9 دی نقطه پایان فتنه(10) - معرفی سه کتاب

"تکیه گاه" ، " اولیگارشی علیه جمهوری" و "شورش اشرافیت بر جمهوریت"

8 دی 1395 ساعت 12:43

حوادث و وقایع بعد از انتخابات دهمین دوره‌ی ریاست جمهوری و عدم تمكین نامزدهای انتخاب نشده به قانون و رأی مردم در یك نگاه غلبه‌ی روح طاغوتی و زیاده‌خواهی را جلوه‌گر می‌كند كه شایسته‌ی واكاوی و ریشه‌یابی دقیق‌تر است.


 پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به مناسبت فرارسیدن نهم دی ماه اقدام به معرفی چند کتاب نموده است که مطالعه آن توصیه می شود:

1- کتاب "تکیه گاه" تالیف: محمدحسن روزی‌طلب
جریان فتنه 1388 دارای ابعاد و زوایای مختلفِ آشكار و پنهانی است كه برای درك نحوه‌ی شكل‌گیری آن باید به جناح‌بندی‌های سیاسی بعد از انقلاب اسلامی و مشی برخی شخصیت‌های نظام در طول دوران تصدی سمت‌های مختلف توجه نمود. از این رو تقسیم تاریخ انقلاب به پیش و پس از فتنه جهت نشان‌دادن مواضع اشخاص و جناح‌های مختلف بیراهه نیست.

انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری و پیروزی آقای احمدی‌نژاد بر رقیبان بانام و نشان خود سرآغاز تنش‌ها و تحولاتی شد كه اگر چه ریشه در مدیریت‌های پیشین و سالیان دور داشت، ولی تأثیر عمیقی در رفتار سیاسی شخصیت‌ها گذاشت.

اكبر هاشمی رفسنجانی یكی از این افراد بود كه در طول چهار سال فعالیت دولت نهم از مانع‌تراشی در برابر اقدامات دولت بازنایستاد و همه مخالفان دولت را به نوعی زیر چتر حمایت خود برد. انتخابات دوره‌ی دهم ریاست‌جمهوری عرصه‌ای برای رقابت دوباره هاشمی با احمدی‌نژاد شد اما این بار هاشمی خود در صحنه نبود ولی رقبای احمدی‌نژاد را حمایت می‌كرد كه پرچم «نه احمدی‌‌نژاد» را برافراشته بودند.

هوشیاری ملت در روز 22 خرداد نتیجه انتخابات را رقم زد، اما رقیبان احمدی‌نژاد به جای تبریك، «تقلب» در انتخابات را القا كردند كه باعث بروز فتنه‌ی بزرگی شد. هاشمی كه پیش از انتخابات از میرحسین موسوی حمایت می‌كرد بعد از انتخابات نیز با مواضع غیرشفاف خود باعث جری‌شدن فتنه‌گران شد و خانواده‌ی وی نیز فتنه را مدیریت كردند.

این اثر به عملكرد هاشمی در انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری پرداخته و با نقل انبوهی از مدارك و مستندات نحوه‌ی سلوك هاشمی را با دولت نهم و جریان انتخابات دهم روشن می‌سازد.





2-" اولیگارشی علیه جمهوری" تالیف حسین بابازاده مقدم
جریان فتنه ی سال 1388 یکی از پیچیده ترین توطئه های دشمنان انقلاب علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود که دست دو گروه در ایجاد و دامن زدن به آن دخالت داشت. استکبار جهانی غرب با رسانه ها و امکانات تبلیغاتی و جنجال انگیز خود و عناصر مغرض و فریفته و ساده لوح داخلی. آتش فتنه که با شایعه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری دهم روشن شد به تدریج با تبلیغات رسانه های غرب و توهم کاندیداهای شکست خورده شعله گرفت و به مدت هشت ماه کشور را در تشنج فرو برد.

سرانجام با روشنگری های مقام معظم رهبری و حضور مردم ایران در راه پیمایی شکوهمند و دشمن شکن نهم دی 1388 آتش فتنه به سردی گرایید و با راه پیمایی 22 بهمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ملت با آرمان های انقلاب اسلامی و رهبری انقلاب بیعتی دوباره بست.

این کتاب مجموعه ای است از روایت های تلخ حوادث انتخاباتی 1388 که گروهی از نخبگان سیاسی مدعی روشنفکری در ایران، آن را رقم زدند: آنان به نام اصلاحات و روشنفکری مسجدی را به زاغه ی انبار مهمات صدها سلاح و فشنگ تبدیل کردند، غذا و منابع آب عزاداران حضرت فاطمه زهرا (س) در تهران را مسموم ساختند و البته موفق به پایان آن نشدند و به هوادارانشان توصیه کردند با اسید و خرده های شیشه مردم و سربازان محافظی را که قصد دفاع از جمهوریت نظام را داشتند، مضروب کنند.




3- ​شورش اشرافیت بر جمهوریت(ریشه‌یابی حوادث پس از انتخابات سال1388) )
نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه‌ی ایدئولوژی اسلامی شكل‌گرفته و با پایبندی بر احكام دین مبین قوام یافته‌است. طبق وعده‌ی الهی كه نص صریح قرآن كریم می‌باشد، خداوند، مستضعفان را حاكم بر جهان خواهد كرد و این اراده و خواست خداوندی لایتغیر است. نهضت امام خمینی(ره) كه با همراهی مستضعفان به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد، پیروزی مظلومان بر مستكبرین را رقم زد. در این راستا جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای پیروزی انقلاب بر اعاده‌ی حقوق مستضعفین از مستكبران تلاش كرده است و این ایدئولوژی انقلاب در تمامی تصمیم‌سازی‌های نظام اسلامی جریان دارد.

حوادث و وقایع بعد از انتخابات دهمین دوره‌ی ریاست جمهوری و عدم تمكین نامزدهای انتخاب نشده به قانون و رأی مردم در یك نگاه غلبه‌ی روح طاغوتی و زیاده‌خواهی را جلوه‌گر می‌كند كه شایسته‌ی واكاوی و ریشه‌یابی دقیق‌تر است.

اثر پیش رو با نگاهی به گفتمان دوم خرداد و راهبردهای میرحسین موسوی در انتخابات، دلایل اقبال مردم به احمدی‌نژاد را بررسی كرده و به تلاش‌های جبهه‌ی دوم خرداد برای دامن‌زدن بر شایعه‌ی تقلب و آشوب‌آفرینی می‌پردازد. نگارنده با موشكافی روش‌های اغتشاشگران و نقش و همراهی بیگانگان و اپوزیسیون خارج‌نشین به روشن‌كردن ریشه و علل حوادث پس از انتخابات همت گماشته است.
 


کد مطلب: 2429

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/2429/تکیه-گاه-اولیگارشی-علیه-جمهوری-شورش-اشرافیت-جمهوریت

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir