چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۳۳
اخبار کوتاه استان خراسان جنوبی

بیش از یک میلیارد ریال برای بهسازی دامپزشکی قاینات اختصاص یافت

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات گفت: در راستای ارتقای کیفیت فیزیکی شبکه‌های دامپزشکی استان خراسان جنوبی مبلغ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال برای بهسازی شبکه دامپزشکی قاینات هزینه شد.
بیش از یک میلیارد ریال برای بهسازی دامپزشکی قاینات اختصاص یافت
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛علی گوهری اظهار داشت: در راستای بهبود ساختمان فنی این شبکه و جبران کمبود فضای موجود از محل اعتبارات فنی و اداری شهرستان 120 متر مربع به فضای ساختمانی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات اضافه شد.

 وی افزود: تاکنون یک میلیارد و 350 میلیون ریال با همکاری فرمانداری شهرستان و اداره کل دامپزشکی استان برای زیباسازی، محوطه سازی و همچنین اصلاح بهینه‌سازی سیستم گرمایشی هزینه شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات اظهار امیدواری کرد با ادامه تخصیص اعتبارات این پروژه زودتر به اتمام رسد.
گوهری از مساعدت و همکاری مسئولان در تخصیص اعتبارات تشکر کرد و گفت: از همراهی همکاران دامپزشکی شهرستان قاینات در راستای تحقق این پروژه قدردانی می‌کنیم.

تور یک روزه طبیعت گردی به مقصد خوسف برگزار شد
مسئول میراث فرهنگی شهرستان خوسف گفت: شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی پرتو شرق، تور یک روزه ویژه 20 نفر از مسافرین را برگزار کرد.

علی صالحی اظهار داشت: در این تور از حیات وحش منطقه حفاظت شده آرک و طبیعت بکر منطقه، سایت تکثیر روستای تجک (قوچ و میش اوریال)، بافت تاریخی روستای آرک و جاذبه‌های گردشگری خوسف بازدید شد.
وی افزود: در این روز گردشگران حدود 3 ساعت پیاده‌روی سبک در منطقه زیبای آرک داشتند و از کارگاه تهیه عرقیجات سنتی هم بازدید شد.

برگزاری نخستین دوره آموزش توانمندسازی فعالان صنایع دستی در سربیشه
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی سربیشه گفت: نخستین دوره آموزش توانمندسازی شرکت تعاونی‌ها و فعالان صنایع دستی جهت تولید و عرضه با کیفیت محصولات، در شهرستان سربیشه برگزار شد.
هاشم اتفاقی: این دوره با مشارکت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سربیشه به مدت 8 ساعت برگزار شد.

وی بیان کرد: در این دوره آموزشی که با حضور مدیران عامل شرکت‌های تعاونی و صنعتگران صنایع دستی شهرستان برگزار شد مباحثی همچون تولید محصولات با کیفیت، بسته‌بندی، برندسازی و کاربردی کردن تولیدات مورد تبادل نظر قرار گرفت.

سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی سربیشه اظهار داشت: آشنایی با ضوابط اخذ نشان ملی و برندسازی، اخذ نشان اعتماد به فروشگاه‌های صنایع دستی و ثبت نشان جغرافیایی که توسط سازمان میراث فرهنگی اعطا می‌شود نیز از جمله مباحث مطرح شده در دوره آموزش بود.

هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر 6 شرکت تعاونی صنایع دستی و بیش از 150 کارگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی در شهرستان سربیشه مشغول به فعالیت و تولید محصول است.

حفظ و تقویت سرمایه‌های اجتماعی در فرآیند بازآفرینی شهری ضروری است
معاون عمرانی فرماندار شهرستان بیرجند با تأکید بر اینکه حفظ و تقویت سرمایه‌های اجتماعی در فرآیند بازآفرینی شهری ضروری است گفت: سازوکارهای لازم برای پیشگیری از به حاشیه رانده شدن شهروندان در محیط‌های شهری تدوین شود.

سیدمهدی رونقی صبح امروز در جلسه کارگروه تخصصی ارتقاء وضعیت شاخص‌های اجتماعی، فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری شهرستان بیرجند اظهار داشت: ساز و کار ستاد بازآفرینی شهری در دو سال اخیر شکل گرفت.
وی افزود: در گذشته ستاد ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند دارای طرح و محدوده‌ها و دستورالعمل‌های تعیین شده بود که براساس دستورالعمل ستاد بازآفرینی شهری محدوده‌های دیگری شامل بافت فرسوده، بافت تاریخی، سکونتگاه‌های غیررسمی و محلات ناکارآمد تعیین و مشخص شدند.

رونقی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی شهری اقدامات خوبی در استان و شهر بیرجند انجام شده است تصریح کرد: قرار نیست در ستاد بازآفرینی شهری موازی‌کاری کنیم چراکه حیطه عمل مشخص  و بازآفرینی تعریف شده است.

وی با اشاره به اهداف تشکیل ستاد بازآفرینی شهر خاطرنشان کرد: غیر از بحث توجه ویژه به بافت‌های فرسوده و مسئله‌دار، تکیه بر بحث‌های اجتماعی و مشارکت مردم و هماهنگ کردن اقدامات و برنامه‌هایی که در زمینه مباحث اجتماعی باید در محلات هدف پیگیری شود از اهداف دیگر این ستاد است.

معاون عمرانی فرماندار شهرستان بیرجند رویکرد برنامه‌های ستاد بازآفرینی شهری را بهسازی و ارتقاء شاخص کیفی زندگی مردم دانست و با اشاره به کارگروه تخصصی ارتقاء وضعیت شاخص‌های اجتماعی فرهنگی و سلامت اظهار داشت: پذیرش هویت شهر و حقوق شهروندان، بازنگری ساختاری در حکمروایی شهری بر مبنای پذیرش مشارکت شهروندان، تحقق سبک زندگی پایدار از طریق افزایش توان اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از جمله اهداف تشکیل کارگروه است.

رونقی گفت: مهارت‌های ساکنان برای اداره زندگی خود، مشارکت در فرایند سازمان‌دهی محدوده‌ها و محله‌های هدف، ارتقاء وضعیت شاخص‌های بهداشت، سلامت و درمان در محدوده‌های مدنظر از دیگر اهداف تشکیل این کارگروه است.
وی افزود: ایجاد هماهنگی بین بخشی برای کنترل، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها و مسائل اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی در محدوده‌ها و محلات هدف بسیار اهمیت دارد.

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان بیرجند تصریح کرد: در این راستا باید سازوکارهای لازم به منظور پیش‌نگری و پیشگیری از به حاشیه رانده شدن شهروندان در محیطهای شهری تدوین شود و به منظور احقاق حقوق شهروندان در محلات برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

رونقی بسترسازی مشارکت ساکنان، نهادهای محلی و تشکل‌های اجتماعی در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات و حفظ و تقویت سرمایه‌های اجتماعی در فرآیند بازآفرینی شهری را بسیار با اهمیت دانست.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۷۶۸
کلمات کليدی: میلیارد، ریال ، بهسازی؛ دامپزشکی؛ قاینات ، بهسازی دامپزشکی قاینات