مدام بگویند باید اینچنین بشود!!! خوب چه کسی باید اینچنین بکند؟؟؟
باید مردم بدانند ما اکنون در خراسان جنوبی هنرمندان بزرگی داریم که به شدت مهجور و مظلوم اند و هرگز کسی سراغشان نر فته و نمی رود. اینکه در روزهای پایانی دولت یازدهم، مسئولان به فکر هنرمندان افتاده اند و با انان جلسه می گذارند و فریاد وا مظلوما برای هنر سر می دهند خود جای تعجب است.

مردم این خطه همه و همه هنرمندان بزرگی هستند که نامشان در تاریخ ماندگار خواهد شد. مردمی که با این اوضاع وحشتناک اقتصادی و با این رکود عظیم و این حجم بیکاری و این میزان گرانی، همچنان به زندگی ادامه می دهند و برای خود برنامه ریزی دارند حتما مردمان هنرمندی هستند. دقیقاً امروز هنر همین است که ما مردم با همه سختی ها پای انقلاب ایستاده ایم و دشمن از هنرمندی ما به خشم امده است.

3- اما تحلیلی دیگر می گوید، دولت مردان در حال انجام چند پروژه همزمان هستند. آنها با توجه به شکست در سایر عرصه های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی، چاره ای ندارند برای ایجاد دو قطبی سازی در جامعه و ایجاد شکاف.

آنها می گویند اکنون طیف زیادی از مردم و حامیان سابق ما یک نقطه مشترک دارند و ان نیز؛ نه ،به وضعیت فعلی است، لذا این اتحاد  را باید شکست و شکستن اتحاد طیف زیادی از ملت که بر سر موضع؛ نه، به این دولت و وضعیت کنونی اتفاق نظر دارند ، فقط با افروختن آتش اختلافات فرهنگی و عقیدتی میسر می شود. دو قطبی سازی اعتقادی و فرهنگی، یکی از تاکتیک های کارشناسان فعلی دولت است. اکنون با توجه به اوضاع پیش آمده می بینیم به ظاهر قسمتی از برنامه ریزی در پرده نشین ها، اجرایی شده است.

هرچند به اعتقاد عده ای دیگر هرگز تئورسین های دولتی فکر اینچنین فضایی را نمی کردند و هرگز ان دو قطبی مد نظرشان پیش نیامد. دیگر، دو قطبی های مخالف و موافق کنسرت جواب نمی دهد. دو قطبی موافق و مخالف رفاه هنرمندان زمانی جواب می داد که واقعاً دولت فعلی برای هنرمندان کاری کرده بود نه الان که کلاً دستشان خالی است و فقط حرف رد و بدل می شود. ای کاش انقدر که برای یک کنسرت در استان تبلیغ می شود، برای فروش بلیط های جشنواره فیلم فجر خصوصاً فیلم های جذاب و هنرمندانه و عدالت طلبانه ای چون "ماجرای نیمروز" و فیلم فاخر" 21روز بعد" نیز انجام می شد. اما انگار فقط و فقط کنسرت باعث شادی است. شاید بیشتر, برخی حواشی کنسرت ها برای عده ای مهم باشد!!! در این میان عده ای دیگر تحلیلی دیگر دارند. آنان می گویند دولت قصد دارد با اقداماتی پالس های متفاوت به سطح جامعه ارسال کند، انعکاس و بازگشت این پالس ها از سطح جامعه را دریافت و تفسیر کرده و براساس ان به یک جامعه شناختی برای ایام انتخابات برسد. اگر این تحلیل هم درست باشد، باز دولتی ها شکست خوردند، زیرا تفسیر، واکنش مردم به ان سخنان

بسیار غیر منتظرانه و دلهره اور بود برای برخی ها.


4- اما عده ای دیگر تحلیلی جالب تر و عارفانه تر دارند. آنان معتقد هستند، دولتی ها برنامه ریزی های خاصی برای روزهای مانده به روز انتخابات دارند اما خداوند مکار ترین هاست. عده ای معتقدند دولت نشان داده دغدغه هرچیزی داشته باشد، دغدغه دین ندارد. این عده اعتقاد دارند خداوند دارد راه را برای سقوط بعضی ها به واسطه ظلم هایی که قبلاً کرده اند فراهم می کند. اینان اعتقاد دارند اینکه استاندار در ایام فاطمیه(س) با هر نوع تفسیری که بشود کرد؛ حرف از رقاصی می زند و هنر را به رقاصی ربط می دهد و برداشت های دینی و البته غلط خود را اینچنین صریح بیان می کند؛ همه و همه یعنی خداوند دارد مسیر سقوط را برایش فراهم می کند.

