به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ تلفن همراه یکی از نامهای آشنا برای بشر امروزی است که همچنان که از آن نام آن پیداست همیشه همراه انسان است و از او جدایی ندارد بهطوریکه روز به روز فاصله آن با انسان کمتر میشود.
در خیابان که در حال قدم زدن باشی افرادی را میبینی که انگار با خودشان در حال صحبت کردن هستند ولی بعد از اندکی درنگ متوجه میشوی با تلفن همراه در حال مکالمه هستند.
این وسلیه ارتباطی هر روز در حال پیشرفت است و امکانات آن روز به روز بیشتر میشود بهطوریکه با ورود هندزفریها دیگر نیاز به در دست گرفتن گوشی وجود ندارد و با ورود هندزفریهای بلوتوثی مکالمه برای افراد بسیار راحتتر شده است.
با ورود این وسایل جانبی برای تلفن همراه افراد در موقعیتهای مختلف مکالمه میکنند و حتی در هنگام رانندگی نیز به راحتی با دیگران صحبت میکنند و این امر سالانه تصادفات زیادی را سبب میشود چراکه توجه و تمرکز حواس راننده را از رانندگی میگیرد.
باید تلاش کرد از این وسیله به درستی استفاده کرد و از مخاطرات آن دوری کرد.
میزان آنتندهی تلفن همراه در مکانهای مختلف براساس گیرندههای تلفن همراه متفاوت است بهطوریکه در جادهها یا روستاهایی که آنتن وجود ندارد نمیتوان از آن استفاده کرد.
برخی از روستاهای خراسان جنوبی نیز از نظر آنتندهی تلفن همراه دچار مشکل هستند و نمیتوانند از این وسیله ارتباطی به درستی استفاده کنند.
خوسف یکی از شهرستانهای این استان پهناور است که در 36 کیلومتری غرب بیرجند قرار گرفته و دارای 16 هزار و 26 کیلومتر وسعت است.
این شهرستان دارای 218 روستا و آبادی است که از این تعداد 80 روستای بالای 20 خانوار بوده و همچنین این شهرستان دارای پنج دهستان است که بیش از 30 هزار نفر جمعیت دارد.
توجه به روستاها باید در اولویت کاری مسؤولان قرار داشته باشد بهطوریکه حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان، راه رسیدن به خودکفایی را توجه به روستاها و عشایر ذکر کرده و توصیه کردهاند برای نگهداشتن روستاییان در روستاها، از لحاظ اقتصادی و رفاهی به آنها توجه بیشتر شود تا آنها به کار و تلاش خود ادامه دهند.
در تعدادی از روستاهای این شهرستان آنتندهی تلفن همراه وجود ندارد و این امر نگرانیهایی را برای ساکنان روستاها ایجاد کرده است.
در این رابطه فرماندار سابق خوسف در 25 مردادماه سال گذشته گفته: از مجموع 218 روستای شهرستان خوسف، 78 روستا فاقد تلفن ثابت، 73 روستا فاقد تلفن همراه و 177 روستا فاقد اینترنت است.
مهدی فرجامیفر افزود: روستاهای کمتر از 20 خانوار این شهرستان عمدتا فاقد تلفن خانگی هستند و آنتندهی در مناطق کویری و کوهستانی نیز کیفیت مطلوبی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: سه دکل مخابراتی در سه راهی گل، عیلکی و سرچاه عماری سالهای پیش نصب شدهاند که نیاز به تجهیز دارند.
با این وجود اهالی روستای بصیران یکی از روستاهای این شهرستان با وجود آغاز به کار آنتندهی در این روستا از روند آنتندهی در روستا گلایه دارند.
یکی از اهالی روستای بصیران خوسف امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار داشت: حدود یک سال است که آنتن موبایل در روستای بصیران فعالیت خود را بهطور رسمی آغاز کرده است.
وی با اشاره به روند آغاز به کار آنتندهی در این روستا تصریح کرد: با این وجود گوشیهای با برند سامسونگ جی هفت، جی یک و جی دو از این شبکه فاقد آنتندهی هستند.
این روستایی معترض یادآور شد: تاکنون تماسها و پیامکهای متعددی برای رفع مشکل آنتندهی به مسؤولان مربوطه و حتی تا تهران نیز صورت گرفته ولی تاکنون مشکل مرتفع نشده است.
وی ادامه داد: بنا بر گفته یکی از مسؤولان مربوطه گفته میشود چون رادیوی همراه اول با رادیوی تلفن ثابت یکی شده مشکل ایجاد شده است.
این فرد خاطرنشان کرد: از مسؤولان تقاضا داریم تا هر چه زودتر مشکل ما را مرتفع کنند.
برای مطرح کردن مشکل روستای بصیران بر آن شدیم به سراغ مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی برویم.
محمدحسین عیدیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بیرجند گفت: مشکل مطرح شده برای نوع خاصی از گوشیها وجود داشته به طوری که با تعویض گوشی این مشکل برطرف میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مشکل ذکر شده از طریق شرکت ارتباطات سیار و مخابرات منطقه در دست پیگیری است.
با این اوصاف اهالی این روستا باید منتظر بهتر شدن آنتندهی گوشیهای همراه خود باشند.
::::::::::::::::::::::::::
گزارش: زهرا محمدی