به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛سردار مجید شجاع اظهار داشت: این سامانه جهت ارائه خدمات مناسب به شهروندان برای تامین امنیت اجتماعی و به منظور سهولت در برقراری ارتباط با مرکز فوریتهای پلیسی راهاندازی شده است و پلیس از طریق تلفن و پیامک 110 به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به شهروندان است.
وی با اشاره به اینکه شماره تماس و پیامک 110 آسانترین پل ارتباطی مردم با نیروی انتظامی است افزود: این سامانه پیامکی به صورت 24 ساعته آماده دریافت درخواستهای انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی شهروندان است.
شجاع ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرحهای مختلف انتظامی از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرایم و ناهنجاری اجتماعی در سطح استان، از طریق شماره تماس و پیامک 110 به پلیس اطلاع تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.
فرمانده انتظامی استان بیان کرد: از آنجایی که حجم زیادی از تماسهای عملیاتی شهروندان با مراکز 110 در رابطه با تماسهای غیرفوریتی نظیر اختلافات ملکی، جرایم صنفی، جرایم مالی، اختلاف حساب، کلاهبرداری، جرایم رایانهای، جرایم زیست محیطی و فقدان یا پیدایش اشخاص است بنابراین این مهم میطلبد تا شهروندان به توصیه و راهنماییهای اپراتور 110 در هنگام تماس توجه و دقت لازم را داشته باشند تا از حضور بیمورد واحد گشتی در صحنه جلوگیری شود چرا که ممکن است با اشغال بیمورد خطوط 110 هموطن دیگری که نیاز فوریتی داشته و جان یا مال او در معرض خطر قرار گرفته نتواند به موقع با 110 تماس برقرار کند.
تاکید بر صرفهجویی خراسان جنوبی در مصرف گاز طبیعی
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به کاهش چشمگیر دما در استان بر لزوم رعایت الگوی مصرف گاز طبیعی توسط مشترکین گاز طبیعی خصوصا ادارات و سازمانهای دولتی تاکید کرد.
فرشید دشتی با اشاره به بخشنامه ذیربط معاون اول رئیس جمهور از تمام ادارات و سازمانهای دولتی خواست تا با روشن کردن وسایل گرمایشی یک ساعت پیش از آغاز کار و خاموش کردن آنها یک ساعت قبل از پایان وقت اداری و نیز خاموش کردن وسایل گرمایشی غیرضروری در روزهای تعطیل و عایقبندی لولههای موتورخانه نسبت به صرفهجویی در مصرف گاز طبیعی اقدام کنند.
وی همچنین از مسئولان ادارات خواست تا با رعایت دمای 21-18 درجه در فضای داخلی و بسته و دمای 18 درجه در راهروها و فضاهای عمومی و سرپوشیده نسبت به کاهش مصرف گاز طبیعی اهتمام ورزند.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان همچنین تعمیر و سرویس سامانهها و وسایل گرمایشی از جمله موتورخانهها و نصب سامانه پایش هوشمند در آن و استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد با برچسب انرژی بالا را از جمله موارد راههای صرفهجویی در مصرف گاز در ادارات و سازمانهای دولتی عنوان کرد.
دشتی افزود: امسال نیز مانند سالهای گذشته رعایت بخشنامه صرفهجویی در ادارات توسط بازرسین شرکت گاز مورد پایش قرار خواهد گرفت و در صورت تخلف از موارد مندرج در بخشنامه اخطاریه برای دستگاه اجرایی صادر خواهد شد که در صورت عدم ترتیب اثر میتواند منجر به قطع گاز شود.
وی از مشترکان گاز طبیعی در استان خواست ضمن رعایت موارد ایمنی با رعایت صرفهجویی در مصرف گاز طبیعی شرکت گاز را در تامین پایدار گاز در زمستان یاری کند.
طرح واکسیناسیون علیه تب برفکی در دامهای سبک آغاز شد
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: طرح واکسیناسیون دامهای سبک به صورت همزمان در سراسر استان آغاز شد.
محمد اصغرزاده افزود: این طرح دومین مرحله واکسیناسیون تب برفکی دامهای سبک در خراسان جنوبی است که پیشبینی میشود حدود 650 هزار رأس گوسفند و بز علیه بیماری تب برفکی شوند.
وی به فصل آبستنی دامها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: تزریق این واکسن برای دامهای آبستن خطری ندارد و سبب سقط جنین در آنها نمیشود.
معاون سلامت دامپزشکی استان اظهار داشت: در این مرحله 33 اکیپ صحرایی واکسیناسیون تب برفکی دام سبک در خراسان جنوبی مشارکت دارند که دامها را به صورت رایگان با اولویت مناطق مرزی و عشایری در 35 روز کاری واکسینه میکنند.
اصغرزاده گفت: تب برفکی بیماری ویروسی است که سبب تاولهایی داخل دهان دام میشود و سپس به علت نقص در ایمنی و گوارش بدن دام را ضعیف میکند.
وی افزود: این بیماری اگر به موقع تشخیص داده شود با آنتیبیوتیک قابل درمان است اما تشخیص دیرهنگام آن سبب از بین رفتن دامهای جوان میشود.
توصیههای بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان به مرغداران
سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان به مرغداران هشدار داد تا با فرا رسیدن فصل سرما و احتمال بروز برخی از بیماریهای تنفسی در پرندگان، ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی را رعایت کنند.
مهدی مدرسی تصریح کرد: با توجه به فصل سرما و تغییرات آب و هوایی، زمینه برای بروز بیماریهای تنفسی طیور، نظیر آنفلوانزا مهیا میباشد، بنابراین به همه متصدیان واحدهای مرغداری توصیه میشود ضمن رعایت اصول بهداشتی ـ قرنطینهای و بیمه کردن تمام طیور پرورشی با کارشناسان این شهرستان همکاری لازم را داشته و توصیههای بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند.
وی رعایت اصول امنیت زیستی و دستورالعملهای بهداشتی قرنطینهی را مهمترین راه پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان دانست و تاکید کرد: اجرای ضوابط قرنطینهای در محل مرغداری و همچون جلوگیری از ورود افراد متفرقه و وسایل نقلیه به داخل مرغداریها و ضدعفونی کردن آنها در محل ورودی واحد مرغداری میتواند کمک شایانی به سلامت گله و حفظ این صنعت و سرمایه در شهرستان کند.
سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان افزود: پرندگان مهاجرهمواره به عنوان یکی از عوامل اصلی در انتقال اجرام بیماریزا حائز اهمیت بوده و میتوانند سبب انتقال بیماری شوند و برای جلوگیری از ورود و تماس پرندگان باید تمام منافذ و دریچههای ورود پرندگان آزاد پرواز به داخل سالن مرغداری و انباردان مسدود شود.
مدرسی یادآور شد: یکی از راههای جلوگیری از بروز و انتشار برخی از بیماریهای مخاطره آمیز در جمعیت طیور صنعتی استان جلوگیری از فروش مرغ زنده در سطح شهرستان است که در این رابطه با عوامل فروش مرغ زنده برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی از تمام مرغداران واحدهای صنعتی و طیور بومی درخواست کرد تا از ذبح مرغ زنده در منازل خودداری کنند و به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان مرغ تولیدی خود را در کشتارگاههای صنعتی طیور در شرایطی کاملاً بهداشتی تحت نظارت مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی، استحصال و بسته بندی کنند.
سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان از مرغداران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، آن را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع داده تا اقدامات قانونی لازم در جهت جلوگیری از بروز و انتشار بیماریها به عمل آید.
انتهای پیام/