به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از پیام بشرویه؛ "حجت الاسلام و المسلمین محمد شمس الدین "درگفتگوی خبری با پیام بشرویه با اشاره به گرامیداشت هفته وحدت خاطر نشان کرد:دوازدهم ربیع الاول به نقل روایات اهل سنت یاداور ولادت باسعادت حضرت محمد (ص) و هفدهم ربیع الاول نیز روایت امامیه و اهل تشیع می باشد و فاصله این دوروایت به ابتکار امام راحل به نام هفته وحدت نام گذاری شده است.
امام جمعه بشرویه هدف از این نام گذاری را افزایش وحدت بین مسلمانان برشمرد و افزود:جهان اسلام و مذاهب مختلف شیعه و سنی در کنار یکدیگر در برابر دشمن واحد باید وحدت داشته باشند و یکی از اهداف نام گذاری این هفته، حفظ وحدت است.
وی افزود:قران کریم، حضرت رسول (ص) را به عنوان الگوی پیشرفت در حوزه های مختلف سیاسی،اجتماعی،فرهنگی و بصیرتی معرفی کرده و این پیامبر اکرم توصیه و سفارش زیادی به این داشته که مومنان ید واحد باشند.
شمس الدین با بیان آیات الهی،تفرقه را نوعی عذاب الهی دانست و گفت:اگر مومنان با یکدیگر اجتماع وحدت انگیز داشته باشند باعث هراس دشمن میشود و تفرقه نیز عذاب الهی است که باید مراقب رفتارهایمان باشیم.
امام جمعه بشرویه افزود:دست های ناپاک استکبار جهانی پشت پرده عامل اصلی تفرقه بین مسلمانان است و رژیم صهیونیستی و وهابیت ال سعود نیز از جمله تفرفه افکنان در جهان هستند.
وی با اشاره به نقش گروه های داعش در ایجاد تفرقه گفت: تفرقه بین مسمانان به بهانه اخلاف بین مذهب ایجاد شده و محدودیت شیعه وشیعه هراسی توسط گروه های تکفیری داعش در حال تبلیغ است.
شمس الدین پرهیز و جلوگیری از لعن های تفرقه انگیز از جمله وظایف مسلمانان برشمرد و گفت:امت اسلام امت واحده است و اگر الگوی ما مسلمانان حضرت محمد و امام علی است باید شیوه رفتاری انان نیز لحاظ گردد، آنچنان که حضرت علی در دورانی که همسرشان به شهادت رسید و اصل غدیر اعمال نشده بو بازهم سکوت کردند تا امت اسلام وحدت انان بهم نخورد.
امام جمعه بشرویه افزود: در این مسیر حساس باید گوش به فرمان رهبری باشیم و ایشان در مورد این موضوع عنوان کردند که حرام شرعی و قانونی است اگر کسی نسبت به محترمات اهل سنت یا شیعه جسارت کرده یا هتک حرمت کند.
وی با تاکید بر هوشیاری همه مسلمانان گفت: یک عده ای عمدا این حرکات را انجام میدهند تا بین مسلمانان تفرقه اندازی شود و باید مسلمانان هوشیار باشند و از اینگونه حرکات بویژه در مراسمات جلوگیری کنند.
کلمات کليدی: لعن ، ناصواب ،