دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۷
گفتگوی با دارنده سه مدال کشوری در رشته ویلچررانی:

اگر جامعه، معلولین را راحتر بپذیرند، پیشرفت معلولین بیشتر می شود

این بانوی موفق بیرجندی با بیان اینکه هیچ وقت معلولیت محدودیت نیست و جلوی پیشرفت مرا نگرفته است، اظهار داشت: اگر مردم جامعه، معلولین را راحتر بپذیرند، راه برای پیشرفت معلولین بیشتر باز می شود.
اگر جامعه، معلولین را راحتر بپذیرند، پیشرفت معلولین بیشتر می شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از زن امروز؛ فاطمه زهرا گازاری یکی از بانوان موفق ورزشکار اظهار داشت: من متولد سال 1353 هستم و از 3 سالگی به خاطر واکسینه نشدن در برابر فلج اطفال، از ناحیه هر دو پا معلول شدم.
وی با بیان اینکه تعداد 6 خواهر و برادر دارد، گفت: تحصیلاتم را تا مقطع دیپلم ادامه دادم و بعد از آن پدرم را از دست دادم و اکنون حدود 18 سال از فوت پدرم می گذرد.
 
این بانوی موفق معلول که در عرصه قرآنی، هنری و ورزشی فعالیت دارد گفت: مدت 13 سال است که در رشته های والیبال نشسته، ویلچررانی، تیر و کمان، تیراندازی با تفنگ بادی و تپانچه ، دو و میدانی و پرتاب ها ؛ با مربی گری خانم ها مجنونی و جوان و آقای محمدی فعالیت دارم.
 
گازاری از کسب دو رتبه اول استان در رشته ویلچررانی گفت و اظهار کرد: در همین رشته سه مدال کشوری یک نقره در سال ۱۳۸۶ و دو مدال طلا در سال های ۸۸ و ۹۰ کسب کردم.
 
وی افزود: در مسابقات تفنگ بادی در سال 1389 توانستم رتبه چهارم کشوری را کسب کنم.
 
این بانوی ورزشکار در ادامه به بیان یکی از خاطرات خود در مسابقات کشوری پرداخت و گفت: برای مسابقات ویلچر رانی کشوری در سال ۸۶ به بابلسر (یا رامسر) رفته بودیم. یکی از رقبای ما خانمی قزوینی به نام لیلا بود. گویا ایشان در آنجا شخص قدری بود چون تمام تماشاگران استادیوم محل برگزاری مسابقه یک صدافریاد می زدند: « لیلا ، لیلا» من همانطور که روی ویلچر خودم نشسته و منتظر آغاز مسابقه بودم ، پرسیدم : « این لیلا کیه که این قدر طرفدار داره؟! » اتفاقا فردی که پهلویم بود گفت : « من هستم .» 
وقتی دقت کردم دیدم ایشان هم ویلچرش، ویلچر مخصوص مسابقه است و هم خودش با لباس و دستکش مخصوص مسابقه به میدان آمده . جالب این جا بود که همانجا گفتم: « آخر مسابقه همدیگرو می بینیم لیلا خانم.» دست برقضا در آن  مسابقه لیلا خانم نفر سوم شد و من که برای بار اول و با ویلچر معمولی در مسابقه شرکت کرده بودم نفر دوم شدم. ولی چون شرمندگی لیلا رو دیدم چیزی به روش نیاوردم.
 
گازاری با بیان اینکه از سال 91 به دلیل شرایط سنی مجوز حضور در مسابقات را نداشتم و به عنوان پیشکسوت شناخته شدم، گفت: من هنوز توانایی حضور در مسابقات و کسب مدال های کشوری را در خود می بینم و دوست دارم هنوز در مسابقات شرکت کنم.
 
وی که در رشته های هنری همچون تابلو سه بعدی، تابلوفرش، نقاشی و خیاطی نیز فعالیت دارد، گفت: کار تابلو سه بعدی، تابلوفرش و نقاشی را به صورت انفرادی و تفریحی انجام می دهم اما حرفه خیاطی را در شرکت تعاونی توانجویان بهزیستی انجام می دهم.
 
 
این بانوی موفق بیرجندی اضافه کرد: در رشته قرائت قرآن در سال 89 موفقبه کسب مقام اول استان شدم.
 
گازاری با بیان اینکه هیچ وقت معلولیت محدودیت نیست و جلوی پیشرفت مرا نگرفته است، اظهار داشت: اگر مردم جامعه، معلولین را راحتر بپذیرند، راه برای پیشرفت معلولین بیشتر باز می شود.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۷۸
کلمات کليدی: معلول ؛ جامعه معلولین ، مدال ، کشور