عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند:

باید خاطرات جبهه و جنگ برای نسل‌های بعد باقی بماند

3 آذر 1395 ساعت 10:14

عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه باید راه دلاورمردان جبهه و جنگ پر رنگ بماند، گفت: روزنامه‌ها، صدا و سیما و فرهنگ و ارشاد باید پای کار بیایند تا این سرمایه ارزشمند برای نسل‌های بعد باقی بماند.


مراد علی واعظی عصر امروز در انجمن شعر خاوران به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و تجلیل از مقام شامخ شهید محسن خزاعی شهید رسانه‌ای مدافع حرم، بشیر رهپویان حسینی، با اشاره به اینکه مدافعان حرم در تمامی صحنه‌های مهم حضور داشتند، اظهار داشت: حضور مدافعان حرم نشانه گرفتن حق از باطل بوده است چرا که از این حق در شاهنامه فردوسی به عنوان سند ملی ایرانیان یاد شده است و در جامعه همواره تقابل حق و باطل وجود داشته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند گفت: وطن طبقه‌بندی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است که یک حکومت جهانی است؛ برخی‌ها که ناسیونالیستی وطن را مرزهای جغرافیایی می‌بینند وقتی مرزهای فرهنگی پیش می‌آید تاجیکستان، شبه قاره و فارسی زبان‌ها با ما هموطن تلقی می‌شوند.

واعظی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) همه مسلمانان را هموطن‌ می‌دانستند، چراکه ما معتقدیم اماکن متبرکه مختص به همه مردم نیست و مسجد نبوی مختص به عربستان و مکه نیست و این باور ناشایستی است که داریم، چراکه این اماکن همگانی است و حریم امن تلقی همه مردم می‌شود.

عضو هیإت علمی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه وظیفه ما در برابر حرم حضرت زینب(ع) دفاع است، بیان داشت: شهید خزاعی برای دفاع از کشور ایران به درجه شهادت نائل آمدند و باید پشتیبان و قدردان این افراد باشیم.

واعظی کارهای دشمن در حرم حضرت زینب(ع) را  یک نوع حرمت شکنی دانست و تصریح کرد: جوانان در این کارشکنی دشمن وظیفه دفاع را برعهده و با جان و دل از کشور خود دفاع می‌کنند و اجازه نفوذ دشمن به خاک کشور را نمی‌دهند.
وی حمله دشمن به شهرهای اطراف را یک نوع موضع‌گیری برای کشور ایران دانست و افزود: هدف دشمن از جبهه‌گیری در خاک کشورهای اطراف یک نوع موضع‌گیری در برابر کشور ایران است تا بتواند به هدف نهایی که همان کشور ما است برسد اما دشمن سخت در اشتباه است و نمی‌توانند این نقشه شوم را با وجود جوانان با اقتدار کشورمان به دست آورد.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند وجود دلاورمردان 8 سال دفاع مقدس را خاطرات از یاد نرفتنی دانست و بیان داشت: مردان جبهه و جنگ از بهترین مردم بودند که دفاع را از یاد نبردند و نگذاشتند که حق مظلوم به دست ظالم برسد.
واعظی با بیان اینکه اثرات جنگ برای جامعه بشری باقی می‌ماند، افزود: باید تمام تلاش خود را در جنگ نرم بگذاریم چراکه جنگی سخت در برابر دشمن است و نباید از دشمن در این نبرد گذشت.

وی اضافه کرد: انگیزه جوانان ما در شعر و ادبیات در این است که دلاوری‌های جبهه و جنگ که وجود داشته است را هیچ وقت از یاد نبریم، چراکه هرچه داریم نشان از جان نثاری‌های آن زمان است و بر روی برگه می‌آوریم تا مردم از آن بهره کافی را ببرند.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه فیلم و سریال مخاطب بیشتری به نسبت خاطرات جبهه و جنگ دارد، گفت: سعی ما در این است تا بیت‌هایی را که می‌سراییم را از هیجان‌های بیشتری برخوردار باشد تا مخاطب بیشتری را به خود جذب کند.

واعظی با اشاره به اینکه یک بخش از کارهای ارزنده حوزه هنری ادبیات بیت‌المقدس است، گفت: گرایشات در این بخش در سطح دانشگاه‌ها به طور کارشناسی و کارشناسی ارشد برای تحصیل دانشجویان ارائه شده است، چراکه باید جوانان از آن بهره کافی را ببرند و از آن استقبال کنند.

وی ادامه داد: ما باید متخصصین در ادبیات دفاع مقدس را در دانشگاه‌ها داشته باشیم.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دلاورمردان در جبهه جنگیدند و کار حسینی انجام دادند، افزود: شهید خزاعی یکی از بزرگانی بود که برای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌ها جنگید تا دشمن نفوذ به خاک کشور نکند و رسانه‌ها باید به عنوان کار زینبی راه این مجاهدان را ادامه دهند.
واعظی با اشاره به کار رسانه‌ها، گفت: کار رسانه‌ها، کار بسیار سختی است که رسانه‌ها در این کار به طور دقیق وظیفه خود را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه شهدای این منطقه مظلوم‌ترند، تصریح کرد: مردم شرق کشور از استقامت بالایی برخوردارند چراکه مردم کم توقع و پر تلاشی هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه باید راه دلاورمردان جبهه و جنگ پر رنگ بماند، گفت: روزنامه‌ها، صدا و سیما و فرهنگ و ارشاد باید پای کار بیایند تا این سرمایه ارزشمند برای نسل‌های بعد باقی بماند.
واعظی افزود: از تلاش‌های بسیج در هفته‌ای که به نام آن‌ها است قدردانی می‌کنیم.


کد مطلب: 1796

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/1796/باید-خاطرات-جبهه-جنگ-نسل-های-بعد-باقی-بماند

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir