پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۱۸
درکارگروه امدادونجات شهرستان مطرح شد:

کمبود امکانات حوزه راهداری در قاینات/همکاری بیشتر دستگاههای امداد رسان در مواقع اضطراری

دبیر ستاد بحران شهرستان قاینات با بیان این که کمبود امکانات حوزه راهداری دغدغه ماست،خواستار همکاری بیشتر دستگاههای امداد رسان شهرستان در مواقع بروز حوادث شد.
کمبود امکانات حوزه راهداری در قاینات/همکاری بیشتر دستگاههای امداد رسان در مواقع اضطراری
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از نسیم قائن؛ کارگروه امداد ونجات شهرستان قاین با حضور اعضای کارگروه در محل هلال احمر قاین برگزار شد.
یوسفی  رئیس جمعیت هلال احمر قاین در این جلسه با بیان اهمیت برگزاری تشکیل این گونه جلسات گفت: کارگروه امداد ونجات یکی از مهم ترین کارگروههای مدیریت بحران است .

وی افزود: این کارگروه در مقوله پیش بینی،آمادگی،مقابله،بازسازی وبازتوانی با همکاری سایر ادارات مرتبط با امر امداد رسانی ودر جهت تعامل وهماهنگی ووحدت رویه بین دستگاههای امدادی واستفاده از پتانسیل های موجود جهت انجام فعالیت های اصلی امداد که شامل جستجو ونجات،رها سازی وانتقال مصدومین وخدمات امدادی نظیر اسکان وتغدیه می باشددر هنگام حادثه وجهت نجات جان افراد موثراست.

وی افزود:در بخش آموزش های همگانی نیز که با هدف آموزش های امدادی به مردم صورت می گیرد به دنبال کاهش آسیب های ناشی از حوادث هستیم.
 

دراین کارگروه هریک از اعضابه بیان برنامه های اجراشده توسط ادارات درراستای کاهش بلایای طبیعی پرداختند.
مرادی جانشین پلیس راه شهرستان قاین گفت: درروزهای اخیر شاهد بارش برف وباران وترافیک جاده ای بودیم وخواسته ما این است که دراین گونه حوادث دستگاههای امداد رسان شهرستان همکاری بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به بارندگی برف در قاین گفت: ماشین آلات راهداری در طول شبانه روز نسبت به برف روبی معابر اقدام کردند اما با توجه به گستردگی راههای شهرستان نیاز به تجهیزات بیشتری است که مسئولین شهرستان باید باهماهنگی بیشتر از سایر دستگاههای خدمات رسان ویا بخش های خصوصی دراین زمینه کمک بگیرند.

مرادی اظهارداشت:پلیس راهور از همان ابتدای بارندگی در جاده ها حضور داشت ودرکنار سایر دستگاههای امداد رسان نیز در بازگشایی معابر وجاده ها همکاری مستمری داشت.

فتاح مسئول ایستگاه آتش نشانی قاین نیز دراین جلسه گفت: حادثه هیچ گاه خبر نمی کند وممکن است در زوایای کوچکتر از حادثه پلاسکو در شهرهای ما نیز این اتفاق بیفتد .
وی افزود: یکی از دغدغه های ما مجموعه هزار واحدی است که اگر اتفاقی دراین منطقه بیفتد نردبان نجات نداریم ودر صورت بروز حادثه قطعا تلفات جانی زیادی خواهیم داشت.
 

وی افزود: تشک نجات از دیگر امکاناتی است که در خواست آن به مدیریت بحران شهرستان داده شده است وهم چنین درخواست تجهیزات امدادونجات کوهستان داشته ایم که شهرداری وشورای شهر با خرید این تجهیزات موافقت کرده اند.
تامین سوخت جایگزین در اماکن حساس ومهم،تامین سوخت جایگزین در نانوایی ها و... از دیگر مواردی بود که دراین کار گروه مطرح شد.
 
مهدی خسروی  دبیر ستاد بحران شهرستان قاینات در کارگروه امداد ونجات شهرستان با اشاره به بحران خشکسالی در منطقه گفت: این خشکسالی به دلیل تغییر اقلیم در منطقه شرق کشور صورت گرفته است وقطعا سال های متوالی با این موضوع درگیر خواهیم بود .
 
وی افزود:میزان کم بارندگی درخراسان جنوبی ودر شهرستان قاین نیز بر میزان این خشکسالی ها افزوده است وخوشبختانه بارندگی های چند روز اخیرعلی رغم خساراتی که داشت اما بخشی از دغدغه ما را که بحث بی آبی است، جبران کرد اما هنوز هم درمقوله آب دغدغه داریم.
خسروی گفت: یکی از دیگر معضلات شهرستان بحث زلزله خیز بودن وحادثه خیز بودن این منطقه است که به صورت میانگین هر10سال یک زلزله مهیب در قاینات وزیرکوه داشته ایم وباید دراین زمینه نیز پیش بینی های لازم صورت گیرد.
 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سوله مدیریت بحران در شهرستان گفت: 3سال است که برای سوله های امداد هلال احمر بودجه پیش بینی می شود که در 2مقطع با مشکل زمین مواجه شد ودرحال حاضربا زمینی که خیرین در اختیار هلال احمر قرارداده اند امیدواریم که کارساخت این سوله ها هرچه سریعتر آغاز شود.

وی با گلایه از صنعت ومعدن در خصوص نانوایی های شهرستان که تامین سوخت جایگزین در نانوایی ها صورت نگرفته است گفت: اگر بر اثر سرمای شدید گاز شهرستان قطع شود قطعا با یک مشکل اساسی در نانوایی ها مواجه خواهیم شدواین موضوع باید مدنظر اداره صنعت ومعدن وتجارت باشد وهشدار های لازم به نانوایی ها در این زمینه داده شود وشرکت سوخت نیز نسبت به تامین سوخت جایگزین در نانوایی ها اقدام کند.

وی در خصوص اسکان اضطراری در راه ماندگان ویا آسیب دیدگان احتمالی از زلزله نیز گفت: در زمینه مالکیت مکان ما دغدغه ای نداریم چرا که تعدادی از پارکها که امکانات اولیه رادارد برای این منظور در نظر گرفته شده است .

خسروی با بیان این که باید یک تعاملی بین شرکت های راه سازی واداره راه وجود داشته باشد تا بتوانیم در مواقع اضطراری از امکانات موجود شرکتهای راهسازی برای بازگشایی معابر استفاده شود گفت:کمبود امکانات حوزه راهداری دغدغه ماست ومکاتبات زیادی نیز دراین زمینه داشته ایم ،اما تازمان تامین امکانات باید از تجهیزات موجوداستفاده کردوسایر ارگانها وشرکت های خصوصی نیز باید با اداره راه نهایت همکاری راداشته باشند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۱۷۲
کلمات کليدی: کمبود؛ امکانات؛ حوزه؛ راهداری ؛ قاینات