به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی رونقی صبح امروز در سومین کمیته مناسبسازی بهزیستی بیرجند اظهار داشت: مقوله مناسبسازی از مقولههای مهم بوده که ابتدا باید توسط مدیران درک شود و به اهمیت این موضوع اعتقاد داشته باشند.
وی با بیان اینکه متأسفانه مشکلی که در دستگاههای اجرایی وجود دارد نگاه دستورالعملی و آییننامهای به موضوعات است، تصریح کرد: نباید در موضوعات عمرانی و ساخت و سازهای روستایی و شهری نگاه دستورالعملی و آییننامهای وجود داشته باشد، بلکه باید به این ضرورت برسیم که جامعه ایران به سمت میانسالی میرود و با توجه به حوادثی که در کشور وجود دارد و اینکه بالاترین نرخ تصادفات را داریم نیاز به مناسبسازی فضاهای شهری و روستایی وجود دارد.
معاون عمرانی فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه موضوع مناسبسازی فضاهای روستایی در حاشیه شهر بیرجند که از لحاظ ساختار فیزیکی و کاربردی تفاوت زیادی با شهرها ندارند و با توجه به ضرورت مناسبسازی این موضوع در دستور کار قرار گرفته است، یادآور شد: دهیاران با شرکت در جلسات این کمیته میتوانند گزارشی از اقدامات انجام شده برای مناسبسازی فضاهای روستایی ارائه دهند.
رونقی یادآور شد: در نگاه سیستمی یک سری الزامات باید رعایت شود و در مباحث عمرانی محیط روستاها باید این نگاه وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: باید بحث مناسبسازی در برنامهریزی دهیاریها مدنظر قرار گیرد و این امر برای همه افراد جامعه مفید بوده و تنها معلولان را شامل نمیشود.
معاون عمرانی فرماندار بیرجند از دهیاران خواست تا مبحث مناسبسازی پیادهروهای روستایی را بررسی کرده و اگر در این زمینه نیاز به مشاوره کارشناسان بهزیستی وجود داشته باشد از همکاری و کمک آنها استفاده کنند و گفت: باید با حساسیت موضوع مناسبسازی دنبال شود.
رونقی تصریح کرد: همه ساله یک سری اعتبارات برای تعمیر و تجهیز به ادارات داده میشود باید بخشی از این اعتبارات به بحث مناسبسازی اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه دهیاران برای فعالیت بهتر در بحث مناسبسازی میتوانند بانک جامعی از وضعیت موجود فضاهای روستایی تهیه کنند، افزود: مستندسازی فعالیت گویای اقدامات انجام گرفته در این زمینه است.
معاون عمرانی فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه بخشداریها در بحث نظارتی نگاه به مناسبسازی را به عنوان شاخص و اولویت مدنظر قرار دهند، خاطرنشان کرد: دهیاریها میتوانند برای انجام اقدامات مناسبسازی از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد استفاده کنند.
کلمات کليدی: وجود ؛نگاه ؛سیستم؛ مباحث ؛عمران؛ محیط؛ روستا