به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ غلامحسین شعیبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سکه و میله فلزی و پیسوز سفالی که با همکاری کارشناسان این اداره کل و دانشگاه بیرجند شناسایی شدند پاکسازی، مرمت و استحکام بخشی شد.
مسئول آزمایشگاه مرمت میراث فرهنگی خراسان جنوبی افزود: پیسوز سفالی دارای لعاب فیروزهای و بدون تزئینات است.
وی تصریح کرد: نقوش یا احتمالاً نوشتههای روی سکه و میله فلزی در اثر خوردگی و زنگ زدگی از بین رفته است.
شعیبی گفت: با توجه به اینکه استان خراسان جنوبی دارای آثار فرهنگی- هنری متنوعی از دورههای مختلف تاریخی است حفظ و صیانت از این میراث به جای مانده که بیانگر هویت و شخصیت تاریخی و اسلامی این استان است لازم و ضروری است.
336 واحد مسکونی روستایی در خراسان جنوبی تکمیل و آماده واگذاری شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: این واحدهای 60 تا 110 مترمربع در شهرهای سربیشه، فردوس و بیرجند و روستاهای چهکند، دستگرد و حاجی آباد بیرجند ساخته شده و در حال واگذاری به متقاضیان است.
علی اصغر آسمانی مقدم افزود: از این تعداد 136 واحد در بیرجند، 69 واحد در حاجی آباد بیرجند، 60 تا در باغستان فردوس، 30 واحد در چهکند بیرجند، 24 تا در علی آباد بیرجند و 13 واحد در دستگرد بیرجند ساخته شده است.
متقاضیان میتوانند با مراجعه به ادارات بنیاد مسکن شهرستانها برای ثبت نام و دریافت واحدهای مسکونی اقدام کنند.
مردم طبس 430 متر مربع فرش به عتبات عالیات هدیه کردند
مردم شهرستان طبس از ابتدای امسال 430 مترمربع فرش دستباف را برای بازسازی عتبات عالیات اهدا کردند.
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات در طبس ارزش این فرشها را 200 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون نیز 491 متر مربع فرش در این شهرستان در حال بافت است.
مهریان بیان کرد: 5 هزار نفر از بانوان این شهرستان در 72 کارگاه فرشبافی این شهرستان برای بازسازی عتبات عالیات فرش میبافند.
وی افزود: مردم این شهرستان همچنین از ابتدای امسال بیش از 500 میلیون تومان نیز کمک نقدی برای بازسازی عتبات عالیات کردند.
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات در طبس اظهار داشت: بیشتر این کمکها برای ساخت صحن حضرت فاطمه(س) در نجف اشرف که 218 هزار متر وسعت دارد هزینه میشود.
مهریان با بیان اینکه بخشی از این صحن فروردین امسال به بهرهبرداری رسید و بخشی دیگر تا پایان سال 96 افتتاح خواهد شد اظهار داشت: صحن حضرت فاطمه(س) در نجف اشرف 400 هزار متر مربع سنگ نیاز داشت که 100 هزار متر آن را خراسان جنوبی تقبل کرده است.
کلمات کليدی: شی ؛ارزشمند ؛آزمایشگاه؛ مرمت؛ استان