اخبار کوتاه اقتصادی خراسان جنوبی

بستر رقابتی در تعاونی‌های مرزنشین خراسان جنوبی ایجاد شود

28 آذر 1395 ساعت 21:48

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید فضا را برای رقابت باز بگذاریم و اگر خواستار ارائه خدمات مطلوب در مرزها هستیم باید بستر رقابتی در تعاونی‌های مرزنشین خراسان جنوبی‌ ایجاد شود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ بی‌بی عصمت سرفرازی ظهر امروز در سومین شورای ساماندهی مبادلات  مرزی خراسان‌ جنوبی اظهار داشت: هنگامی که موضوعی در جلسات مطرح می‌شود حتما باید پیگیری‌های لازم انجام شود زیرا باید مباحث مطرح شده در جلسات اجرایی شود‌.

وی با اشاره به بازدید خود از بازارچه مرزی افزود: عصر کنونی عصر ارتباطات است و یک شرکت تعاونی مرزنشین می‌تواند به هم نوع مرزنشین خود خدمت ارائه کند و اداره‌کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید نظارت بیشتری بر تعاونی‌های مرزنشین داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی گفت: اگر خواسته باشیم شاهد ارائه مطلوب باشیم باید فضا را برای رقابت باز بگذاریم و اگر خواستار ارائه خدمات مطلوب در مرزها هستیم باید بستر رقابتی در تعاونی‌های مرزنشین خراسان‌جنوبی ایجاد شود.
سرفرازی بیان کرد: امنیت مرزها نیازمند مشارکت همکاری مردم به خصوص مرزنشینان است و نگاه امنیتی در استان با اقتصاد مقاومتی همراه است.

وی با بیان اینکه اعضای سامانه مرزنشین باید تا فردا اطلاعات خود را بر روی سامانه به روزرسانی کنند، اظهار داشت: سوخت مرزنشینان براساس آمار ارائه شده از سوی سازمان صنعت، معدن تجارت خراسان جنوبی ارائه می‌شود.
معاون استانداری خراسان جنوبی گفت: تا پایان امسال خدمات متقابل به صورت انحصاری به تعاونی‌های مرزنشین داده می‌شود و سال آینده برای حضور دیگر شرکت‌ها فراخوان خواهیم داد و شرکتی که برنده شود ارائه خدمات را برعهده خواهدگرفت.

 تجارت الکترونیکی جهشی بنیادین در بهبود وضعیت اقتصادی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  خراسان جنوبی گفت: یکی از راههای برون رفت از وضعیت نامناسب اقتصادی و رکود بازار را استفاده از ظرفیت های تجارت الکترونیک دانست.
محمد سنجری  ظهر امروز در همایش توسعه تجارت الکترونیک که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مربوطه و روسای اصناف استان در اداره کل پست خراسان جنوبی برگزار شد، بیکاری را یکی از معضلات کنونی جامعه خواند و افزود: عدم وجود فرهنگ صحیح نسبت به کار و ضعف فرهنگ کارآفرینی در جامعه از مهمترین دلایل بالابودن نرخ بیکاری است.

وی توسعه کارآفرینی را یکی از راه‌حل‌های مشکل بیکاری دانست و افزود: دولت در تلاش است تا  با کاهش نرخ تورم، افزایش رشد اقتصادی، رفع تحریم ها ، برقراری ارتباط با دنیا، قانون رفع موانع تولید و تامین نقدینگی مورد نیاز بنگاه های اقتصادی زیرساخت‌های مناسب جهت ایجاد اشتغال را در کشور فراهم سازد که در این میان نبود مهارت و فرهنگ مهارت آموزی حلقه مفقوده در این زنجیره است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  خراسان جنوبی تجارت الکترونیکی را سریعترین و ساده ترین راه ارتباطی بازار و مشتری عنوان کرد و از افزایش چشم گیر حجم مبادلات تجاری و خدماتی از طریق درگاه‌های الکترونیکی خبر داد.
سنجری با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بازارهای الکترونیکی توسط واحد های صنفی، این مهم را موجب توسعه کسب و کار و افزایش درآمد و در نتیجه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه دانست

وی افزود: فرصتی که هم اکنون تجارت الکترونیک در اختیار بازاریابی و فروش تولیدات قرار داده است در حکم یک انقلاب و جهشی بنیادین است که امید است با بهره مندی از این ظرفیت شاهد رونق کسب و کار و بهبود شرایط اشتغال و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی در جامعه باشیم.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی نیز دراین همایش مجهز شدن به دانش روز و کسب توانمندی های مورد نیاز در بازار رقابتی و توجه به مزیت های رقابتی را از ضروری ترین اقدامات در دنیای رقابت الکترونیکی دانست.

