سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۱۹
اخبار کوتاه استان خراسان جنوبی

مردم شهرستان فردوس از اختلال در دریافت شبکه‌های دیجیتال صدا و سیما گلایه‌ دارند

دریافت شبکه‌های دیجیتال صدا و سیما در شهرستان فردوس حدود یک ماه است که با مشکل روبه‌رو شده و قطع و وصل‌های مکرر برخی از شبکه‌ها باعث اعتراض و گلایه‌مندی مردم فردوس شده است.
مردم شهرستان فردوس از اختلال در دریافت شبکه‌های دیجیتال صدا و سیما گلایه‌ دارند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ یکی از شهروندان فردوسی اظهار داشت: پس از راه‌اندازی شبکه‌های رادیو نما تقریبا این مشکل برای فردوس به وجود آمد.

محمد رمضانی افزود: وضعیت دریافت شبکه‌ها در شب کمی بهتر می‌شود اما اغلب شبکه‌ها با مشکل روبه‌رو است و ضروری است مسئولان امر هر چه زودتر نسبت به رفع مشکل فنی آن اقدام کنند.
یکی دیگر از شهروندان فردوسی نیز با تایید اختلالات فراوان در دریافت شبکه‌های دیجیتال اظهار داشت: بارها نسبت به بازیابی مجدد تنظیمات تلویزیون و جابه‌جایی آنتن اقدام کرده‌ایم اما ظاهراً مشکل از مرکز است.
رضا کاظمی افزود: ادامه این کار ممکن است موجب خسارت به گیرنده‌های مردم شود و باید هر چه زودتر در جهت برطرف شدن مشکل اقدام شود.

سرپرست فرمانداری فردوس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به گلایه‌های مردم تصریح کرد: این مشکل از هنگام راه‌اندازی شبکه‌های رادیونما به وجود آمده است و موضوع را به اطلاع مدیرکل صدا و سیمای استان رسانده‌ایم.
حسین اسماعیلی افزود: کارشناسان صدا و سیمای استان یک بار به فردوس سفر کرده و از نزدیک موضوع را بررسی کردند و اعلام کردند از نظر فنی مشکل خاصی وجود ندارد و دستگاه‌ها همه سالم و فعال است.
وی افزود: با این وجود هنوز مشکل برطرف نشده است و بار دیگر از کارشناسان صدا و سیما خواسته‌ایم تا از نزدیک موضوع را بررسی کنند که به‌زودی این کار انجام خواهد شد.

به گفته وی فقط 7 یا 8 شبکه ابتدایی با اختلال مواجه است و بقیه شبکه‌ها مانند آی فیلم و غیره مشکلی ندارد که این احتمال وجود دارد پس از اضافه شدن شبکه رادیو نما، در دیافت برخی از شبکه‌های قبلی اختلال به وجود آمده باشد.
اسماعیلی تاکید کرد: فرمانداری به طور جد پیگیر موضوع می‌باشد و امیدواریم در روزهای آینده مشکل به طور کامل برطرف شود.

نقش رسانه‌ها در آسیب‌های اجتماعی جدی گرفته نشده است
کارشناس رسانه‌ای صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: آمار آسیب‌های اجتماعی ناشی از تاثیر شبکه‌های اجتماعی بسیار نگران کننده است و متاسفانه در کشور نقش رسانه در این آسیب‌ها جدی گرفته نشده است.

حسین مدبرعزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در فردوس با بیان اینکه این آسیب‌ها باید موشکافی شود تصریح کرد: باید ببینیم تا چه اندازه مسئولان و والدین در شرایطی که فضاهای مجازی برای جوانان ما به وجود آورده مقصر هستند.
وی تاکید کرد: نتایج این آسیب‌ها در بحث افزایش آمار طلاق، فساد اخلاقی، بلوغ زودرس جوانان و خیانت زن و شوهر به یکدیگر و غیره خود را نشان می‌دهد.

مدیر صیانت از نهاد خانواده دادگستری استان خراسان رضوی افزود: اولین تصویر شبکه‌های ماهواره‌ای در سال 82 در کشور ما دریافت شد و از همین سال شاهد رشد صعودی آمار طلاق در کشور هستیم.

افزایش آمار طلاق با دریافت امواج ماهواره به ایران
وی با اشاره به اینکه از 10 سال قبل 134 درصد آمار طلاق در کشور افزایش یافته است گفت: در حالی که پژوهشگران می‌گویند خیانت در ازدواج و طلاق با رواج شبکه‌های اجتماعی و ماهواره در کشور به شدت بالا رفته، ما از نقش رسانه در این خصوص غافل شده‌یم.

مدبرعزیزی خاطرنشان کرد: در کشورهای دیگر جهان چون به قدرت رسانه آگاهند به هر شبکه‌ای اجازه پخش نمی‌دهند زیرا می‌دانند رسانه می‌تواند نسلی را عوض کند.
کارشناس رسانه‌ای صدا و سیمای خراسان رضوی ادامه داد: با تحولی که از سال 2010 میلادی در فضای مجازی رخ داد تاکید رهبری این بود که هر ابزاری باید پیوست فرهنگی داشته باشد و اکنون در فضای تلگرام کشور ما رتبه اول و اینستاگرام رتبه سوم در جهان را داریم.

کسب سواد رسانه‌ای برای مقابله با آسیب‌ها ضروری است
وی راه مقابله با این آسیب‌ها را در مرحله اول آماده‌سازی مردم دانست و گفت: برای کسب سواد در فضای رسانه‌ای باید 5 گام شامل شناخت فضای مجازی، شناخت تعهدات در فضای مجازی، شناخت هک و هکرها و راه‌های مقابله با آنها، شناخت شبکه‌های امن‌تر و شناخت نرم افزارهای امنیت و اطلاعات برداشته شود و این 5 گام به مردم آموزش داده شود.
مدبرعزیزی بیان کرد: در حالی که در کشور ما هیچگونه محدودیت سنی برای استفاده از فضای مجازی وجود ندارد در کشورهای غربی و اروپایی افراد زیر 18 سال حق ورود به این فضای مجازی را ندارند و ده‌ها شرکت، اینترنت تصفیه شده در اختیار این گروه سنی قرار می‌دهد.

مدیر کارگروه رصد فضای مجازی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی تاکید کرد: متاسفانه در کشور ما والدین حتی در پایه ابتدایی، فرزندانشان را با خرید گوشی و اینترنت در دام این آسیب‌ها گرفتار می‌کنند و هیچگونه نظارتی نیز از سوی دولت و والدین بر آنها نمی‌شود.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار 30 تا 40 درصدی افرادی که از فضای مجازی استفاده می‌کنند زیر سن قانونی هستند و کسب سواد رسانه‌ای مبنی براینکه کی و کجا از این ابزارها استفاده کنیم بسیار ضروری به نظر می‌رسد.
مدبرعزیزی افزود: تا زمانیکه شرایط چنین باشد نباید انتظار کاهش آسیب‌های اجتماعی را درجامعه داشته باشیم و نخواهیم توانست نسل سالمی تحویل جامعه بدهیم و برنامه‌ریزی که دشمنان در این بخش کرده‌اند چنان وسیع و پیچیده است که باید واقعیات را به مردم گفت تا چاره‌ای اندیشیده شود.

زندگی امروز با فن‌آوری و تکنولوژی آمیخته است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی در همایش تجارت الکترونیک و نقش آن در توسعه کسب و کار اظهار داشت: امروز گستره اطلاعات و تغییرات، ضرورت کسب توانمندی و مهارت را برای فعالیت در حوزه اقتصاد برجسته می‌کند.

بی‌بی عصمت سرفرازی، با اشاره به سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب درخصوص اقتصاد مقاومتی افزود: در سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی بر رقابت‌پذیری میان مناطق و استانها، افزایش سهم تولیدات و صادرات، تنوع بخشی بازارها و حفظ سهم بازار تاکید شده است.

وی خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از این موارد با بهره‌مندی از ظرفیت و قابلیت‌های اقتصاد دیجیتالی با تاکید بر درون‌زا بودن و برون‌گرایی محقق خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در حوزه افزایش خدمات و زیرساخت‌های الکترونیکی و اینترنتی اضافه کرد: حرکت به سوی تجارت الکترونیک و استفاده از فضای دیجیتال نه تنها برای زندگی انسان بلکه برای حفاظت هرچه بیشتر از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا و همچنین کم کردن ترافیک نیز اهمیت دارد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۱۱
کلمات کليدی: شبکه ، خبر ، فردوس ، دیجیتال