به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ علیرضا رفیعیپور با بیان اینکه کلیه مراحل چرخه تولید گوشت زیر نظارتهای دقیق دامپزشکی انجام میشود، اظهار کرد: از ابتدای امسال 8.5 تن گوشت به علت آلودگیهای انگلی، لاغری مفرط، پرخونی و تبدار بودن، زردی و از چرخه مصرف خارج و معدوم شده است.
وی گفت: از ابتدای امسال بیش از 61 هزار و 705 راس انواع دام در کشتارگاههای استان ذبح شده که از این جمع تعداد 56 هزار و 513 راس دام سبک، 4 هزار و 530 راس دام سنگین و 662 قطعه شتر مرغ بوده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی تعداد کشتارگاههای فعال خراسان جنوبی را 11 واحد اعلام کرد و افزود: نظارتهای دامپزشکی در حوزههای بهداشتی و شرعی در کشتارگاه طی سه مرحله معاینه پیش از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار انجام میشود تا گوشت استحصالی بهداشتی و با کیفیت برای مصرف تولید شود.