سرفرازی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های اقتصاد مقاومتی؛ رقابت پذیری، انعطاف پذیری نسبت به خواست جامعه و تنوع بخشی را از ویژگی های بازار تجاری موفق نام برد و افزود: کاهش هزینه فروشگاه های الکترونیکی، کاهش هزینه تبلیغات، گستردگی گروه هدف، سرمایه گزاریهای متنوع، کاهش قیمتهای جانبی که منجر به کاهش قیمت تمام شده کالا می‌شود از مزیت‌های تجارت الکترونیکی است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس از کارخانه فرآوری زغال‌سنگ ممرادکو بازدید کرد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس به همراه معاون فنی عمرانی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان معدن از بخش‌های مختلف کارخانه فراوری زغال‌سنگ ممرادکو بازدید کردند.
 پس از این بازدید سرپرست کارگاه شرکت مانا به معرفی قسمت‌های ساخته شده و درحال ساخت کارخانه و تشریح مدت زمان عملیات صورت گرفته پرداخت.

مولایی با بیان اینکه پیشرفت کلی پروژه تاکنون نزدیک به 45 درصد است گفت: هدف پروژه احداث کارخانه فراوری زغال‌سنگ با ظرفیت 150 در ساعت و تولید 500 هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ کک‌شو در سال جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولادسازی میدکو است و حدود 90 نفر اشتغال‌زایی مستقیم خواهد داشت.

هراتی مدیر پروژه شرکت ممرادکو ضمن تشکر از همکاری مسئولان شهرستان با تشریح مشخصات پروژه ابراز امیدواری کرد با کمک فرمانداری و شرکت زغال‌سنگ شهرستان طبس مشکلات راه دسترسی، مخابرات و زیرساخت برطرف شود تا روند ساخت و پیشرفت پروژه سریع‌تر شکل پذیرد و مشکل نقدینگی و پرداخت حق بیمه از طریق همکاری با اداره تامین اجتماعی برای پرداخت کارمزد بیمه برطرف شود.

مدیر اجرایی طرح‌های زغال‌سنگ طبس ـ ایمیدرو نیز در این جلسه با تشریح عملکرد ایمیدرو در پروده طبس و نشست‌های برگزار شده در تهران، افزود: اقدامات خوبی در منطقه پروده طبس و پروده 4  شرقی صورت گرفته است.
فلاح گفت: یکی از نیازهای مبرم منطقه پروده طبس با توجه به گستردگی منطقه خط لوله و لوله‌گذاری و تامین آب مناطق صنعتی موجود در پروده طبس است که بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگر در حال مطالعه است.
وی اظهار داشت: مصرف کل آب منطقه 240 لیتر بر ثانیه می‌باشد که مجوز برداشت 114 لیتر بر ثانیه تاکنون اخذ شده و مراحل بعدی کار در حال انجام است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس نیز در این جلسه ضمن تشکر از همه سرمایه‌گذاران، شرکت‌ها و پیمانکاران فعال در این طرح و منطقه و همچنین مجری طرح‌های زغال‌ سنگ طبس تاکید کرد: فرمانداری شهرستان طبس به طور ویژه از سرمایه‌گذاران منطقه، در انجام زیر ساخت‌ها حمایت  دارد.
طلائی‌مقدم افزود: با توجه به جلسات برگزار شده، تصمیم بر این شد تا نگهداری زیرساخت‌ها بر عهده دولت باشد و در مورد جاده‌سازی در پروده نیز تامین قیر لازم برای جاده‌سازی بر عهده اداره راه و شهرسازی و هزینه اجرا از شرکت‌های استفاده‌‌کننده از راه تامین شود و فرمانداری و شرکت زغال‌سنگ طبس نیز حمایت‌های خود را در این مورد انجام خواهند داد.

وی  تصریح کرد: باید نیروی کار پروژه‌های پروده طبس از نیروهای داخل شهرستان تامین شود و گردش مالی نیز در داخل خود مجموعه شهرستان صورت گیرد تا مردم شهرستان نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم از این امر سود برند.
وی اظهار داشت: امیدواریم شرکت‌هایی که محل ثبت آنها در شهرهای دیگر است اما در شهرستان طبس مشغول به کار هستند بخشی از قرارداد و ارزش افزوده‌ای را که باید بپردازند را با توجه به محرومیت منطقه، در شهرستان طبس پرداخت کنند تا باعث توسعه و پیشرفت شهرستان شود.


کد مطلب: 2279

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/2279/بستر-رقابتی-تعاونی-های-مرزنشین-خراسان-جنوبی-ایجاد-شود

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir