کارشناس مسائل اقتصادی :
سیاسیکاری موجب کذب اقتصادی میشود/ تناقضگویی دولت در خصوص نرخ رشد اقتصاد تبلیغات انتخاباتی است/ سهم بازاریان از بودجه دولت، جز پرداخت مالیات چیست؟
5 دی 1395 ساعت 12:43
کارشناس مسائل اقتصادی گفت: اغلب بازاریان به دنبال سرمایه گذاری در بانکها هستند که این به معنی تعطیلی صنفی و کاهش اشتغال است حال این سوال مطرح میشود که در بوجه حدود ۳۲۰ هزارمیلیاردی دولت، سهم فعالان بازار جز پرداخت مالیات چیست؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خاورستان؛ سید عباس حسینی، کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد: در ایران آنچه باعث شده همواره از لحاظ اقتصادی ضعیف عمل کنیم سیاسیکاری در اقتصاد است که باعث محوشدن واقعیات اقتصادی و کذب اقتصادی میگردد.
وی خاطرنشان کرد: دولتها همواره به دنبال ماندگاری در طول ۸سال میباشند ومعمولا در سالهای اول دوره ریاست جمهوری (تقریبا ۳سال اول)دولت بدون در نظر گرفتن وضعیت کلان کشور به دنبال شعارهای زمان انتخاباتی بوده از این رو تصمیم گیریهای اقتصادی به صورت کوتاه مدت در نظر گرفته میشود تا دولت مطلوب مردم نشان داده شود.
این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: در سال چهارم از عمر دولتها کلیه اهداف به صورت انتخاباتی برای ۴ سال دور دوم سازماندهی میگردد تا با بزرگنمایی کردن کارهای عملیاتی نشده،آرای مردم را برای دور دوم به خود اختصاص دهند.
وی اضافه کرد: واقعیت اقتصاد کشور این است واین تسلسل همواره در دولتها بوده است.وقتی که مدیران بدنبال فقط ارتقاء شغلیشان یا حداقل حفظ منصب و جایگاهشان هستند واقعیتها محوشده واصول صداقت وراستی وخدمت محو میشود.
حسینی با اشاره به اینکه دولتی که تازه بر روی کار آمده دولت سابق را نقض میکند، ابراز کرد: مگر میشود کسی که در دولتهای قبلی پستهای مملکتی داشته هیچ انتقادی به وضع موجود نداشته باشد و حال که بعد از ۸ سال قدرت به دولت بعدی منتقل شده، تنها چون منصبش ارتقا یافته تمام نواقص و کاستی ها را به گردن دولت گذشته بیاندازد.
وی با اشاره به تناقض گویی روحانی و رحمانی فضلی در خصوص نرخ رشد اقتصاد، ادامه داد: تناقض گویی دولت آیا چیزی جز تبلیغات انتخاباتی است؟ چگونه میشود رشد اقتصا دی کشور ۷.۴ باشد اما نرخ بیکاری برای کشور ۱۲.۲ وبرای جوانان ۲۶.۱ باشد؟
این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به نارضایتی عموم مردم و بازاریان از وضعیت اقتصادی کشور و تورم غالب بر آن، عنوان کرد: بانکها به عنوان یک شاخص اقتصادی چگونه در تورم ۷ درصد سود بالای ۲۰ در صد به مشتریانشان میدهند؟
وی بیان کرد: اغلب کسبه و بازاریان به دنبال فروش کالا وسرمایه گذاری در بانکها هستند که این به معنی تعطیلی صنفی، منفعل شدن و کاهش اشتغال است حال این سوال مطرح میشود که در بوجه حدود ۳۲۰ هزارمیلیاردی دولت، سهم فعالان بازار جز پرداخت مالیات، عوارض و حق عضویت چیست؟
حسینی افزود: دولت باید به جای شعارها و تبلیغات انتخاباتی بدنبال برآوردن نیازها مردم باشد؛همچنین دولت باید به جای برگزاری همایشها، نمایشها، سمینار وکنفرانسهای بی نتیجه به دنبال عملیاتی کردن منویات رهبری و اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی باشد.
کد مطلب: 2365