شنبه ۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۸
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور:

نظام تعلیم و تربیت زاویه دید ما را محدود کرده‌ است/ تعلیم و تعلم برای شغل‌یابی بزرگ‌ترین خطا است

معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: تعلیم و تعلم برای شغل‌یابی بزرگ‌ترین خطا است و مادامی که هدف ما از کسب علم یافتن شغل باشد همه هزینه‌ها هدر می‌رود.
نظام تعلیم و تربیت زاویه دید ما را محدود کرده‌ است/ تعلیم و تعلم برای شغل‌یابی بزرگ‌ترین خطا است
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری خاورستان؛  محمد مهدی‌زاده پیش از ظهر امروز در جلسه گردهمایی سوادآموزی  استان اظهار داشت: متاسفانه امروزه نظام تعلیم و تربیت زاویه دید ما را محدود کرده‌ است و به محض اینکه سخن از سواد می‌شود همه به فکر کسب مدرک و کسب شغل می‌افتند.

معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور تاکید کرد: تعلیم و تعلم برای شغل‌یابی بزرگ‌ترین خطا است و مادامی که هدف ما از کسب علم یافتن شغل باشد همه هزینه‌ها هدر می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: جامعه ما نیاز به مادر، پدر و شهروند باسواد دارد تا به بلوغ فکری و رشد اندیشه برسد.
مهدی‌زاده یادآور شد: قبل از انقلاب 30 درصد از زنان کشور سواد داشته‌اند که بعد از انقلاب این رقم به 70 درصد رسید.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور بیان داشت: سواد به زن شجاعت، شهامت و اعتماد به‌ نفس می‌دهد که سبب شده‌ است امروز زنان کشور ما در عرصه‌های مختلف همچون انتخابات و راهپیمایی‌ها پیشاپیش مردان حرکت کنند و در صحنه حضور مداوم داشته‌ باشند.

وی ادامه داد: سوادآموزی خود یک انقلاب و از ایده‌های اصلی امام خمینی(ره) برای انقلاب بود و ایشان آموختن سواد را ضرورتی برای جامعه می‌دانست چراکه انسان‌ها در سایه سواد به رشد فکری و بلوغ می‌رسند و این لازمه پیروزی انقلاب بود.

مهدی‌زاده تاکید کرد: اگر می‌خواهیم جامعه خود را از فلاکت و فقر نجات دهیم باید سطح فکر و اندیشه را بالا ببریم و خواندن و نوشتن ابزاری برای رشد فکری در جامعه است.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به کاهش حرمت معلمان در چند سال گذشته تاکید کرد: تحقیر معلم سبب کاهش سوادآموزی می‌شود و امروز شاهد آن هستیم که معلم هویتش را از دست داده‌ است.
وی افزود: امروز درد معلم درد نان نیست بلکه او می‌خواهد هویت و حرمت خود را احیاء کند.

مهدی‌زاده در ادامه با اشاره به رشد سوادآموزی در کشور اظهار داشت: اکنون در کشور یک میلیون و 400 هزار نفر بی‌سواد وجود دارد که خراسان جنوبی وضعیت مطلوبی را در میزان باسوادای در سطح کشور دارد.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور یادآور شد: در سال 1355 درصد بی‌سوادی در کشور 52 درصد بوده‌ است که این درصد در سال 1390 به 14.5 درصد رسید و طبق پیش‌بینی‌ها این رقم به کم‌تر از 10 درصد در سرشماری سال 95 می‌رسید.

وی افزود: نرخ رشد سواد در سال 1390 در کشور 85.5 درصد بوده‌ است و طبق برآوردهای انجام شده این رقم به حدود 91 درصد در سال 95 رسید.
مهدی‌زاده ادامه داد: باید فرهنگ یادگیری را در جامعه رواج دهیم و امروز نظام آموزشی ما ظرفیت بالایی را دارد و اگر فرد بی‌سوادی وجود دارد به دلیل مشکلات خانوادگی از تحصیل بازمانده‌ است و در این زمینه سال گذشته مصوبه دولت بر حمایت از مؤسساتی که این افراد را جذب می‌کنند تاکید کرد.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به معوقات معلمان سوادآموزی بیان داشت: امیدواریم تا یک ماه آینده معوقات باقی‌مانده از سال 1394 را به معلمان پرداخت کنیم.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۴۹