علیرضا فاطمی:

سرپرست فرمانداری خوسف: فرهنگ کتابخوانی به توسعه جامعه کمک می کند

29 مهر 1395 ساعت 9:31

سرپرست فرمانداری خوسف گفت: فرهنگ کتابخوانی و درک معارف اسلامی بیشتر عامل توسعه کمی و کیفی جامعه است که منافع آن به نفع جامعه خواهد بود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری ایرنا؛
علیرضا فاطمی در جلسه مسئولان کتابخانه های عمومی شهرستان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کتاب یکی از ارزشمندترین فراورده های بشری و گنجینه بزرگترین ثروت های بشری یعنی دانش و تحقیق است، ادامه داد: برای یک ملت خسارت بزرگی است که افراد آن با کتاب سر و کار نداشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ کتابخوانی در بین مردم نهادینه شود، شهروندان از اندیشه و فرهنگ بیگانگان تاثیر پذیری ندارند، گفت: جامعه کتابخوان نه تنها تاثیرپذیر نیست بلکه تاثیر گذار است.
فاطمی یادآور شد: ترویج فرهنگ کتابخوانی علی رغم تمام تاکید در بین خانواده ها و مردم نهادینه نشده که مشکل ساختاری و ریشه ای دارد که باید در رفع این مشکل تمهیداتی اندیشید. 

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خوسف نیز اظهار کرد: پیگیری اخذ مجوز برای هزینه کرد سهم بیشتری از درآمدهای محمد شهر به پیشرفت فیزیکی کتابخانه انجام شده ولی به نتیجه نرسیده است.
علی علی دوست، افزود: باید از پتانسیل های خیران در راستای تاسیس کتابخانه استفاده کرد که در این راستا حیات کتابخانه روستای قلعه زری با همیاری و همکاری مردم و مسئولان به اتمام رسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد که طرح بهسازی کتابخانه روستای قلعه زری با همکاری بسیج سازندگی در هفته کتاب افتتاح شود.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی خوسف با بیان اینکه کتابخانه بخشداری ماژان نیمه کاره است و نیاز به اعتبار دارد ، گفت: تفاهم نامه سه جانبه جهت تکمیل و واگذاری فضای خانه قرآن توسط خیرین به بخشداری ماژان و تامین نیروی انسانی توسط اداره کل نهاد کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی ، تا آماده شدن فضای ملکی از اعتبارات ماده 180 منعقد شده است.

وی یادآور شد: افزایش میزان اعتبارات عمومی سال گذشته کفاف پروژه کتابخانه سازی و تجهیز سه کتابخانه در روستاهای سیوجان، تقاب و معصوم آباد نیست که باید به حد استاندارد کتابخانه ها برسیم.
علی دوست اضافه کرد: همچنین کتابخانه دکتر شکوهی نیازمند اعتبار است و پیمانکاران همکاری نمی کنند که با نارضایتی مردم هم روبه رو شده ایم.

همچنین سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوسف گفت: این اداره نیاز به فضایی دارد تا نمایشگاه کتاب دایر کند، اگر نمایشگاه به مرکز شهر نزدیکتر باشد مورد استقبال تعداد زیادی قرار می گیرد.
سعید امینی نسب با بیان اینکه بیشترین توجه دانش آموزان به سمت کتاب های کمک آموزشی است، افزود: در این راستا باید نیاز سنجی شود و کتاب مورد نیاز دانش آموزان ارائه شود.
وی گفت: در صورتی که دانش آموزان هر یک از مدارس همت کنند و کتابخانه دستی راه اندازی شود، این اداره کتاب های مورد نیاز آنها را تامین می کند.
شهر خوسف در 36 کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر قرار دارد، این شهرستان از شمال به شهرستان سرایان از مشرق به بخش مرکزی بیرجند، از جنوب به نهبندان و از مغرب به شهرستان طبس محدود است. 
مرکز شهرستان از سطح دریای آزاد 1290 ارتفاع دارد،مجموع جمعیت آن بر اساس آمار سال 1390، حدود 30هزار نفر معادل هفت هزار و 564خانوار است. 
خراسان جنوبی بر اساس سرشماری سال 90، 732 هزار نفر شامل 203هزار خانوار جمعیت دارد.
7557**2047** خبرنگار- رقیه محمدی* انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری*
ایرنا 


کد مطلب: 1066

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/1066/سرپرست-فرمانداری-خوسف-فرهنگ-کتابخوانی-توسعه-جامعه-کمک-می-کند

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir