رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

هزینه کرد 4 میلیارد تومانی برای اورژانس ولیعصر(عج)/ طلب ۶۰ میلیارد تومانی علوم پزشکی از بیمه‌ها

خاورستان , 6 شهريور 1395 ساعت 18:27

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعتبار هزینه شده برای ساخت و تجهیز اورژانس را حدود ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تمام این اعتبار توسط معاونت درمان وزارتخانه تامین شد و حتی یک ریال هم از اعتبارات دانشگاه هزینه نشد.


به گزارش خراسان تایم به نقل از خبرنگار خاورستان؛ دکتر کاظم قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص سفر وزیر بهداشت به استان؛ اظهارکرد: آقای هاشمی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند لبخند رضایت داشت که علت این پیشرفت‌ها هماهنگی بالای هیئت رئیسه است.
 
وی افزود: وزیر بهداشت اورژانس بیمارستان ولیعصر را از لحاظ نحوه خدمات رسانی و هم نمای ظاهری یکی از بهترین اورژانس‌های کشور معرفی کرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: به علت تعبیه و تست برخی از دستگاه‌ها؛ دستور داده‌ام تا در یکی دو هفته آینده بیماران به اورژانس جدید منتقل شوند تا دچار مشکلات بعدی نشوند.
 
قائمی اعتبار هزینه شده برای ساخت و تجهیز این اورژانس را حدود ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تمام این اعتبار توسط معاونت درمان وزارتخانه تامین شد و حتی یک ریال هم از اعتبارات دانشگاه هزینه نشد.
 
وی با اشاره به نوسازی باغ فتح به عنوان مجتمع رفاهی سلامت، تصریح کرد: این مجتمع دارای زمین چمن، تالار،استخر، بوفه، کافی شاپ و ... است که حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات وزارتخانه برای آن هزینه شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به سفر وزیر به شهرستان قاین، بیان کرد: پروژه مهم این شهرستان اورژانس بیمارستان قاین است که به علت کمبود اعتبار، ساخت آن حدود شش ماه به تاخیر افتاد.
 
کاظمی در خصوص افتتاح سلامتکده طب سنتی، اظهار کرد: در سطح کشور هفت یا هشت دانشگاه از این ظرفیت برخوردارند که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم بهره‌مند شد.
 
وی با اشاره به اینکه در این سلامتکده پژوهش و درمان با تعرفه دولتی انجام می شود، افزود: همچنین مکان این پروژه به اضافه ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار از سوی اداره کل اوقاف به دانشگاه تحویل شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان رازی نیز ۱۵ میلیارد تومان برای اتمام آن اختصاص دادند که تا پایان آذر یا دی ماه سال جاری عملیات ساختمانی آن به اتمام می‌رسد.
 
 
قائمی همچنین از ورود بیست کامیون تجهیزات برای این بیمارستان خبر داد و بیان کرد: این تجهیزات رایگان و از سوی وزارتخانه خریداری شده و هم اکنون منتظر تجهیزات دیگر از جمله دستگاه‌های رادیولوژی هستیم.
 
وی  در خصوص مرکز رادیوتراپی بیرجند نیز گفت: این مرکز همزمان با بیمارستان رازی و تا پایان سال به بهره برداری خواهید رسید و به صورت مشترک و هیئت امنایی توسط دانشگاه و مجمع خیرین اداره خواهد شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به وجود ۱۰تا ۱۲ تخت آی سی یوی نوزادان، تصریح کرد: برای گسترش این تخت ها نیز درخواست سه میلیارد تومان اعتبار شد که تا پایان سال این تخت‌ها به دو برابر افزایش خواهد یافت.
 
قائمی گفت: آقای هاشمی سه میلیارد تومان برای خرید تجهیزات اداری و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم برای ساخت فضاهای دانشگاه اختصاص داد.
 
وی ادامه داد: برای توسعه اورژانس‌های استان نیز از درخواست ۲۰ دستگاه آمبولانس خبرداد و افزود: اختصاص این تعداد آمبولانس بعید است اما ممکن است حدود ۱۰ دستگاه برای استان تامین شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ دستگاه دیالیز برای بیمارستان های ولیعصر، امام رضا(ع) بیرجند، کوثر حاجی آباد، خاتم الانبیاء درمیان و علی ابن ابیطالب(ع) سربیشه درخواست شد.
 
قائمی  در خصوص بازدید وزیر از بیمارستان فردوس نیز تصریح کرد: آقای هاشمی با تاکید بر راه‌اندازی این بیمارستان، فعال بودن بیمارستان قدیم را نیز خواستار بودند.
 
وی با اشاره به اختصاص ۴ میلیارد تومان برای اورژانس بیمارستان قدیم، تصریح کرد: عملیات ساختمانی بیمارستان جدید تا آذرماه سال جاری به اتمام می‌رسد اما به دلیل اینکه هنوز برای این بیمارستان تامین نیرو نشده است؛ ممکن است افتتاح آن در سال ۹۶ انجام شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص بازدید از اورژانس بیمارستان قاین، بیان کرد: به دلیل نبود اعتبارات حدود شش ماه است که ساخت این مرکز به تعویق افتاده است.
 
قائمی افزود: این مرکز ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که آقای وزیر برای اتمام آن تا پایان سال یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص داد.
 
وی با اشاره به بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان خوسف، اظهارکرد: به دلیل جمعیت و همچنین مسیر کوتاه شهرستان خوسف با بیرجند؛ آقای وزیر با ساخت این بیمارستان موافق نبودند،  اما تاکید داشتند که ساختمان آن به زودی ساخته شود و به عنوان درمان بستر فعالیت کند و با فعالیت اتاق عمل آن موافق نبودند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پیشرفت این بیمارستان را ۲۰ درصد عنوان کرد و افزود: در این بازدید برای این بیمارستان نیز ۸ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد‌ اما هنوز زمان افتتاح آن مشخص نیست.
 
قائمی بیان کرد: آقای میرزا بیگی نژاد معاون پرستاری وزیر هم از سایر شهرستان های استان بازدید کرد و هنوز در جریان این بازدید‌ها قرار نگرفته‌ام و اخبار آن را بعدا اعلام خواهم کرد.
 
وی در خصوص کمبود نیروی متخصص با بیان اینکه امسال نیاز به ۱۱۷ نفر نیروی متخصص در رشته‌های مختلف را اعلام کرده‌ایم که زمان توزیع این نیروها ۲۳ شهریورماه است، گفت:  سال گذشته هم ۱۰۵ نفر نیرو درخواست کردیم که ۵۲ نفر به استان اختصاص داده شد و در پایان ۴۳ نفر جذب و استخدام شدند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: برای جذب و ماندگاری متخصصین مسئولان تنها شعار ندهند باید و اگر می خواهند نیروها را حفظ کنند باید فرمانداری و شورای شهر هم جلو بیایند و با دانشگاه همکاری کنند چرا که دانشگاه بودجه چندانی ندارد و خارج از منابع نمی تواند کمک کند ولی متاسفانه در این زمینه دانشگاه را تنها گذاشته اند در حالی که همه این امور وابسته به دانشگاه نیست.
 
قائمی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها طلبکاریم، گفت: این معوقات از اسفندماه سال گذشته پرداخت نشده است و به همین دلیل دانشگاه هم نتوانسته است کارانه پزشکان و پرسنل را از همان اسفندماه سال گذشته بپردازد.
 
وی در خصوص مادر بارداری که در قاین به کما رفته بود نیزاظهارکرد: زیاد در جریان این موضوع نیستم اما وضعیت این بیمار به دلیل قصور پزشک نیست و عارضه‌ای پزشکی است که پیش می آید.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص کودک بیماری که به وزیر بهداشت مراجعه کرد نیز بیان کرد: این کودک دچار عارضه پوستی مادرزادی بود که به دستور وزیر بهداشت به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی معرفی شد.


کد مطلب: 10

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/10/هزینه-4-میلیارد-تومانی-اورژانس-ولیعصر-عج-طلب-۶۰-علوم-پزشکی-بیمه-ها

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir