شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۹
نماینده مردم بشرویه،فردوس،‌طبس و سرایان:

تمام خروجی‌ها و ورودی‌های فردوس باید دو بانده شود/زیرساخت های اداری در بشرویه فراهم شود/طرح انتقال آب به طبس عملیاتی شود

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان درمجلس از اختصاص ۳۰ میلیارد ریال جهت تکمیل باند امداد و نجات فردوس خبر داد و گفت: تمام خروجی‌ها و ورودی‌های فردوس باید دو بانده شود
تمام خروجی‌ها و ورودی‌های فردوس باید دو بانده شود/زیرساخت های اداری در بشرویه فراهم شود/طرح انتقال آب به طبس عملیاتی شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری پیام بشرویه؛محمدرضا امیرحسنخانی در جمع مسئولان، نخبگان و اعضای شوراهای اسلامی شهرستان فردوس از اختصاص 30 میلیارد ریال جهت تکمیل باند امداد و نجات فردوس خبر داد و با گلایه‌مندی از مدیران شهرستان فردوس گفت: با وجود تاکیداتی که به مدیران داشته‌ام هنوز خیلی از مشکلات و مسائل به اینجانب منتقل نشده است و این جای گله دارد زیرا این مدیران هستند که باید برای نماینده خوراک تهیه کنند و من از بسیاری از مشکلات ریز شهرستان مطلع نیستم.

وی به عنوان نمونه مشکلات دانشکده فنی و مهندسی و پیراپزشکی را نام برد و تصریح کرد: مصوبه این دو دانشکده در مجلس هفتم گرفته شده است اما هنوز زمینی برای آنها در نظر گرفته نشده و فقط زمین دانشکده پیراپزشکی در روزهای اخیر مشخص شده است.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان خاطرنشان کرد: در جلسه با معاونت وزیر بهداشت و درمان تفاهم شده است که بخش بهداشت نیز به دانشکده پیراپزشکی فردوس اضافه شود و تعدادی از دانشجویان بیرجند به فردوس منتقل شوند.

امیرحسنخانی گفت: بلافاصله با شروع به کار مجلس شورای اسلامی از تمام وزراء برای ملاقات وقت گرفتم و تقریباً با وزرائی که ضرورت داشته ملاقات کرده‌ام و باید توسط مدیران اجرایی مابقی کارها پیگیری شود.
وی با انتقاد از تکمیل نشده بیمارستان جدید فردوس که به صورت همزمان با بیمارستان طبس شروع شد افزود: با این وجود کار تجهیز بیمارستان فردوس شروع شده است و مجوز ادامه کار بیمارستان شهید چمران بعد از بهره‌برداری بیمارستان جدید را گرفتیم که امتیاز مهمی برای شهرستان است.

ورود پزشکان متخصص به فردوس
نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از بیمارستان جدید حداقل 400 نیرو در بخش درمان به کارگیری خواهد شد و هر بخش درمانی که نیاز بوده است در بیمارستان جدید راه‌اندازی می‌شود.
وی بیان کرد: در توزیع پزشکان متخصص سونوگراف زن، متخصص چشم، جراح مغز و اعصاب و ارتوپد نیز بزودی در فردوس شروع بکار خواهند کرد.

امیرحسنخانی با اشاره به سفر 5 تن از معاونین جهاد کشاورزی به فردوس گفت: در این بخش نباید مشکل خاصی مانده باشد و باید پیگیری قولهای داده شده انجام شود.
نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: خشکسالیهای متوالی درآمد مردم را بسیار پایین آورده است و به تبع آن نیز خرید مردم از بازار کم شده است که با این وجود مالیات بر درآمد اصناف، فشار زیادی را به بازاریان وارد می‌آورد که با جلساتی که با معاونت فنی دارایی کشور داشتیم در حال حاضر برخوردها متفاوت شده است اما مطالبه ما محقق نشده است.

انتقاد از اجرایی نشدن معافیت 10 ساله مالیاتی کارخانه‌ها
وی از اجرایی نشدن معافیت 10 ساله کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی از پرداخت مالیات به شدت انتقاد کرد و افزود: پیگیر هستیم تا این معافیت افراد حقیقی را نیز شامل شود.
امیرحسنخانی خاطرنشان کرد: تمام خروجیها و ورودیهای فردوس باید دو بانده شود و جلساتی که با آخوندی داشتیم موجب شد تا دو بانده شدن محور فردوس – بجستان و فردوس – دیهوک سرعت بیشتری پیدا کند.
وی از ملاقات با دکتر فتاح رئیس کمیته امداد کشور خبر داد و گفت: ایشان در سفر بعدی به استان از فردوس و سرایان نیز بازدید می‌کند و در سفر اخیر وی به استان، مجوز احداث 50 واحد مسکونی برای مددجویان فاقد خانه گرفته شده است که با تهیه زمین کار شروع خواهد شد.
خالی شدن روستاها از سکنه
نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان از پیگیری جدی برای ساخت 200 واحد مسکونی برای زوجهای جوان که قرار بوده وزارت مسکن و شهرسازی احداث کند خبر داد و عنوان کرد: متاسفانه رشد جمعیت در فردوس منفی است و در کمتر روستایی افراد زیر 60 سال زندگی می‌کنند در حالی که متوسط زندگی در هر کیلومتر مربع در کشور 50 نفر است و این آمار در فردوس و سرایان فقط 3 نفر است که با مهاجرتهای فزاینده بسیار نگران کننده است.
وی از ملاقات با دکتر شمخانی دبیر شورای امنیت ملی خبر داد و گفت: در این ملاقات تبعات امنیتی خالی شدن روستاها از سکنه به وی گوشزد شد.
امیرحسنخانی اظهار داشت: با پیگیریهای انجام شده به معاونت سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده است تا برای استان خراسان جنوبی ردیف اعتباری ویژه در نظر گرفته شود و مقرر شده استاندار این موضوع را پیگیری کند.
فرو نشست  زمین یعنی هشدار بی آبی
نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان  نشست زمین در حاشیه جاده فردوس – سرایان به عمق 70 تا 80 متر و عرض یک متر را نشانه تمام شدن آب در این منطقه و هشدار دانست و تأکید کرد: کارشناسان برای بررسی موضوع به منطقه سفر می‌کنند و انتقال آب به استان را نیز پیگیر هستیم.
وی تصریح کرد: به طورجد پیگیریم تا کارخانه فروسیلیس در سرایان یا فردوس راه اندازی شود و مجتمع آب درمانی فردوس باید 4 برابر ظرفیت فعلی اشتغال ایجاد کند و سرویس دهی داشته باشد.
امیرحسنخانی تاکید کرد: امروز با وجود خشکسالیهای متوالی دیگر کشاورزی و دامپروری پاسخگو نیست و این دو قشر عملاً زیر خط فقر زندگی می‌کنند و توانایی بازپرداخت تسهیلات بانکها را ندارند و باید برای اشتغال آنان چاره‌ای دیگر اندیشیده شود.
تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تا پایان سال
سرپرست فرمانداری فردوس نیز در این نشست گفت: امروز بستر کار در شهرستان با همکاری و تعامل خوبی که بین مسئولان و مردم وجود دارد مهیاست.
حسین اسماعیلی افزود: پروژههای که تکمیل آنها طولانی شده است مانند بیمارستان جدید، کنارگذر اسلامیه و دو بانده کردن محور فردوس – بجستان امسال به پایان می‌رسد.
وی گفت: در حوزه روستاها نیز کارهای جدیدی شروع شده که نماینده شهرستان پیگیر هستند.
سرپرست فرمانداری فردوس قهر طبیعت و تحریمهای ظالمانه را موجب مشکلات متعدد برای مردم دانست و تاکید کرد: مطالبات مردم را می‌دانیم و برای حل آنها راهکار نیز ارائه دادیم اما محدودیت منابع موجب شده اجرایی شدن این راهکارها زمان بر باشد.
خالی بودن جای معنویات در زندگیها
امام جمعه فردوس نیز با بیان اینکه امروز گرفتار افراط و تفریط هستیم گفت: عده‌ای فقط مشغول کارو برخی نیز غرق در عبادتند که هر دو روش اشتباه و مورد پسند اسلام نیست.
حجت‌الاسلام بابایی تصریح کرد: هر چه تحصیلات بالاتر می‌رود افراد از مجامع دینی دورتر می‌شوند در حالی که پیامبر اسلام(ص) در سخنی می‌فرمایند که «از ما نیست کسی که دنیا را به خاطر آخرت و آخرت را به خاطر دنیا رها کند».
وی جای معنویات را در زندگیهای امروز خالی دانست و تاکید کرد: پشت کردن به معنویات موجب شده گناه در جامعه زیاد شود و زندگیها به سختی بگذرد و نقمت جای نعمت را بگیرد که علاج آن در روی آوردن به خدا با دلهای آماده است تا بار دیگر نعمتها به صحنه زندگی برگردد.
صدور 1500 نامه از دفتر نماینده
مسئول دفتر نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی در فردوس نیز با ارائه گزارشی گفت: تشکیل کارگروهها در دفتر نماینده که با حضور کلیه سلایق سیاسی بوده است و در جهت تقابل با مسئولان شهرستان نیست بلکه به عنوان بازوی مشورتی مدیران و کمک در جهت حل مشکلات شهرستان تشکیل شده است.
اسماعیل یعقوب‌زاده افزود: از ابتدای شروع به‌کار این مجلس  1500 نامه از دفتر صادر شده است که عمده آنها برای وزرا، معاونان و مدیران کل استان بوده است و در هر ماه 3 هزار مراجعه کننده داشتیم.
وی افزود: 45 درصد مطالبات درخواست اشتغال، 35 درصد درخواست کمک مالی و وام و 20 درصد نیز مسائل درمانی و اداری بوده است.
 
طرح انتقال آب از بیرون شهرستان طبس عملیاتی می‌شود
 
محمدرضا امیرحسنخانی در جلسه شورای اداری شهرستان طبس اظهار داشت: امیدوارم امروز برای مردم طبس مبارک باشد و بسیاری از مشکلات مردم با حضور فرماندار جدید مرتفع شود.
وی افزود: از مهندس اخوان صفار که تا آخرین لحظه تلاش کرد تشکر می‌کنم و با شناختی که از مهندس طلایی دارم موفقیت ایشان را آرزو دارم.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تأخیر در کمک به راه‌اندازی پروده 4 گفت: استاندار باید در فاینانس این طرح عظیم همراهی کند و کک نیز که در حال حاضر تحت فشار است نیاز به همتی بلند دارد.
امیرحسنخانی تصریح کرد: بیکاری چند صد کارگر در کک و صنایع دیگر؛ وضعیت بد پرداخت حقوق در معادن؛ بالا بودن نرخ بیکاری در شهرستان طبس نیاز به توجه ویژه دارد و با توجه به معادنی که در این شهرستان وجود دارد نباید شاهد این مسائل باشیم که فقط با دو درصد سهم معادن خیلی از مشکلات حل می‌شود و باید پرداخت منظم آن ادامه یابد.
وی به بحران آب در طبس اشاره کرد و گفت: طرح انتقال آب از بیرون شهرستان به عملیاتی شدن نزدیک شده است و می‌طلبد که تلاش بیشتری شود.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: چارت و اختیارات معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس عملیاتی شود.
 