دلم نمی خواهد برداشت و تحلیل ذکر شده در شماره 4 را باور کنم اما به شدت تحلیل دلنشینی است. و خداوند دارد انتقام می گیرد!!! یادتان هست، روزهایی که مرد اول اصلاحات عطالله مهاجرانی بود. او گزینه اصلی برای انتخابات سال 80 از بین جماعت اصلاح طلب بود. برای زمینه سازی امدنش، همان روزها حجاریان تئوری عبور از خ ا ت م ی را کلید زد، اما ناگهان خشم خداوند خود را نشان داد و مهاجرانی با افشا روابطش با زنان و دختران جوان، مجبور به فرار از ایران شد. خداوند به همین راحتی زمینه سقوط را فراهم می کند.

ما نگران استاندار هستیم. ما نگرانیم که چشمش آخرت پیش رو را نبیند. ما نگرانیم به استاندار استان تحلیل های غلط بدهند. آقای استاندار ولله قسم اینان که در همه استان در حال اعتراض و شکایت هستند، ادم های سیاسی نیستند، سر اختلافات سیاسی به میدان نیامدند؛ از جایی خاص تغذیه نشده اند، بی شناسنامه و متعصب و تازه به دوران رسیده و ... نیستند، بلکه فقط و فقط برای دینشان احساس خطر کرده اند.

حمله به دین مردم، حمله به اعتقادات مردم، ان هم مردم خطه خراسان، ان هم مردمی که از الطاف خاصه علی ابن موسی الرضا(ع) برخوردار هستند، خروش ملت را به دنبال دارد. آقای استاندار در این دعواهای این روزها، دنبال نیروهای پشت پرده سیاسی نباش؛ هم تو بدان و هم، همه مردم و اول از همه نیز حقیر نگارنده بدانم که " ان ربک لب المرصاد" و همانا خداوند در کمین است.
امیدوارم فردای قیامت شما و دوستانتان در پیشگاه مولای متقیان علی (ع) به واسطه خدمت به شیعیان علوی سربلند باشید.
العاقبة للمتقین
الا ان حزب الله هم الغالبون...
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۸۴۶
کلمات کليدی: واکاوی ، رسانه ، حامد شبانی ، نگرانی ؛ پرویزی ، سید علی اکبر پرویزی ، آخرت ، دنیا ، دختران ، جوان ، عطالله مهاجرانی ، اصلاحات


سجادحائری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۳ ۱۵:۱۵:۰۵
باعرض سلام خدمت همه دلیرمردان اهل قلم خراسان جنوبی وافسران جنگ نرم
بادوست عزیز وهنرمندارزشی جناب مولوی حقیقی دقایقی قبل صحبت میکردم وازچندوچون قضایاپرسیدم چون حداقل درهفته دوالی سه نوبت خدمت عبدالله عزیز تماس میگیرم وازدغدغه های فرهنگی وارزشی باهم گپ وگفتی داریم وازقضایای اخیرجویاشدم ایشان فرمودند بنده به عنوان سخنران مراسم حرف هاومطالباتی را از زبان اصحاب هنراستان درآن جلسه مطرح کردم وبدلیل اینکه عازم مرقدمطهرحضرت امام ره ومرقدنورانی حضرت کریمه اهل البیت سلام الله علیهابودم سریعاجلسه راترک کردم وخداراشاکرم که درجلسه ای که سخنران بعدازمن بی شرمانه به اصول مذهبم اهانت کرده حضورنداشتم وشنونده سخنان استاندار نبودم وازخداوندکریم سلامت دین ودنیای خودم وجوانان وهنرمندان دیارشهیدناصری هاو،،،راخواستارم /بحمدالله کارنامه ارزشی هنرمندان خراسان جنوبی آنقدردرخشان است که جوان باهمتی چون عبدالله مولوی حقیقی هم اکنون درصدرارزشی ها قراردارد لذا این کهنه قباهای پلاسیده غرب گرا هرگزنخواهندتوانست مانع درخشش آفتاب تابان هنرمندان متعهدومردمان دین مداروولایتمدارخراسان جنوبی گردند/التماس دعاازهمه اهل دعاسربازولایت وجانبازدفاع مقدس سجادحائری
 
ناصر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۱۵:۱۳:۴۶
چه ربطی به متن مقاله داشت
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۱۰:۴۲:۵۹
آفرین