پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به مناسبت نهم دی ماه اقدام به معرفی چندین کتاب پیراون روشنگری فتنه 88 نموده است:
1- روز شمار هشت ماه نبرد دفاع مقدس نوشته امیر حسین ثابتی
اين كتاب روز شمار 22 خرداد تا 22 بهمن 1388 است كه به وقايع هشت ماهه پس از انتخابات دهم رياست جمهوري مي پردازد.
در این كتاب تمامی اظهارنظرها ، بيانيه ها ، نامه هاي سرگشاده، برنامه هاي راديويي و تلويزيوني، وقايع صورت گرفته و مواضع نامزدهاي انتخاباتي ، مسوولان كشور ، منافقين و سران كشورهاي استكباري به نقل از رسانه های مختلف گرد آمده است.
يكي از موضوعات موجود در كتاب 'روز شمار هشت ماه نبرد مقدس' بررسي دروغ هاي منتشر شده توسط برخي از رسانه ها و بعضا تكذيب آنها از سوي خودشان است.
اين كتاب در شمارگان 2500 نسخه در 904 صفحه توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي با مقدمه دكتر غلامحسين الهام منتشر شده است.
2- نظریه فتنه نوشته روح الله حسینیان
در تاریخ اسلام بعد از انقلاب الهی پیامبر محمد (ص) حوادثی رخ داد که نام آنها را فتنه گذاشتهاند: فتنهٔ ناکثین، فتنهٔ قاسطین و فتنهٔ مارقین. بعد از انقلاب اسلامی امام خمینی نیز شورشهایی رخ داد که به فتنه مشهور شد: فتنهٔ منافقین و بنیصدر، فتنهٔ 18 تیر 1378 و آخرین آنها فتنهٔ 1388 در دهمین انتخابات ریاستجمهوری. فتنه چیست؟ چرا بعضی حوادث را در اسلام فتنه خواندهاند؟ آیا میتوان در این فتنهها وجه مشترکی یافت؟ آیا میتوان در این فتنهها به الگویی مشترک رسید؟ آیا میتوان براساس اندیشههای دینی فرضیهای را ترسیم کنیم و با تطبیق آن بر فتنهها آن را به یک نظریه تبدیل کنیم؟ به نظر میرسد با مطالعهٔ متون دینی به یک چارچوب نظری برسیم که بر همهٔ فتنهها قابل انطباق باشد.
فرضیهٔ ما در این تحقیق این است: منافقان داخلی و دنیاطلبانی که احساس میکنند منافع مادی آنها تأمین نشده با تحریک مخالفان ایدئولوژیک خارجی دست به توطئه میزنند و با ایجاد شبهه و تردید، با تمسک به دین و تأویل قرآن و تفسیر به رأی، قسمتی از مردم را به طغیان علیه رهبری انقلاب برمیانگیزند. آنها با انتخاب یک شعار به ظاهر حق و واقعاً باطل قسمتی از مردم را تحت تأثیر قرار میدهند و حکومت اسلامی را دچار یک بحران میکنند. در این نوشته ما چندین فتنه را مورد مطالعه قرار میدهیم تا ببینیم آیا این فرضیه قابل اثبات است یا نه؟ قبل از آن لازم است از دو مفهوم کلیدی «فتنه» و «نفاق» تعریفی ارائه دهیم.