نماینده مردم فردوس، طبس بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی:

هیچ ثمره ای از سازمان مدیریت بحران در مجلس هفتم دیده نشده است

خاورستان , 14 شهريور 1395 ساعت 8:59

گسستی با عمق 30 متر و طول 32 کیلومتر در استان شاهد بودیه ایم که اگر به آن نپردازیم خسارات زیادی را به بار خواهد آورد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرنگار اعزامی،دکتر امیرحسنخانی، نماینده مردم فردوس، طبس بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اظهار کرد: در استان خراسان جنوبی مهمترین مشکل، بحث آب است و به شدت در شرایط بحرانی هستیم.
 
وی با بیان اینکه در استان اصلا آب شرب نداریم و بسیاری از روستاها با تانکر آبرسانی می شوند، افزود: در شهرستان بشرویه 20 میلیمتر بارندگی را شاهد بوده ایم و به طور کل در حوزه انتخابیه  میزان بارندگی زیر 50 میلی متر است و این بارندگی ها نیز به دفعات مکرر به وقوع پیوسته که جذب زمین نشده است.
 
نماینده مردم فردوس، طبس بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: گسستی با عمق 30 متر و طول 32 کیلومتر در استان شاهد بودیه ایم که اگر به آن نپردازیم خسارات زیادی را به بار خواهد آورد.
 
امیر حسنخانی تصریح کرد: بحث ریزگردها در این استان وجود دارد و مشکل ساز است اما مردم خراسان جنوبی بسیار خویشتندار و قانع هستند و برای همین است که محروم هستیم.
 
وی بیان کرد: مردم این استان خیلی از مسائل را تحمل می کنند  و صدایشان هم به جایی نمی رسد و فکر می کنند که خدا آن ها را با بی آبی و ریزگردها امتحان می کند و اگر گله کنند ناشکری کرده اند.
 
نماینده مردم فردوس، طبس بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان خراسان جنوبی یک استان بحران زده است و امیدواریم سازمان مدیریت بحران بتواند اقدامی در این خصوص انجام دهد.
 
امیر حسنخانی گفت: سازمان مدیریت بحران در مجلس هفتم ایجاد شد اما اکنون هیچ ثمره ای را در آن نمی بینیم.
 
وی عنوان کرد: نامه هایی که برای اعتبارات ارسال می شود را به سازمان مدیریت برنامه ریزی می فرستید و معلم نیست که کی به نتیجه برسد و این در حالی است که باید ردیف های اعتباری در دست خود سازمان مدیریت بحران باشد.
 
نماینده مردم فردوس، طبس بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای زمان عادی است و برنامه ریزی زمان بحران، باید دست سازمان مدیریت بحران باشد و امید است که در این رویه کنونی تغییر ایجاد شود.
 
امیر حسنخانی با بیان اینکه وقتی سازمان مدیرت بحران یک مشکل را تأیید می کند دیگر چه نیازی است که از ممیزی دیگری عبور داده شود؟ ابراز داشت: استاندار اگر رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران است باید اختیاراتی نیز در دستش باشد و این در حالی است که هیچ اختیاری ندارد و این نقص بزرگی است.


کد مطلب: 124

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/124/هیچ-ثمره-سازمان-مدیریت-بحران-مجلس-هفتم-دیده-نشده

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir