به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری پیام بشرویه؛ محرومیت زدایی و توجه به مناطق محروم یکی از اولویت های شاخص و اهداف اصلی انقلاب اسلامی است تا آنجا که در طول سی و هفت سال از بهار انقلاب، بسیاری از مناطق روستایی از خدمات بسیار خوب زیربنایی، بهداشت، آموزش و ... بهره مند شده اند و هر ساله با گسیل بخش قابل توجهی از اعتبارات در جهت محرومیت زدایی مناطق دور افتاده، بیشتر از گذشته نسیم نعمت انقلاب وزیده می شود و البته دلسوزی مسئولان کشور این خادمان به مردم نیز می تواند نقش موثری در پیشرفت منطقه مامور به خدمت انان داشته باشد و بی شک آبادانی هر شهر در حوزه های مختلف عمرانی، آموزشی، بهداشت ،درمان و ... به تلاش و همت کارکنان مجموعه اداری ان شهرستان ارتباط مستقیمی دارد، که تا چه اندازه برای جذب اعتبارات و پیشرفت شهر و یا استان مورد نظر همت شود.
و اما استارت انجام پروژه های مختلف عمرانی از جمله کارهای شاخص دولت ها از ابتدا تا کنون بوده است و در کنار ان باقی ماندن پروژه های نیمه تمام از دولت های گذشته گویا به یک میراث شوم بویژه در دولت یازدم برای برخی از شهرستان ها تبدیل شده است .
شهرستان بشرویه نیز نه تنها از این قاعده مستثنی نبوده که به جای پیشرفت در برخی حوزه ها شاهد پسرفت آن بوده و گویا فقط شعار است که روی ریل قطار با سرعت می تازد و هنوز تا ایستگاه عمل فاصله زیادی دارد.
با نگاهی به پروژه های برزمین مانده در بشرویه و همچنین 2 ساله اخیری که سپری شد، این شهرستان نه تنها رنگ پیشرفت به خود ندیده که بلکه برخی پروژه های ملی آن نیز از ردیف اعتباری خارج شده است!
اولین و مهمترین مطالبه مردم بشرویه به اتمام رسیدن ماجرای طولانی ساخت دو استخر شنا آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان است که با گذشت بیش از 9 سال همچنان برروی زمین مانده که بماند! گویا پروژه استخر شنای تربیت بدنی که روزگاری ردیف ملی برای جذب اعتبار داشته امروز دست از اعتبارات دولتی کشیده و چشم به راه سرمایه گزار است .
در همین راستا دو پروژه نیمه تمام گود باستانی ورزش زورخانه که بدلیل گذشت زمان از استارت این پروژه همچنان بر زمین مانده و حتی بخش قابل توجهی از این بنا، بر اثر فرسایش از بین رفته است و این پروژه نیمه تمام به همراه پروژه سالن ورزشی روستای غنی آباد نیز به بخش خصوصی واگذار می گردد و دولت فکری برای ساخت آنان ندارد!
سالن آمفی تئاتر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بشرویه از دیگر پروژه هایی است که داستانی مشابه دیگر پروژه ها دارد و همچنان "چوب اعتبار نیست " بر سر پروژه های بشرویه کوبیده می شود.
پروژه سالن آمفی تئاتر در شهرستان بشرویه از سال 1386 آغاز شده و هنوز تکمیل نشده است....
کمی آن طرف تر ساخت پروژه ساختمان بیمارستان بشرویه چشم ها را به سوی خود می کشد
پروژه ساخت بیمارستان 46 تخت خواب بشرویه از سال 1391 عملیات ساختمانی آن آغاز شده و البته پیشرفت خوبی نیز داشته است.
پروژه های خیرساز آموزش و پرورش از جمله مدرسه حاج آقای سالارصادقی که در 5 سال گذشه توسط این خیر نیکوکار تا مرحله اسکت بندی ساخته شده نیز با سرعت کندی روبرو است و علی رغم اینکه سال ها از ساخت اسکلت آن می گذرد ولی همچنان این پروژه خیری به واسطه عدم پرداخت تعهد دولت به اتمام نرسیده است.
نکته جالبی که نمی توان از کنار ان هم گذشت، هدر رفت بیت المال با خاک خوردن
پروژه چندصد میلیونی در بشرویه است.
هنرستان فنی شبانه روزی امام سجاد (ع) و کارگاه تخصصی آن در شهرستان بشرویه با اهداء زمین از سوی یکی از خیرین بشرویه توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس در سال 1389 با اعتباری بالغ بر 400 میلیون تومان ساخته شده است و به دلیل نداشتن خدمات زیربنایی آب، گاز، تلفن ، برق و حصارکشی بدون استفاده مانده و در این 5 سال همچنان بلا استفاده مانده است.
رها شدن پروژه هایی که برای آن، اعتبارات چندصد میلیونی هزینه شده و در حال نابودی است با شرایط حساس اقتصادی کشور و از سوی کمبود فضاهای مختلف آموزشی، فرهنگی، ورزشی و ... در بشرویه که به واسطه نبود اعتبارات جای آن خالی است هم خوانی ندارد!!
آروزی دیرینه مردم دو شهرستان بشرویه و طبس برای احداث جاده جدید این شهرستان نیز همچنان سوار بر لاک پشت زمان به سمت رسیدن به نقطه پایان حرکت می کند .
پروژه احداث جاده جدید بشرویه به طبس نیز هرچند با پیشرفت قابل قبولی در جال انجام است ولی هنوز تا تکمیل آن برای بهره مندی استاندارد مسافران، پیچ های زیادی را باید طی کند و در کنار آن خبری از استارت مطالبه بحق مردم بشرویه از بازگشایی جاده جدید بشرویه به بجستان دیده نمی شود
ساخت ساختمان برخی ادارات و نهادها نیز در کنار ناتمام ماندن پروژه های شاخص شهرستان بشرویه که نمونه های آن در گزارش آمده است، قصه خشکسالیاعتبار است و بس!
برخی ادارات همچنان که زمین اداری خود را دورتا دور حصاری توری مانند کشیده اند و سال ها رها شده گویا تنها به زدن یک تابوی کوچک بسنده کرده اند ، نهادها و اداراتی همچون شبکه بهداشت و درمان، تبلیغات اسلامی، ثبت احوال،بنیاد شهید و ... نیز در ساختمان هایی فعالیت می کنند که شاید برخی از آنان 50 سال از قدمتشان می گذرد و البته ساخت ساختمانی برخی ادارات نیز با سرعت بالایی در حال انجام است گویا اعتبارات شیب خود را به یک سو تغییر داده است!
همچنان که در مدت 3 سال اخیر در شهرستان های مختلف استان شاهد افتتاح پروژه های میلیاردی بوده ایم ،شاید در یکی از روستاهای بشرویه شاهد قیچی کردن رمان ساختمانی 70 ساله بوده ایم ...
عدم تکمیل نیروی چارت تصویب شده برای ادارات بشرویه از جمله اداره ورزش و جوانان،تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی و.... و باقی ماندن برخی دیگر از ادارات به صورت نمایندگی و کمبود شدید نیروی اداری نیز در کنار روی زمین ماندن پروژه های نیمه تمام،از دیگر نکات قابل تامل در شهرستان بشرویه است که درجا زدن این شهرستان را فریاد می زند و امید است قصه تقلیل ادارات به بشرویه نرسد...!
پیام بشرویه