چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۳۵
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس

نیروهای مؤمن در فضای مجازی باید هماهنگی و هم پوشانی را مدنظر قرار دهند

قاضی‌زاده هاشمی گفت: جبهه رسانه ای انقلاب باید بتواند در عمل، مبانی ارزشی و انقلابی خودش را در اقشار مختلف جامعه به ویژه طبقه مستضعف از قبیل کارگران، کارمندان و حاشیه نشینان منصه ظهور برساند. چنانچه نیروهای انقلابی بتوانند این اصول از نظر منویات فکری و عملی را رعایت کنند، می تواند در جهت گفتمان انقلاب، نتایج فرهنگی در پی بیاورند.
نیروهای مؤمن در فضای مجازی باید هماهنگی و هم پوشانی را مدنظر قرار دهند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از ستاد خبری چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی؛ سید احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم فریمان و سرخس و عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص لزوم همگرایی بین نیروهای مؤمن و انقلابی در فضای مجازی در جهت سالم‌سازی این فضا، اظهار داشت: جریان وفادار به انقلاب در همه عرصه ها به ویژه در شرایط حساس كنونی كشور، باید هم پوشانی داشته باشند و با حفظ سلیقه های گوناگون و متنوع در راستای عالی نظام و انقلاب حركت كنند. همچنین نباید دچار تعارض ها و وارد فضاهای تخریبی شوند، بلكه باید در فضای رقابتی در جهت افزایش كیفیت و حجم مخاطبان متمركز شوند.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: فضای مجازی صرفاً تهدید یا فرصت تلقی نمی شود لذا این مهم به نوع نگاه و مدیریت در حوزه محتوا بستگی دارد. امروزه در حوزه فضای مجازی بیشتر به ابزارها توجه می شود تا تولید محتوا كه جای تأمل دارد. تهدید یا فرصت در این عرصه به عنوان تهدید نرم یا فرصت نرم به حساب می‌آید و نباید نگاه سخت افزاری داشت.

وی با بیان اینكه نیروهای انقلابی و مؤمن در فعالیت های خود در فضای مجازی باید هماهنگی، همفكری و هم پوشانی را مدنظر خود قرار دهند؛ گفت: اصل حوزه فرهنگی، حفظ ارزش ها، آرمان ها و آرمان گرایی است. در تعریف آرمان گرایی می توان به موضوعات مختلف اشاره كرد. باور و اعتقاد قلبی به ارزش های انقلاب، نظام و رهبری، روحیه عدالت طلبی، پرداختن به حقوق محرومین، مستضعفین و قشر پائین دست جامعه، پشتیبانی از اخلاق مداری، رعایت اصول اخلاقی و نفی تخریب های غیر اخلاقی باید سرلوحه قرار گیرد و همواره در این مسیر حركت كرد.

عضو فراكسیون ولایت مجلس در خاتمه بیان داشت: جبهه رسانه ای انقلاب باید بتواند در عمل، مبانی ارزشی و انقلابی خودش را در اقشار مختلف جامعه به ویژه طبقه مستضعف از قبیل كارگران، كارمندان و حاشیه نشینان منصه ظهور برساند. چنانچه نیروهای انقلابی بتوانند این اصول از نظر منویات فكری و عملی را رعایت كنند، می تواند در جهت گفتمان انقلاب، نتایج فرهنگی در پی بیاورند. البته وجه دیگری كه باید به آن توجه كرد، گفتمان تأثیر بر هویت انقلابی است كه چنانچه این موضوعات را مدنظر قرار داد می توان گفتمان انقلابی و رفتار عملی را در رویكرد و اهداف همه مسئولین مشاهده كرد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۱۴۳
کلمات کليدی: چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی ؛ قاضی‌زاده هاشمی ؛ رسانه