دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۵۴
خراسان‌تایم گزارش می‌دهد

اینجا عشق حسین بیداد می‌کند/ روایت گام‌های زائران در وادی عشق

به گزارش خبرنگار اعزامی خراسان‌تایم، کربلا امسال نیز همانند دیگر سال‌های اخیر جمعیت میلیونی برای رسیدن به بین الحرمین را تجربه کرد و تنها عشق حسین بیداد می‌کند.
اینجا عشق حسین بیداد می‌کند/ روایت گام‌های زائران در وادی عشق
 
به گزارش خبرنگار اعزامی خراسان‌تایم در کربلای معلی، این روزها آسمان عراق حال و هوای دیگری دارد. این روزها صدای  یاحسین در آسمان شهرهای عراق پیچیده است ‌چرا که بوی اربعین می‌آید. این روزها تنها یک هدف جمعیتی میلیونی را گرد هم‌آورده تا بگویند عشق به حسین(ع) هنوز هم در رگ تک‌تک مردمان ایران زمین جاری است.
این روزها همه خود را برای خدمت به حسین آماده دارند و در این امر بر یکدیگر پیشی می‌گیرند. اری این روزها حال و هوای کربلا حسینی است چرا که لبیک یا حسین از دهان زائران نمی‌افتد.
باید این روزها را سری به کاظمین، سامرا، نجف و کربلا بزنی تا بدانی مردم چگونه عاشقانه برای معشوقشان بی‌قراری می‌کنند. تا ببینی عشق به ائمه کوچک و بزرگ نمی‌شناسد. تا ببینی که شیعیان چگونه برای مولایشان بی تابی می‌کنند.
چه شیرین است وقتی برای خدمت به زائران حسین قدم برمیداری. وقتی خالصانه زندگی‌ات را رها می‌کنی تا زائران ابا عبدالله رنجی نداشته باشند.
امروز حکایت خادمان امام حسین در عراق شنیدنی است. افرادی که خالصانه کار می‌کنند.
تلاش شبانه روزی خادمان و گام های پیوسته زائران اشکت را سرازیر می‌کند. هر کس با نیتی آمده است. 
به سراغ برخی از آن‌ها می‌روم تا انگیزه‌شان را به رشته تحریر درآورد.
 
*تنها ظهور امان زمان (عج) را می‌خواهم
موسی ابراهیمی از جمله زائرانی است که قدم در وادی عشق گذاشته تا بتواند با مولایش درد دل کند. بنا به گفته خودش آمده است تا برای فرج امام زمان دعا کند. آمده است تا بتواند در ثواب زیارت اربعین شریک شود.
محمد پسر شش ساله‌ای است که دست در دست پدر داشته و قدم قدم جلو می‌رود. از انگیزه‌اش می‌پرسم. صدای کودکانه‌اش به لرزه می‌افتد و می‌گوید: آمده‌ام تا با ائمه پیمان ببندم که به سمت خلاف نروم.
دستی به موهای کوتاهش می‌کشد و می‌افزاید: اولین بار است که به سفر کربلا می‌آیم اگر خداوند بخواهد هرساله خواهم آمد.
 
*حکایت بی‌تابی زائران برای حسین(ع) 
تا چشم کار می‌کند زائر است. جمعیت گسترده‌ای حضور دارند که هر کدام در دنیای خودشان مشغول هستند. با چشم جمعیت را رصد می‌کنم و با دل نیز اشک می‌ریزم. گریه بی‌امان برخی از افراد دیوانه‌ات می‌کند. پیرزنی گیسوسپید در گوشه‌ای نشسته تا نفسی تازه کند. به سراغش می‌رود. چادر رنگی‌اش را مرتب می‌کند و می‌گوید: همه مردم عاشق امام حسین هستند و برای زیارتش جان خود را هم می‌دهند.
خودش را فاطمه اکبری معرفی می‌کند و می‌افزاید: برای شرکت در پیاده روی اربعین تلاش زیادی کردم تا اینکه امسال توانستم شرکت کنم.
وی بیان کرد: برای سومین بار است که به کربلا می‌آیم اما اولین بارم است که با پای پیاده به سوی امام حسین می‌روم.
با دستمالی پارچه‌ای اشک هایش را پاک می‌کند و می‌افزاید: از وقتی برای امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) قدم برداشته‌ام٬ درد زانوهایم را احساس نمی‌کنم.
 
*اینجا خستگی معنایی ندارد
بانویی جوان رشته کلام را از ما می‌گیرد و می‌گوید: اینجا خستگی معنایی ندارد.
لبخندی می زند و می‌افزاید: اینجا فرقی ندارد کجا بخوابی و چه بخوری چرا که تنها رسیدن به بین الحرمین برایمان مهم است.
به نشانه سلام دست بر سینه می‌گذارد و می‌افزاد: سلام دادن به حسین(ع) فاصله نمی‌شناسد اما حضور در بین الحرمین صفای دیگری دارد.
حمیدرضا طوقی، مسئول موکب حضرت محمد رسول الله(ص) بیرجند نیز اظهار کرد: هر روز به زائران حسینی در شهر کاظمین خدمات دهی می‌کند.
وی با بیان اینکه پذیرایی زائران اربعین حسینی در دستور کار موکب است، گفت: موکب حضرت محمد رسول الله (ص) به صورت شبانه روز با صبحانه، ناهار و شام، میان وعده و چای از زائران پذیرایی می‌کند.
مسئول موکب حضرت محمد رسول الله (ص) بیرجند با بیان اینکه آرایشگاه و محلی برای شارژ موبایل زائران نیز در این موکب وجود دارد، افزود: در شبانه روز حدود ۱۱ هزار پرس صبحانه، ناهار و شام و ۱۶ هزار لیوان چای در میان زائران توزیع می‌شود.
طوقی از خدمات دهی ۳۲ نفر در موکب خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته ۱۹۶ هزار پرس غذا در ۱۴ روز میان زائران حسینی توزیع شد.
وی با بیان اینکه اربعین حسینی بهترین فعالیت فرهنگی است، ادامه داد: باید از ظرفیت این روزها بهترین استفاده شود.
 
*موکب شهدای گمنام درخش کار خدمات رسانی به زائران را در هشتم آبان آغاز کرده
مسئول موکب شهدای گمنام درخش نیز اضافه کرد: موکب شهدای گمنام درخش کار خدمات رسانی به زائران را در هشتم آبان آغاز کرده و تا بعد از اربعین ادامه دارد.
محمود سعیدی با بیان اینکه موکب در کاظمین خدمات اسکان و پذیرایی را ارائه می‌دهد، افزود: روزانه به ۴ تا ۵ هزار نفر خدمات اسکان ارائه می‌شود.
وی تصریح کرد: همچنین روزانه ۱۵ تا ۲۰ هزار غذا در سه وعده در میان زائران توزیع می‌شود.
مسئول موکب شهدای گمنام درخش با بیان اینکه ۲۴ نفر در این موکب خدمات دهی می‌کنند، بیان کرد: تمام افراد به نیت خدمت‌رسانی به زائران حسینی آمده‌اند و با تمام وجود خدمت ارائه می‌کنند.
آری عشق به ائمه اطهار همواره در خون ایرانیان جاری است و تا رسیدن به حکومت پرچم دار اصلی ولایت از تلاش و دعا دست بر نمی‌دارند.
 
انتهای پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۲۱۶