يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۲
یادداشت اختصاصی از خراسان تایم - یعقوبی

مدعیان اخلاق، رفوزه های کارآمدی / 1636 نفر مدعی ریاست جمهوری، بیماران روحی و روانی نیستند!

آن چیزی که بیشتر از همه چیز مورد بحث قرار گرفت حضور 1636 نفری بود که می خواستند رئیس جمهور شوند ! این بدان معناست که 956 نفر از دوره گذشته در سال 1392 بیشتر احساس تکلیف کرده اند و به میدان آمده اند.
مدعیان اخلاق، رفوزه های کارآمدی / 1636 نفر مدعی ریاست جمهوری، بیماران روحی و روانی نیستند!
 
پس از پنج روز پر فراز و نشیب با انواع اخبار داغ و هیجان انگیز بالاخره فرصت ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید. اما آن چیزی که بیشتر از همه چیز مورد بحث قرار گرفت حضور 1636 نفری بود که می خواستند رئیس جمهور شوند ! این بدان معناست که 956 نفر از دوره گذشته در سال 1392 بیشتر احساس تکلیف کرده اند و به میدان آمده اند.

هر کس تحلیلی ارائه می دهد اما آنچه که نگارنده را به نوشتن وا داشت بی اخلاقی مدعیان اخلاق در این روز ها بود. کسانی که بدون هیچ شرمی هموطنان خود را بیماران روحی و روانی خواندند ! اگر اهل فضای مجازی باشید با مطالعه ی برخی کانال های شخصیت های اصلاح طلب با تحلیل های شگفت انگیزی برخورد می کنید. شاید بدترین و تاسف بار ترین واژه ها را بتوان در کانال کاندیدای اصلاح طلب انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند مشاهده کرد.

در جایی که این آقای مدعی اخلاق با صراحت می نویسد: " هجوم شگفت انگیز و بی سابقه ی افراد متعدد از اقشار گوناگون برای ثبت نام و کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری در ایران - که سوگمندانه در میان آنان مدیران و تحصیلکردگان نیز کم نیستند ! - حکایت از یک معضل بسیار بزرگ و اساسی دارد و آن ؛ شیوع گسترده ی بیماری های روحی و روانی در جامعه ی ماست" .

بنده سوالم از این برادر محترم این است که چگونه به این تحلیل رسیدید که بزرگترین و اساسی ترین معضل فعلی ما شیوع یک بیماری در بین هموطنانتان است؟ آیا برای عبور از معضلات اساسی مردم مانند: بیکاری، مشکلات اقتصادی، مالیات های سنگین، مسکن، ازدواج جوانان، عدم اعتبار پاسپورت ایرانی در دنیا که همه محصول ناکارآمدی دولت همسو با شماست به این سادگی با بیمار خواندن هموطنانتان که از سر درد و استیصال به وزارت کشور آمده اند تا از این فرصت رسانه ای استفاده و مشکلات خود را به گوش مردم برسانند میخواهید زمین بازی را از مطالبه های جدی و به حق مردم به واژه های زیبا اما فضایی تغییر دهید؟

چگونه می توانید با فرو ریختن ستون های اخلاق به فکر حفظ موقعیت خود باشید؟
افزایش 956 نفری متقاضیان کسب فرصت خدمت در پست ریاست جمهوری و رفع مشکلات عدیده مردم در زمان دولتی اتفاق افتاده است که مدعی است با کارنامه ای درخشان پای به عرصه انتخابات گذاشته است! چیزی که هیچ کس حتی جمع کثیری از اصلاح طلبان واقع بین نیز قبول ندارند.

ای کاش به جای تحلیل های آبکی و احساسی و بیمار روحی و روانی خواندن هموطنانی که از سر ناچاری و ناکارآمدی دولت به وزارت کشور آمده بودند کمی واقع بین باشیم و واقعیت های جامعه را ببینیم.

اگر خیلی از این به ظاهر دلسوزان، که در حقیقت تشنگان قدرت هستند، همانند رئیس جمهور محترم عمل نمی کردند و از اتاقشان بیرون می آمدند و از نزدیک با مردم ارتباط می داشتند، به خوبی متوجه می شدند درد بیکاری جوانان تحصیل کرده چیست. به خوبی درک میکردند داشتن دخترانی با سن بالا و مجرد در خانه یعنی چه. درد پدرانی که مجبورند چند شیفت کار کنند تا شاید از پس مخارج خانه بر بیایند یعنی چه. آن وقت لمس میکردند آن حاشیه نشین هایی که در حسرت یک وعده غذای گرم روز ها رو سپری می کنند چه حسی دارند.

آری اگر امسال حضور 1636 شهروند دغدغه مند را در 5 روز دیدیم بدان معنا نیست که مردم مشکلات روحی و روانی دارند بلکه بدان معناست اولا قانون نیاز به اصلاح دارد و دوما مردم از نا کارآمدی و حرف های بی عمل خسته شده اند. آن جوانی که مردک دیپلم هم نداشت خود را کارآمد تر از وضع فعلی می دانست و یا آن فردی که با لباس رزمی به میدان امده بود می خواست به مسئولین بفهماند دوران ریاست جمهوری وقت استراحت و مسافرت رفتن نیست بلکه باید جنگید و برای خدمت به مردم شب و روز نشناخت.

نگارنده نیز ضعف قانون انتخابات را قبول داشته و معتقد است دولت میتوانست در این چهار سال با تقدیم لایحه به مجلس و اصلاح شرایط لازم برای ثبت نام کنندگان از این هجوم و تحمیل هزینه های فراوان به نظام و مردم جلوگیری کند اما متاسفانه اینکار توسط دولت صورت نگرفت.

جمع بندی: هر حرکت اجتماعی و مردمی دارای پیام می باشد. بی شک جدی ترین و اساسی ترین علت این پدیده مردمی و اجتماعی نارضایتی از وضعیت موجود بوده و بسیاری از افراد پس از ثبت نام هدف خود را اصلاح وضع موجود مطرح می نمودند. ضمن آنکه نباید از نقش رسانه ای شبکه های اجتماعی در شهرت آفرینی برای برخی افراد که با ظاهری متفاوت به ستاد انتخابات کشور می آمدند غفلت کرد.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۴۹۹۶
کلمات کليدی: بحث ، ثبت نام ؛ مدعبان اخلاق ، رفوزه ، داوطلبان ، روحی و روانی ؛ اصلاح طلبان مجلس