به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ حسین خوشآیند ظهر امروز در حاشیه بازدید از کارگاههای طرح توانمندسازی روستاییان خراسان جنوبی اظهار داشت: برگزاری دورههای توانمندسازی در روستاها عامل مهمی در اشتغالزایی روستاییان است.
وی گفت: طرح توانمندسازی و آموزشهای مهارتی روستاییان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار، به منظور توسعه کمی و کیفی تولیدات و ارائه خدمات براساس مزیتهای منطقهای با بهرهگیری از ظرفیتهای محلی و بهبود وضعیت و کیفیت زندگی جامعه هدف اجرا میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی افزود: این طرح با رویکرد اشتغال پایدار در شورای عالی اشتغال به تصویب رسیده و از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اجرا شده است و در حال حاضر نیز شاهد اجرای این دورهها هستیم.
خوشآیند در ادامه با اشاره به فعالیت و عملکرد اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در این حوزه گفت: 720 هزار و 493 نفر ساعت آموزش مهارتی طی 9 ماهه امسال به روستائیان استان ارائه شده است که به نسبت مدت مشابه در سال گذشته 120 درصد افزایش عملکرد داشتهایم.
وی با اشاره به اجرای نیازسنجی در جهت اجرای این آموزشها تصریح کرد: آموزشهای مهارتی برای توانمندسازی روستائیان و عشایر در 78 حرفه در 94 روستا و کانون عشایری ارائه شده است که 4532 نفر از روستاییان استان از این آموزشها بهرهمند شدند که از این تعداد 1035 نفر مرد و 3497 نفر زن هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در سال 95 بر اساس نیازسنجی صورت گرفته 26 حرفه جدید از جمله برقکار درجه 2، پیرایشگر مردانه، دوزنده چادر و مقنعه، سبزیکاری در منزل، ترشیساز، تعمیرکار تلویزیون، سازنده تولیدات نمدی، طراح نقشه فرش و غیره در روستاهای استان برگزار شده است.
کلمات کليدی: روستاییان؛ خراسان جنوبی؛ آموزشهای مهارتی ،روستا،خراسان، جنوبی،آموزش، مهارت