دانا رئیس اداره صنعت شهرستان درمیان:

درمیان را در یابید /درمیان تولید کننده 20 درصد فرش خراسان جنوبی

وحدت درمیان , 7 شهريور 1395 ساعت 14:43

فرش دستباف با ویژگی های شاخص اقتصادی و با عنایت به ایجاد ارزش افزوده فراوان، نقش و سهمی شایان توجه در اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایداردر شهرستان خصوصا در مناطق روستایی و عشایری دارد.


به گزارش خراسان تایم به نقل از وحدت درمیان؛ مهدی صادقی اظهار داشت: یکی از رویکردهای مهم اداره صنعت، معدن و تجارت، احیا و زنده نگهداشتن هنر فرش‌بافی به عنوان یک رشته اصیل و کاربردی در این شهرستان  است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان درمیان گفت: فرش شهرستان درمیان خصوصاً قهستان با توجه به کیفیتی که دارد توانایی کسب یک جایگاه مناسب در بازارهای داخلی و خارجی را دارد و می تواند اشتغال پایداری نیز در این منطقه مرزی و محروم ایجاد کند.

وی بر طراحی و ثبت برند تجاری مختص فرش این شهرستان توسط تولیدکنندگان تاکیدکرد و افزود: معرفی و شناسایی یک کالا نقش مهمی در توسعه تولید و فروش آن کالا در بازارهای داخلی و خارجی دارد و ثبت برند در دنیای امروز تجارت از مهمترین راه‌های معرفی و شناساندن محصول به مصرف‌کنندگان و خریداران می باشد.

صادقی یکی از مشکلات بافندگان و تولید کنندگان فرش دستباف شهرستان را مربوط به بیمه تامین اجتماعی دانست وگفت: با توجه به در نظر گرفتن سهمیه ابلاغی از سوی تامین اجتماعی در حال حاضر بیمه قالیبافی متوقف می باشد و در صورت عدم فعالیت بیمه بافندگان فرش دستباف قطع می‌شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان درمیان بیان کرد: فرش دستباف با ویژگی های شاخص اقتصادی و با عنایت به ایجاد ارزش افزوده فراوان، نقش و سهمی شایان توجه در اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایداردر شهرستان خصوصا در مناطق روستایی و عشایری دارد.

صادقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20 درصد تعداد بافندگان استان خراسان جنوبی و 20 درصد تولید فرش استان به این شهرستان اختصاص دارد که در خور توجه می باشد.

فرش دستباف قهستان ثبت جهانی مالکیت فکری گرفت
رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان درمیان از ثبت جهانی نشان جغرافیایی فرش دستباف قهستان این شهرستان در سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo) با توجه به کیفیت و قدمت این هنر و صنعت در این منطقه خبر داد.
صادقی گفت: در راستای تحقق اهداف مربوط به ثبت جهانی محصولات مهم و استراتژیک استان و به تبع آن شهرستان درمیان، یکبار دیگر تلاش و پیگیریهای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی با همراهی دفتر حمایت از مالکیت صنعتی  وزارت متبوع به ثمر نشست و فرش دستباف قهستان در سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo)  به ثبت جهانی نشان جغرافیایی رسید.

وی افزود: نشان جغرافیایی نشانه ای است که مبدا کالائی را به قلمرو، منطقه یا ناحیه ای از کشور منتسب می سازد مشروط بر این که کیفیت و مرغوبیت ، شهرت یا سایر خصوصیات کالا اساساً قابل انتساب به مبدا جغرافیایی آن باشد.

رئیس صنعت،معدن و تجارت شهرستان درمیان از مهمترین مزایای ثبت جهانی شدن فرش دستباف این شهرستان را صادرات محصول وکالای ایرانی با نام ایران، امتیاز انحصار صادرات محصول برای ایران، افزایش قیمت صادراتی محصول و در نهایت افزایش ارزش افزوده محصولات برشمرد.


کد مطلب: 32

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/report/32/درمیان-یابید-تولید-کننده-20-درصد-فرش-خراسان-جنوبی

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir