دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۸
استاندارخراسان جنوبی تاکید کرد:

لزوم راه‌اندازی کمیته‌ای برای استفاده بهینه از ظرفیت گیاهان دارویی

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به ظرفیت خراسان‌جنوبی در ظرفیت گیاهان دارویی، نیاز است کمیته‌ای متشکل از جهاددانشگاهی، جهاد کشاورزی و دانشکده کشاورزی تشکیل و بررسی‌های لازم در این خصوص صورت گیرد.
لزوم راه‌اندازی کمیته‌ای برای استفاده بهینه از ظرفیت گیاهان دارویی
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، سید علی اکبر پرویزی امروز (27 دی ماه) در دیدار با رییس جهاددانشگاهی استان و مدیر مسئول ایسنا و ایکنا گفت: در راستای استفاده بهینه از ظرفیت گیاهان دارویی و ظرفیت جهاددانشگاهی، باید کمیته‌ای متشکل از جهاددانشگاهی، جهاد کشاورزی و دانشکده کشاورزی تشکیل و بررسی‌های لازم انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بنیاد برکت در خصوص سرمایه‌گذاری در این حوزه مشتاق است، باید بررسی‌های مورد نیاز در کمیته انجام شود تا بتوانیم با همکاری بنیاد برکت در این حوزه ورود پیدا کنیم.
استاندار خراسان‌جنوبی تصریح کرد: محصولات استراتژیک استان ظرفیت خوبی است که می‌تواند کارهایی بزرگی در این راستا انجام شود.

پرویزی با تاکید بر اجرای طرح‌های پژوهشی در زمینه گیاهان دارویی در استان گفت: اعتبارات پروژه‌های پژوهشی و آموزشی هزینه سنگینی نداشته و می‌توانیم بخشی از اعتبارت عمرانی را نیز به این امر اختصاص دهیم.
وی خاطر نشان کرد: حاضر هستیم در حوزه کارهای پژوهشی در خصوص فرآوری عناب و زرشک اعتباراتی در اختیار قرار دهیم، اما باید این امور در کمیته مذکور مصوب شده تا مسیرها مشخص شود.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خبر داد:
برنامه‌ریزی هدفمند جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی
جلال الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز اظهارکرد: جهاددانشگاهی در حد توان خود سعی کرده در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اقدامات مطلوبی را انجام دهد.
وی افزود: یکی از دغدغه‌های جدی جهاد، روستاها و روستائیان و مشکلات این قشر جامعه و آسیب‌های اجتماعی وارده بر آنها است.

رییس جهاددانشگاهی استان با تاکید بر اینکه روستاییان خراسان‌جنوبی مردمی سخت کوش و قانع هستند، تصریح کرد: باید باتوجه به مشکلات پیش روی روستائیان برای ماندگاری آنها برنامه‌های خوبی در دست اقدام داریم.
صادقی یادآورشد: در حوزه گیاهان دارویی، در بحث اشتغال و کارآفرینی، آموزش و بهینه‌سازی و نگاه به آینده برنامه‌ریزی هدفمندی انجام شده است.

وی بیان کرد: در این زمینه سعی شده برجسته‌ترین افراد را انتخاب تا بتوانند به بهترین نحو در این خصوص فعالیت کنند.
رییس جهاددانشگاهی استان ادامه داد: به رغم اینکه در تولید محصولات مرتبط با گیاهان دارویی وضعیت خوبی در استان داریم، اما ارزش افزوده آن نصیب استان نشده است.
صادقی یادآورشد: اقدامات خوبی در استان توسط سایر ارگان‌های مرتبط انجام شده است، اما جای کار بیشتری نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: طرحی پایه‌ای با عنوان طرح جامع پتانسیل گیاهان دارویی در استان انجام شده تا در خصوص پتانسیل‌های کابردی این حوزه و پژوهش‌های مرتبط با آن به درستی انجام شود.

رییس جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه در این طرح محصولات استراتژیک مدنظر بوده است، ادامه داد: در خصوص حفاظت از گیاهان دارویی نیز کارهای زیربنایی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: دهکده گیاهان دارویی موضوعی همه جانبه و مرکزی برای آموزش، بهینه‌سازی و تولید گیاهان دارویی است
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۸۹۷
کلمات کليدی: راه‌اندازی؛ کمیته‌؛ استفاده بهینه ا؛ظرفیت؛ گیاهان دارویی