استاندار خراسان جنوبی:
فضای همدلی و همکاری بین دولت و تولیدکننده وجود دارد
2 بهمن 1395 ساعت 9:44
استاندار خراسان جنوبی گفت: تمام وزرای دولت آماده همکاری هستند و فضای همدلی و همکاری بین دولت و تولیدکننده وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ مراسم افتتاح و بهرهبرداری خط دوم کشتارگاه طیور بیرجند با حضور استاندار، معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری، مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی و خانواده صنعت طیور استان برگزار شد.
سید علیاکبر پرویزی استاندار خراسان جنوبی در این مراسم اظهار کرد: تمام هم و غم دولت رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است.
وی با اشاره به مدیران دستگاههای اجرایی به عنوان نمایندگان وزارتخانهها که در این مراسم حضور داشتند، تاکید کرد: تمام وزرای دولت آماده همکاری هستند و فضای همدلی و همکاری بین دولت و تولیدکننده وجود دارد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به فضای همدلی و همکاری که بین مجموعه دولت و تولیدکنندگان به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: با گفتوگو میتوان بسیاری از مشکلات را حل کرد.
در این مراسم مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به دریافت کد IR توسط این واحد تولیدی، اظهار کرد: کارشناسان ممیزی سازمان دامپزشکی کشور در سطح بینالمللی بیش از 303 آیتم الزامات بهداشتی برای صدور این کد را بررسی کردهاند.
علیرضا رفیعیپور دریافت این کد را گامی بلند در راه صادرات به سایر کشورهای جهان دانست و افزود: پیش از این فقط به افغانستان صادرات مرغ داشتیم که با پیگیریهای صورت گرفته و تکمیل و تجهیز این کشتارگاه به دستگاههای روز دنیا اکنون میتوانیم صادرات را در این حوزه افزایش داده و به توسعه مباحث اقتصادی از جمله ارز آوری استان کمک کنیم.
مدیرعامل کشتارگاه طیور نیز بیان داشت: با هزینه 10 میلیارد تومانی در خط 2 و به کارگیری 7 دستگاه تمام تخصصی، مرغ با کیفیت و با استانداردهای بهداشتی بینالمللی تولید میکنیم.
رضا فروزانفر افزود: این کشتارگاه 11 تونل انجماد با ظرفیت 80 تن، دو سالن سردخانه برای نگهداری به ظرفیت هزار و 500 تن، خط تولید پودر گوشت شامل 3 دیگ پخت ضایعات 3 تنی و دو سیستم خشککن دارد که ظرفیت تولید سالانه 5 هزار تن خوراک پودر گوشت برای طیور و آبزیان تولید میکند.
کد مطلب: 3004
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/3004/فضای-همدلی-همکاری-بین-دولت-تولیدکننده-وجود