به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ علیاصغر بیجاری با اعلام این خبر اظهار داشت: این کمکها در قالب کمکهای نقدی و غیرنقدی برای دانش آموزان مدارس عشایری از ابتدای امسال تاکنون صورت گرفته است.
وی ضمن قدردانی از خیرین از رشد قابل توجه مشارکت نیکاندیشان در برنامههای آموزشی و پرورشی در مدارس عشایری نسبت به سال گذشته، خبر داد و تصریح کرد: کمکهای خیرین در زمینههای سبد غذایی، پکیج لوازم التحریر، کتب آموزشی و پرورشی و داستانی، البسه و پوشاک، کیف و کفش و لوازم ورزشی است.
رئیس آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی ادامه داد: پاداش نیکی را خداوند میپردازد و این عمل بهرهای ماندنی و غنیمتی پایدار و بالاترین زراعت و سودآوری را دارد.
دو عضو برتر کتابخوان کشوری کانون پرورش فکری فردوس تجلیل شدند
مسؤولان شهر فردوس از دو عضو برگزیده کتابخوان کشوری کانون این شهرستان در آیین نماز جمعه، افتتاح نمایشگاه کتاب و صبحگاه مدارس تجلیل کردند.
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی به همت همه مسئولان شهرستان فردوس از اعضای برگزیده کتابخوان کانون کشوری این شهرستان «میلاد ارفعی و مینو ترابی» با عناوینی همچون «فرزند کتابخوان من و شهروند کتابخوان من» قدردانی شد.
حضور فعال دانشآموزان مدارس فردوس و اسلامیه در کانون و حضور در کارگاههای فرهنگی، هنری سفال، خوشنویسی از دیگر برنامههای کانون فردوس در هفته کتاب بود.
دانش آموزان با حضور در کارگاه فرهنگی با مجموعه کتابهای پپوچی و درخت شکلات بیشتر آشنا شدند و پای قصههای مربیان نشستند.
در ادامه در کارگاه سفال برای خود شخصیتهای داستانهای پپوچی را همچون «موش و حلزون» و عروسکهای انگشتی را با استفاده از گل سفال ساختند.
در کارگاه علمی با مجموعهای از کتابهای علمی از جمله چگونه استخوان تبدیل به سنگواره میشوند و موجودات پیش از تاریخ بیشتر آشنا شدند و در کارگاه خوشنویسی به خط خوش نوشتند «ایران میخواند، بخوانیم و ببخشیم».
همچنین به منظور تقویت توانایی نوشتن اعضا و شناسایی استعدادهای ادبی با مشارکت کانون و فرهنگ و ارشاد کارگاههای پرورش استعدادهای ادبی برگزار و اعضا با حضور در این کارگاهها با قصه نویسی و ساختار داستان آشنا شدند.
حاصل برگزاری این کارگاه نوشتن داستانهای فراوانی بود که توسط اعضا نوشته شد و مورد نقد و تحلیل قرار گرفت.
ضبط و معدومسازی 90کیلوگرم گوشت فاسد در بیرجند
در بازدیدهای کارشناسان شبکه دامپزشکی بیرجند از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی مقدار 90 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی طیور تایخ مصرف گذشته جمعآوری و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
حسن علیزاده گفت: در بازدیدهای روزانه کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه از تمامی مراکز عرضه فرآوردههای خامی دامی شهرستان بازرسی میشوند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند افزود: در بازرسی صورت گرفته در صورت مشاهده فرآورده خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف انسانی، عدم رعایت شرایط نگهداری و توزیع خارج از شبکه موارد فوق ضمن جمعآوری با متخلفان برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی برخورد میشود.
معدوم سازی دومین لاشه شتر در کشتارگاه دام نهبندان
لاشه یک نفر شتر به ارزش 30 میلیون ریال توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی نهبندان از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
محمد راهانجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: نظارت بهداشتی بر کشتار دام یکی از وظایف اصلی دامپزشکی است که با بررسی و بازدید دامها در مراحل قبل از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار گوشت سالم، بهداشتی و با کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی افزود: این دومین لاشه شتر به وزن 120 کیلوگرم است که به دلیل آلودگیهای انگلی در دو ماه گذشته با تشخیص ناظرین بهداشتی شبکه دامپزشکی ضبط و معدوم میشود.
توقیف یک تن عسل غیرمجاز در بیرجند
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند از توقیف خودروی حامل هزار کیلوگرم عسل غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
حسن علیزاده اظهار داشت: یک دستگاه خودروی نیسان که به صورت غیرمجاز و بدون گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی اقدام به حمل هزار کیلوگرم عسل به مقصد بیرجند کرده بود توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان بیرجند توقیف شد.
وی تصریح کرد: پس از بررسی کارشناسی از محموله توقیف شده از سوی کارشناسان این اداره، نمونه اخذ و جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان ارسال شد.
سرپرست شبکه دامپزشکی بیرجند تصریح کرد: این مقدار عسل به دلیل شرایط غیربهداشتی حمل و ارگانولپتیکی و تا زمان اعلام نتایج آزمایشگاهی توقیف شد.
علیزاده تاکید کرد: هرگونه نقل و انتقال دام و فرآوردههای خام دامی باید توسط خودروهای یخچال دار با مجوزهای کسب شده از دامپزشکی صورت گرفته و در غیر این صورت بازرسان بهداشتی دامپزشکی بر اساس ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور با اینگونه تخلفات بهداشتی برخورد قانونی میکنند.