سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۲۷
استاندار خراسان جنوبی:

واحدهای تولیدی دارای مشکل در خراسان جنوبی ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات گرفتند

استاندار خراسان جنوبی تصویب قانون رفع موانع تولید در دولت را اقدامی بی‌نظیر در کمک به تولیدکنندگان دانست و گفت: تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی دارای مشکل در استان پرداخت شده است.
واحدهای تولیدی دارای مشکل در خراسان جنوبی ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات گرفتند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ سید علی‌اکبر پرویزی شامگاه دوشنبه در برنامه زنده تلویزیونی شب چراغ شبکه استانی خاوران اظهار داشت: بعد از ابلاغ این قانون در استان کارگروه مربوطه برگزار و مشکلات صنایع و تولیدکنندگان در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف به صورت موردی مورد بررسی قرار گرفته و بخش اعظمی از آنان مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 200 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی دارای مشکل واگذار شده است گفت: با اقداماتی که ظرف سه سال اخیر به انجام رسیده می‌توان گفت زمینه‌های رشد و رونق اقتصادی در کشور و استان فراهم شده است.

استاندار خراسان جنوبی به مهمترین مشکلات و نیازمندی‌های استان اشاره کرد و افزود: تامین آب شرب کشاورزی و صنعت از جمله مهمترین مطالبات خراسان جنوبی است که در این زمینه چند اقدام کوتاه مدت و یک برنامه‌ریزی بلندمدت در دستور کار است که امیدواریم هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

وی تامین آب از استانهای مجاور و نیز تامین آب از دشت خوشاب و چاه‌های آهکی طبس را ازجمله اقدامات کوتاه مدت در تامین آب استان دانست و افزود: اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان که یکی از پروژه‌های مهم و بزرگ وزارت نیرو است از جمله اقداماتی است که در درازمدت به دنبال اجرای آن هستیم.

پرویزی با بیان اینکه مقرر است در شورای عالی آب که به ریاست معاون اول ریاست جمهوری برگزار می‌شود این موضوع مورد توجه جدی قرار گیرد گفت: با مذاکرات و پیگیری‌هایی که صورت گرفته مقامات عالی اجرایی از جمله رئیس جمهوری و معاون اول  وی به اهمیت اجرای این طرح واقف شده و مصمم به اجرای آن هستند که امیدواریم سال آینده این طرح شکل اجرایی به خود بگیرد.

مقام عالی دولت در استان، خراسان جنوبی را استانی با ذخایر غنی معدنی برشمرد و تصریح کرد: دولت در سه سال اخیر بالغ بر 110 هزار کیلومتر خط پرواز هوایی به منظور شناسایی ذخایر معدنی استان در طول 200 هزار کیلومتر از پهنه استان به انجام رسانده تا بعد از شناسایی معادن استان آنها را به منظور سرمایه‌گذاری و استخراج در اختیار فعالان و متقاضیان بخش خصوصی قرار دهد که اقدام بسیار مهم و ارزشمندی است.

پرویزی با بیان اینکه 70 درصد از معادن زغال سنگ کشور در خراسان جنوبی است گفت: در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی تاکنون 104 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان به انجام رسیده که بالغ بر 37 میلیون دلار آن وارد استان شده است.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های معادن در استان پراکندگی آنها در کل استان است که این امر موجب می‌شود تا کل مردم و تمامی شهرستان‌های استان بتوانند از این موهبت الهی برخوردار شوند.

استاندار خراسان جنوبی به ظرفیت‌های استان در حوزه کشاورزی اشاره کرد و افزود: در سه سال اخیر بالغ بر 5300 هکتار از اراضی استان تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است که این میزان یک و نیم برابر 20 سال گذشته است.
وی به خشکسالی‌های چندین ساله در استان اشاره کرد و ادامه داد: با این اوصاف اولویت حفظ وضعیت موجود و توسعه صنایع تبدیلی، تکمیلی و نیز حرکت به سمت فرآوری محصولات، خصوصاً محصولات مهم و استراتژیک استان است چرا که امکان توسعه کمی کشاورزی وجود ندارد.

پرویزی استفاده بهینه از منابع آبی و تغییر الگوی کشت را از دیگر سیاست‌های کاری دولت در حوزه کشاورزی دانست و افزود: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، استفاده از روش‌های مدرن در آبیاری، استفاده از ظرفیت موجود استان در حوزه گیاهان دارویی و نیز جلوگیری از خام فروشی محصولات از دیگر مواردی است که در این حوزه به صورت جد مورد توجه قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با مذاکرات و پیگیری هایی که صورت گرفت دولت با اختصاص 100 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزانی که بر اثر خشکسالی و سرمازدگی دچار خسارت شده‌اند، موافقت کرده است.
وی بابیان اینکه در 9 ماهه اول سال جاری بالغ بر 700 میلیون دلار صادرات از مرزهای استان به انجام رسیده است گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر 35 درصد افزایش داشته است این در حالی است که امیدواریم این میزان تا پایان سال به یک میلیارد دلار نیز برسد.

پرویزی توسعه صادرات را رمز بقای واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و افزود: بعد از به نتیجه رسیدن برجام خوشبختانه فضای ارتباطات بین‌المللی بسیار مطلوب شد که این امر کمک شایانی در راستای توسعه صادرات به حساب می‌آید.
استاندار خراسان جنوبی به اقدامات دولت در حوزه راهها و محورهای مواصلاتی اشاره کرد و افزود: تاکنون 220 کیلومتر از راه های اصلی،فرعی و روستایی استان بهسازی، آسفالت و روکش شده است که اقدامی بی‌نظیر است.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های صورت گرفته در 6 ماه اخیر منجر به تخصیص و ابلاغ 50 میلیارد تومان اعتبار در زمینه دوبانده کردن جاده بیرجند- قاین شده است گفت: 100 کیلومتر از مسیر باقی مانده نهبندان- بیرجند نیز روکش خواهد شد.
پرویزی با بیان اینکه در حوزه بهسازی و آسفالت محورهای مواصلاتی اقداماتی که در دولت تدبیر و امید صورت گرفته معادل کل 37 سال انقلاب است گفت: در این حوزه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

مقام عالی دولت در استان با بیان اینکه 30 میلیارد تومان در حوزه آب شهری و روستایی و 30 میلیارد تومان در حوزه حوادث به استان اعتبار اختصاص یافته است گفت: در 5 ماه اخیر معادل 12 سال قبل از آن منابع مالی و تجهیزات پزشکی به استان تزریق شده است.

وی به اقدامات دولت در بحث ساخت مسکن محرومین اشاره کرد و افزود: در این زمینه با توافقاتی که با کمیته امداد، بهزیستی، آستان قدس رضوی و برخی نهادهای غیردولتی صورت گرفته مقرر شد بعد از تامین زمین رایگان و پروانه ساختمانی سایر اقدامات توسط دستگاه‌های مذکور صورت گیرد که امید است این مهم نیز هر چه سریعتر اجرایی شود.

پرویزی به اقدامات دولت در حوزه گازرسانی اشاره کرد و افزود: اجرای شبکه توزیع گاز در نهبندان در حال اجراست که امیدواریم پروژه خط انتقالی گاز به این شهرستان نیز هر چه سریعتر اجرایی گردد و سال آینده شهرهای نهبندان و شوسف از نعمت گاز برخوردار شوند این در حالی است که عملیات اجرایی خط انتقال گاز به حاجی آباد نیز در دهه فجر امسال آغاز خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم مخازن نفت بیرجند نیز هرچه سریعتر مورد بهره‌برداری قرار گیرند گفت: امیدواریم بتوان به اهداف پیش‌بینی شده در این زمینه دست پیدا کنیم.

پرویزی ضمن تشکر از مردم، رسانه‌ها، مدیران و رئیس مجمع نمایندگان استان به خاطر همراهی‌ها و تلاش‌هایی که در راستای توسعه روزافزون استان صورت داده‌اند گفت: امید است همه در کنار هم بدون پرداختن به حواشی، تنها به خدمت به مردم اندیشیده و جز تعالی ایران عزیز و توسعه استان خراسان جنوبی هدف دیگری دنبال نشود.
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۹۳۹
کلمات کليدی: واحدهای تولیدی؛ مشکل؛ خراسان جنوبی,خراسان