سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۳
کارشناس امور سیاسی:

آیا لغو چندین سخنرانی از منتقدان روحانی در روز دانشجو مایه شرمساری نیست؟/ در سال منتهی به انتخابات دانشجویان نباید آسوده بخوابند

کارشناس امور سیاسی گفت: متاسفانه آقای رئیس جمهور برای لغو سخنرانی یک همفکر خود تمام قد به میانه میدان می آید و آن را مایه شرمساری عنوان می کند؛ اما در مورد لغو متعدد سخنرانی های دیروز هیچ واکنشی نشان نداده است.
آیا لغو چندین سخنرانی از منتقدان روحانی در روز دانشجو مایه شرمساری نیست؟/ در سال منتهی به انتخابات دانشجویان نباید آسوده بخوابند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خاورستان؛ سیدمصطفی موسوی نژاد تحلیلگر و کارشناس امور سیاسی در خصوص روز دانشجو  اظهارکرد: دانشجو در جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند و نبض تپنده جامعه است.
 
وی با اشاره به اینکه دانشجو است که با جنبش خود جامعه را حرکت می‌دهد افزود: مطالبه‌گری ، تحصیل با قدرت، اقدامات فرهنگی و ... دانشجو، همه باعث جریان در متن جامعه می‌شود.
 
کارشناس امور سیاسی تاکید کرد: در واقع دانشجو است که با مطالبه‌گری سیاسی خود سیاسیون یک کشور را به حرکت درمی‌آورد و از خمودگی بیرون می آورد. یک دانشجو می تواند با تحصیل خود باعث رشد علمی کشور و سربلندکردن کشور در میان سرهای دنیا شود و با اقدامات فرهنگی اش می تواند یک جامعه فرهنگی یا ضد فرهنگی را تولید کند.
 
موسوی نژاد با اشاره به اینکه دانشگاه باید سیاسی باشد اما سیاست زده نه، امری بسیار مهم و ظریف است گفت: مقام معظم رهبری در دو مورد فرمودند که؛ خدا لعنت کند کسانی را که می خواهند دانشگاه سیاسی نباشد و دانشگاه باشگاه احزاب سیاسی نیست.
 
وی ادامه داد: اما متاسفانه در سال های اخیر زمزمه هایی شنیده شد که در یکی از دانشگاه های بیرجند احزاب سیاسی شروع به عضو گیری کرده اند که اگر این حرف درست باشد باید جلوی آن را گرفت.
 
وی تاکید کرد: دانشگاه جای عضوگیری احزاب نیست اما باید در متن سیاست کشور باشد.
 
کارشناس امور سیاسی با اشاره به اینکه در روزهای گذشته شاهد تعطیلی و لغو بسیاری از سخنرانی ها در دانشگاهها بوده ایم اظهارکرد: متاسفانه آقای رئیس جمهور برای لغو سخنرانی یک همفکر خود تمام قد به میانه میدان می آید و آن را مایه شرمساری عنوان می کند؛ اما در مورد لغو متعدد سخنرانی های دیروز هیچ واکنشی نشان نداده است.
 
موسوی بیان کرد: سخنرانی نقوی حسینی در دانشگاه یاسوج، سخنرانی زاکانی در دانشگاه های مشهد،سخنرانی فریدون عباسی در دانشگاه کرمانشاه و سخنرانی حمید رسایی در دانشگاه بوعلی سینا لغو شد اما آیا لغو چندین سخنرانی از منتقدان ایشان مایه شرمساری نیست؟ این برخورد یکطرفه با موضوع چه توجیهی دارد؟
 
وی با اشاره به اینکه بخشی از فعالیت سیاسی در دانشگاه مربوط به اساتید می شود گفت: بسیاری از اساتید ما نسبت به امور سیاسی کشور بی اعتنا هستند و این درست نیست.
 
کارشناس امور سیاسی اذعان کرد: نمی خواهم بگویم همه اساتید بی توجه هستند، چرا که ما اساتید انقلابی که پای کار این انقلاب ایستاده اند و هم اکنون نیز مشغول فعالیت های فرهنگی هستند کم نداریم، اما کافی نیست.
 
موسوی نژاد با اشاره به اینکه امسال سال منتهی به انتخابات رئیس جمهوری است گفت: دانشجویان انقلابی در سالی که منتهی به انتخابات است نباید حتی یک شب را آسوده بخوابند، کارهای فرهنگی و روشنگری های سیاسی باید با شدت تمام افزایش یابد.
 
وی افزود: دانشجویان باید مطالبه مردمی راه بیندازند و باید روشنگری در مورد برجام و عهدشکنی ها به شدت افزایش یابد.
 
کارشناس امور سیاسی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید قول های رئیس جمهور را از وی مطالبه کنند اظهارکرد: آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنم که مردم هیچ نیازی به این 45هزار تومان یارانه نداشته باشند، اولین برنامه من به رفع بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهد داشت، در 100 روز تحول اقتصادی ایجاد می کنم، پول ملی را به جایگاه اصلی اش برمی گردانم، کاری می کنم که دست دولت جلوی مردم دراز باشد نه دست مردم جلوی دولت و ... از جمله قول های رئیس جمهور قبل از انتخاب شدن است.
 
موسوی نژاد اذعان کرد: مردم هنوز این سخنان رئیس جمهور در قبل از انتخابات را از یاد نبرده اند؛ اما وعده های رنگین آقای رئیس جمهور کجا رفت ؟
 
وی با تاکید بر اینکه باید دانشجویان این وعده ها را مطالبه کنند افزود: دانشجویان باید از دولت و از استانداران این قول ها را بخواهند.
 
وی گفت: استاندار خراسان جنوبی در این راستا چه کاری انجام داده است؟ آقایان گزارش کار خود را به دانشجویان ارائه کنند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۵۹
کلمات کليدی: موسوی نژاد ، داشجو ، snn ، بصیرت ، احزاب