به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس ؛ سید موید علویان در سمینار یک روزه فناوریهای نوین تشخیص در بیماریهای عفونی و تازههای هپاتیتهای ویروسی، اظهار داشت: جامعه پویا جامعهای است که به جوانان میدان و اجازه نقشآفرینی دهد.
وی تصریح کرد: حذف بیماری هپاتیت C در کشور یعنی اینکه سالی برای بین 10 تا 20 هزار بیمار کارهای تشخیصی و درمانی انجام شود که این کار در حال انجام است.
رئیس شبکه هپاتیت با اشاره به بیماری هپاتیت C و وضعیت شیوع آن در کشور، گفت: متاسفانه این بیماری بین 180 هزار تا 230 هزار نفر را در کشور درگیر کرده ولی اکثر آنها ناشناخته هستند.
علویان با بیان اینکه داروهای مورد نیاز بیماری هپاتیت C در کشور موجود است، افزود: همچنین این داروها تحت پوشش بیمه قرار دارند و همه چیز مهیا است تا این بیماری تا سال 1410 در کشور ریشهکن شود.
وی با بیان اینکه هپاتیت B نوع دیگری از بیماری هپاتیت بوده که شبکههای بهداشت و درمان در کشور تلاش میکنند با واکسیناسیون نوزادان از شیوع این بیماری جلوگیری کنند، یادآور شد: در حال حاضر با تلاش صورتگرفته شیوع این بیماری از حد متوسط به کم کاهش یافته است.
رئیس شبکه هپاتیت با اشاره به اینکه متوسط ابتلا به بیماری هپاتیت B در کشور زیر 2 درصد است، گفت: برخی از استانها شامل سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و گرگان که بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند اقدامات ویژهای برای کنترل آن صورت میگیرد.
علویان ادامه داد: خوشبختانه برای درمان بیماری هپاتیت B در کشور دارو داریم و تحت پوشش مناسب بیمه است.
وی به هدف برگزاری این سمینار علمی اشاره و خاطرنشان کرد: این سمینار با هدف ارتقای دانش و به اشتراک گذاشتن تازههای تشخیص و درمان بیماریهای عفونی برگزار شده است.
کلمات کليدی: سمینار ، هپاتیت ، خراسان جنوبی، بیرجند، خراسان، خراسان تایم،