پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۸
حسین بذرگری:

نمایندگان مجلس و انتخاب وزرای اصلح

حسین بذرگری: نمایندگان باید به وزیری رای بدهد که منافع ملت را بر منافع شخصی و سیاسی ترجیح دهد.
نمایندگان مجلس و انتخاب وزرای اصلح
 
مردم ایران اسلامی چشم امید به نمایندگان منتخب خود دارند تا در رای به وزرا انتخابی اصلح داشته باشند و تمامی لابی‌ها و سیاست بازی‌های پشت پرده رای به وزرا را کنار بگذارند ودر جهت مصلحت نظام و حل مشکلات مردم به وزیر اصلح رای بدهند تا هم مردم خیالشان از انتخابشان راحت باشد که شخصی به مجلس فرستاده‌اند که به فکر درد مردم می‌باشد و هم وجدان خودشان راحت باشد.
اکثریت مردم مجدادا به دکتر روحانی اعتماد کرده‌اند و به ایشان رای دادند با امید بهبود وضعیت کشور و دیگر دلایلی که بماند... اما چیزی که تا به اینجای کار شاهد آن بوده‌ایم زیاد امیدوار کننده نیست، برای مثال در همین موضوع وزرای پیشنهادی به مجلس علی‌رقم تمام حمایت‌های دکتر روحانی از زنان جامعه ولی حتی یک نفر هم از زنان را وارد کابینه‌ی دوازدهم نکردند و در توضیح این حرکت فقط به گفتن جمله‌ی «دلمان می‌خواست حداقل سه وزیر زن انتخاب کنیم ولی نشد» بسنده کردند و یا در مورد سن کابینه که گفتند کابینه دوازدهم جوانتر خواهد شد ولی شاهد این بودیم که میانگین سنی کابینه پیرتر از کابینه دوره گذشته بود.
همانطور که اشاره کردم معدل سنی کابینه دوازدهم از دولت یازدهم بالاتر است و با وجود انتقادات فراوانی که دلسوزان در این زمینه داشتند و مقام معظم رهبری نیز از دولت خواسته بودند در مقابل انتقادات برآشفته نشود و بهره ببرد هرچه که منتقدان انتقاد کردند که وزیرانی امنیتی و جناحی راه‌گشا نیستند، کابینه دوازدهم را آقای روحانی سیاسی‌تر و جناحی‌تر چیده است، کابینه‌ای که طبق بیانات مقام معظم رهبری باید سه اولویت خود را تامین معیشت و بهبود وضعیت اقتصادی، تعامل گسترده با دنیا و ایستادگی در مقابل سلطه‌طلبان قرار دهد.
لذا نماینده باید به وزیری رای بدهد که منافع ملت را بر منافع شخصی و گروه سیاسی ترجیح دهد، وزیری که خود واردکننده است چگونه می‌تواند با واردات مبارزه کند؟ از مقامی که کالا یا خدماتی ارائه می‌دهد چگونه می‌توان انتظار داشت برای رفاه مردم قیمت آن را کاهش دهد؟ آنکه بیمارستان خصوصی دارد مدافع منافع پزشکان است یا ملت؟ و...
بر این اساس لازم است نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تعارض منافع را به‌عنوان یکی از شاخص‌های اصلی در رأی اعتماد به کابینه تلقی نموده و به وزرایی که خود یا معاونین و مدیران استانی آن‌ها دچار تعارض منافع هستند به احترام رأی ملت، رأی ندهند.
البته این موضوع را باید به نمایندگان غرب دیده غربی ندیده بیشتر تاکید کنیم که جایگاه شما خیلی بالاتر از سلفی گرفتن داخل مجلس است و بهتر است آگاه باشید که ما برای عزت و شرف این مرزوبوم هنوز هم شهید می‌دهیم و نمونه این شهدای عزیز نیز چند روز بود، شاهد بودیم که شهید محسن حججی را به شکل فجیح و ناجوانمردانه‌ای سر بریدند و به شهادت رساندند.بخواهم واضح تر با این دسته از نمایندگان و صحبت کنم باید بگویم لطفا از حال و هوای چالش سلفی گرفتن در مجلس خارج شوید و در پی چالش رای به وزیر اصلح باشید.
جامعه ما یک جامعه پرسشگر است و بعد از گذشت چهار سال حتما این پرسشگری از سوی جامعه اتفاق خواهد افتاد که آیا این وزرا توانستند موفقیتی را کسب و تحولی ایجاد کنند؟ و در صورت وجود ایراد یا مشکلی قطعا یکی از مقصرین، نمایندگان مجلس خواهند بود که در ابتدای کار به وزیر مد نظر رای اعتماد دادند بنابراین با توجه به این‌که هیات دولت با رای اعتماد نمایندگان کار خود را شروع خواهد کرد و در ادامه این مسیر چهارساله کابینه کمتر دچار تغییر و تحول خواهد شد طبیعی است که نمایندگان باید در این مقطع از بحث و بررسی پیرامون وزرای پیشنهادی بیشتر وقت بگذارند و تامل بیشتری بکنند تا انتخاب شایسته‌ای صورت گیرد.
در پایان ذکر این جمله خالی از لطف نیست که درست است در آغاز هر کاری باید تفأل خیر بزنیم تا کار به خوبی سرانجام برسد، اما هر گوشه کار را نگاه می کنیم می‌لنگد و این برای همه ما نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۷۷۸۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مجلس , وزرا