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی:قانون معافیت مالیاتی در خراسان جنوبی عملیاتی نشده است/ کشاورزان و دامداران فردوس زیر خط فقر هستند
محمدرضا امیرحسنخانی ظهر امروز در جمع نخبگان شهرستان فردوس اظهار کرد: بازار شهرستان فردوس کساد است و مردم درآمدی ندارند که از بازار خرید کنند و اصناف نیز سودی ندارند که بخواهند به صورت علی‌الرأس مالیات پرداخت کنند.
وی افزود: اصل مالیات، مالیات بر درآمد است و اخذ مالیات از کسی که درآمد ندارد درست نیست.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با انتقاد از عملیاتی نشدن معافیت مالیاتی کارخانجات استان، تصریح کرد: تمام کارخانجات در شهرستان‌های حوزه انتخابیه باید تا 10 سال از مالیات معاف باشند اما این قانون تاکنون عملیاتی نشده است.
امیرحسنخانی یادآور شد: قبول داریم که شرایط اقتصادی مساعد نیست و باید به دولت کمک کرد اما این به معنای فشار بر اقشار کم‌درآمد نیست.
وی یادآور شد: در دو دوره قبلی مجلس، فردوس مطرح نبوده و بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌هایی را که خود در دوره هفتم مجوز گرفته‌ام حال باید به اتمام برسانم چون در هشت سال گذشته این پروژه‌ها خوابیده بوده است.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی و نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی گفت: در اینجا این سؤال مطرح است، چرا باید پروژه مجتمع فرهنگی، هنری فردوس پس از 11 سال هنوز ناتمام باشد و یا پروژه دو بانده کردن محورهای فردوس، دیهوک و فردوس بجستان همچنان به بهره‌برداری نرسیده باشد و البته این طرح‌ها در سال جاری از شتاب بیشتری برخوردار است.
امیرحسنخانی با اشاره به اینکه مجوز دانشکده فنی و مهندسی فردوس در دوره هفتم مجلس اخذ شده است، یادآور شد: با این وجود هنوز زمین برای احداث ساختمان این دانشکده مشخص نیست و دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس نیز با همین مشکل مواجه است.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: بلافاصله پس از انتخابات در همه شهرهای حوزه انتخابیه، شورای راهبردی تشکیل و کارگروه هایی برای بررسی مطالبات مردمی و مشکلات موجود راه‌اندازی شده است اما گلایه‌ای که از مسئوولان دارم این است که بسیاری از مشکلات را گزارش نمی‌کنند و پیگیر حل آن نیستند.
وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده در توزیع متخصصان که اخیراً در استان صورت گرفته، سهم خوبی از پزشکان متخصص به شهرستان‌های حوزه انتخابیه اختصاص داده شد و پزشکان متخصصی که تاکنون در فردوس حضور نداشته‌اند، به‌زودی عازم شهرستان می‌شوند.
امیرحسنخانی رشد جمعیت شهرستان فردوس را منفی اعلام و تصریح کرد: در اغلب روستاها افراد زیر 60 سال وجود ندارد و تقریباً تمام ساکنان روستاهای فردوس را افراد بالای 60 سال تشکیل می‌دهد و جوانان از روستاها مهاجرت می‌کنند و به همین سبب برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان پیگیر موضوع هستم.
وی متوسط جمعیت کشور را در هر کیلومتر مربع 50 نفر اعلام کرد و یادآور شد: این میزان در فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در حد سه تا پنج نفر است و باید با توسعه مراکز آموزشی حداقل از طریق پذیرش دانشجو این نرم جمعیتی را بالا ببریم.
نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، نشست زمین و ایجاد شیار در دشت روستای سرند و بین شهرستان سرایان و فردوس را نشانه برداشت بی‌رویه آب دانست و گفت: عمق این شیارها به 70 تا 80 متر و عرض آن به 70 سانت تا یک متر می‌رسد بنابراین در ملاقاتی که با وزرای  نیرو، کشور و جهاد کشاورزی و رئیس سازمان محیط زیست داشته‌ام این موضوع مطرح شده و قرار است کارشناسانی برای بررسی موضوع به منطقه اعزام کنند.
وی، اجرای طرح‌های اشتغال‌زا در خراسان جنوبی را از راهکارهای مهم مقابله با بیکاری دانست و افزود: اجرای طرح فروسیلیس را در منطقه پیشنهاد داده‌ایم که راه‌اندازی این طرح اشتغال بالایی را به دنبال خواهد داشت.
امیرحسنخانی تصریح کرد: همه کشاورزان و دامداران فردوس زیر خط فقر هستند و وام‌های آنان معوق است، روش‌های سنتی در دامداری و کشاورزی پاسخگو نیست باید روش‌های نوین را دنبال کرد.
امام جمعه فردوس نیز از افراط و تفریط در جامعه به عنوان یک آفت یاد کرد و یادآور شد: برخی مدام دم از کار و تلاش می‌زنند و برخی دیگر همواره بر دعا و معنویت تأکید می‌کنند که هر دو روش نادرست است، زیرا دستور قرآن بر برخورداری از دنیا و آخرت است و پیامبر اکرم(ص) نیز می‌فرمایند از ما نیست کسی که دنیا را به خاطر آخرت و آخرت را به خاطر دنیا ترک کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا بابایی گفت: اگر همه مردم دم از اشتغال بزنند پس جای معنویت کجاست و اگر همه مردم صرفاً به معنویت توجه کنند پس جای کار و تلاش کجا خواهد بود.  
وی افزود: در جامعه ما معنویت کم رنگ و بسیار از افراد تحصیل‌کرده کمتر در مسجد و نمازهای جمعه و جماعت حاضر می‌شوند.
 
