جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۲
امام جمعه بیرجند:

وحدت به یک جلسه گرفتن و دست دادن ظاهری نیست/ پیروزی حلب زمینه‎ساز استیصال آل سعود

امام جمعه بیرجند با طرح این سؤال که آیا ظاهرسازی میان شیعه و سنی با برگزاری جلسات از روی اضطرار و استیصال وحدت است، گفت: وحدت به یک جلسه گرفتن و دست دادن ظاهری نیست.
وحدت به یک جلسه گرفتن و دست دادن ظاهری نیست/ پیروزی حلب زمینه‎ساز استیصال آل سعود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس ؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی رضایی بیرجندی، ظهر امروز در  خطبه‌های نماز عبادی سیاسی این هفته، ضمن تبریک میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع)، اظهار داشت: انسان به دنبال وحدت اجتماعی و جهانی است اما زمانی که خودمان به وحدت نرسیم نمی‎توانیم هیچکاری انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در آموزه‎های دینی نیز تأکید شده است که انسان در وهله اول باید خود به وحدت شخصیتی برسد، بیان داشت: اگر خودمان را هرس نکنیم و به وحدت شخصیتی نرسیم و جان و روح انسان به یک هدف دست نیابد توانایی‎های انسان هدر می‎رود.

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه بعضی از افراد در جلسات متعدد همانند نماز جمعه حضور می‎یابند ولی به فکر تغییر خود نیستند، تصریح کرد: عمر انسان محدود است لذا بزرگترین مسؤولیت انسان این است که خود را جمع و جور کند.
رضایی با بیان اینکه در آموزه‎های دینی نیز مطرح شده است که انسان باید خود را تغییر دهد، توضیح داد: انسان باید تنها یک نیاز داشته باشد زیرا فرصت اندک دنیا برای دستیابی انسان‌ها به وحدت شخصیتی است.
وی اختلافات، منیت‌ها و تضاد شخصیتی را از عوامل تفرقه دانست و بیان داشت: انسان تنها باید یک غصه در زندگی داشته باشد که آن هم گناه و نافرمانی از خدا است.

امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه سی‌و ششمین منزل عرفان ایثار است، به حدیثی از امام علی(ع) پیرامون موضوع ایثار اشاره کرد و گفت: امام علی(ع) می‎فرماید: ایثار، اخلاق انسان‎های اهل بر است.
رضایی بالاترین مرتبه ایمان را ایثار دانست و بیان داشت: قرآن کریم در آیات ابتدایی سوره بقره انسان‎ها را به سه گروه تقسیم می‎کند.

وی با اشاره به اینکه اولین گروه مورد اشاره قرآن کریم گروهی که همانند سنگ هستند است، اظهار داشت: منافقان و مؤمنان دو گروه دیگری هستند که در آیات ابتدایی سوره بقره به آنها اشاره شده است.
 امام جمعه بیرجند مؤمنان را افرادی دانست که به وحدت شخصیتی رسیده‎اند و ادامه داد: ایثار بدون وحدت شخصیتی حاصل نمی‌‎شود.

رضایی بر لزوم توجه به وحدت اجتماعی تأکید کرد و توضیح داد: مؤمنان یک روح و حقیقت هستند لذا اگر اختلاف و بغضی در جامعه وجود دارد ناشی از این است که ایمان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه  تفرقه مخصوص گرگ‎ها است، اضافه کرد: انسان‎های مؤمن همانند یک جان در پیکرهای گوناگون هستند  لذا باید منیت‎ها، اختلافات و جدایی‎ها را کنار بگذاریم تا به وحدت اجتماعی برسیم.
امام جمعه بیرجند به نامگذاری مناسبت‎های متعدد در تاریخ کشور به عنوان وحدت اشاره کرد و افزود: چهار دهه از تاریخ و فرهنگ کشور می‎گذرد و مناسبت‎های متعددی به عنوان وحدت در کشور برگزار می‏شود اما آیا آنگونه که باید به وظیفه خود در راستای وحدت عمل کنیم عمل کرده‎ایم؟

رضایی با تأکید بر اینکه وحدت به یک جلسه گرفتن و دست دادن ظاهری نیست، اعلام کرد:وحدت با ظاهرسازی میان شیعه و سنی حاصل نمی‎شود چرا که وحدت با صداقت، امانتداری، سعه صدر و جذب حداکثری که مبنای نظام است حاصل می‎شود.

وی اظهار داشت: در آیات قرآن کریم تبیین شده است که تنها یک تضاد و دعوا در عالم وجود دارد که آن هم تضاد میان کفر و ایمان است لذا منازعه‎ای بزرگ میان کفر و ایمان وجود دارد.
امام جمعه بیرجند افزود: دختر افغانستانی که در جامعه ایران زندگی می‎کند، در فضای مجازی اعلام می‎کند و می‎گوید در کشور ایران مرا تحقیر می‎کنند کاش می‎شد که به وطن خویش بازگردم آیا این موضوع نشان دهنده وحدت است؟
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۵۲
کلمات کليدی: ظاهر ، وحدت ، فرهنگ ، رضایی ؛ نماز جمعه ؛ پیامبر ، مبعث