زیرساخت های اداری و سازمانی در شهرستان بشرویه فراهم شود
 
محمدرضا امیرحسنخانی روز سه شنبه در آیین معارفه فرماندار بشرویه در شورای اداری شهرستان افزود: مدیریت برخی دستگاه های اجرایی به صورت نمایندگی و تکمیل نبودن تشکیلات سازمانی برخی ادارهها از مشکلات مردم این شهرستان است.
وی ادامه داد: با توجه به مسافت زیاد مرکز شهرستان نه تنها به بیرجند بلکه با شهرستان های مجاور از جمله فردوس، سرایان و طبس ، رفع کمبودهای مربوط به دستگاه های اجرایی تلاشی تاثیر گذار برای رفع مشکلات مردم است.
امیرحسنخانی اظهار کرد: متاسفانه تاکنون استعدادها و ظرفیت های بشرویه آن گونه که شایسته است دیده نشده و این موضوع نیازمند برنامه ریزی و جهت دهی هدفمند است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر کمبود سرمایه در گردش و نقدینگی و نبود اشتغال یکی از بزرگ ترین خطرهایی است که فعالان عرصه کشاورزی و دامداری بشرویه را تهدید می کند.
به گزارش ایرنا، امیر حسنخانی اضافه کرد: پرداخت تسهیلات و وام های دامداری و کشاورزی با نرخ مناسب می تواند تا حدودی کشاورزان و دامداران منطقه را از تنگنای به وجود آمده رها کند.
وی با تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی یادآور شد: بشرویه دارای ظرفیت بالایی در زمینه مشارکت های مردمی جهت کمک به رفع برخی کمبودها و رفع مشکلات دارد که باید از این ظرفیت به درستی بهره جست.
امیرحسنخانی افزود: امیدواریم با همدلی و همراهی مدیران دولتی و مسئولان روح امید در مردم منطقه دمیده شود و با تدبیر و برنامه ریزی مشکلات پیش روی اهالی این خطه کویری رفع شود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۸۴
کلمات کليدی: طبس ، فردوس ، دوبانده ، زیرساخت